Dagen igår...

Dagen började på absolut bästa sätt... Klockan ringde vid 7 och som vanligt fick jag den där tanken i huvudet, jag vill inte jag vill inte... jag struntar i jobbet idag! Sen kom det ett sms som vände på hela min dag o gjorde dagen mycket lättare. Messet  var från Jimmy, det stod "God morgon Sötnos! vill bara ha dig här nu, du får gärna sova här i natt om du vill. Pussar" det blev genast mkt lättare att ta sig ur sängen. Ville ju bara att dagen skulle gå så jag fick åka till Levide. Så jag jobbade på i full fart hela dagen. :) När jag kom hem åt jag lite grann o sen kastade jag mig i duschen. Sen bar det av i fullfart till Levide :) När kl var halv nio skulle han åka till Hemse och träna med Pontus, så jag fick roa mig bäst jag kunde.. satte mig i soffan hos Leif och tänkte se lite allsvenskfotboll. Men det blev inte så mkt med det, för då undrade Jennie om jag ville följa med ut och rida en sväng. Självklart ville jag det! Kändes lite ovant i början med efter ett tag så komman in i det, har ju inte ridit på flera år så det kanske inte var så konstigt. Hade kanske inte de bästa kläderna för att rida men ändå, hade mjukisbyxor. :P När vi skulle börja trava så ramlade tydligen mobilen ur min ficka, märkte det inte förrän vi kom tillbaka. Jennie fick rida en extra säng för att leta men kunde inte hitta den. När Jimmy kom hem från sin träningsrunda tvingade jag med honom ut i skogen för att leta efter den. Det blev så att jag tog en cykel och han sprang en sväng till! :P Galen människa och träna den där! hehe! men vi hittade mobilen iaf. :)
Sen fick jag vaniljglass och hallon. MUMS! Efter var det sängdags! Då var vi båda ordentligt trötta efter dagens slit! ;)
Det var segt att ta sig upp i morse, hade helst legat kvar o gosat med Jimmy en timme till... men så är det nu när man arbetar!

Måste bara säga att jag och Louise toppde förra vecknas försäljningstatistik! :) Stark gjort av oss, med tanke på att vi bara bokar båt och de andra även bokar boende. :)
Mailade chefen idag och frågade om det fanns möjlighet att få fortsätta kvar här ett tag till. Har ju bara fått fram till på fredag, kanske lite väl lite. Men som det ser ut nu så fanns det tyvärr inget tillfälle för det men han skulle kontakta mig omgående om det fanns tillfälle för arbete :) det känns bra ändå, för då vet han att jag finns och att jag vill jobba, så kanske finns möjlighet att få jobba med ngt annat imon företaget också. :) Så HOPPAS HOPPAS HOPPAS! :)

XOXO

Emelie

Underbara träningsvärk :)

Aj! Det är vad jag vill säga så fort jag rör mig, har träningsvärk efter min tisdagseftermiddag på gymmet. Det var länge sen jag hade träningsvärk nu. Det är en så skön känsla att känna hur det värker i kroppen, benen och armarna, magen och ryggen. Då vet man att det har gjort ngn nytta att slita med vikterna.
Underbart är det enda jag kan säga, nu finns det väl säkert någon som tycker jag är knäpp men så känner jag. Har inte tränat på så länge så det var skönt att få göra det på riktigt nu... Längtar efter att få lite mer träning, vill slita lite! Bli svettig, så den där underbara känslan infinner sig efteråt. Den känslan som gör att man käner sig så nöjd med sig själv, man är helt lycklig. 

Nej nu är det dags att gå hem!

Take Care!
XOXO
Emelie

Massa mys

Igår var en superbra dag! Jag jobbade mellan 8-17, tiden gick jättefort. Äntligen kom jag hem, då sjöng jag och syrran singstar. Fick en ny skiva när jag fyllde år, o den var ju tvungen att testas. :) sen hoppade jag i duschen och fixade mig fin, skulle nämligen ut och äta med jimmy. :) Det var min födelsedagspresent, han skulle bjuda på middag. Det var den bästa present jag någonsin fått, min älskling han kan han! 
Det var jag som skulle bestämma restaurang, snacka om svårt val! Men till slut valde jag IsolaBella. Gissa om det var ett bra val, jag åt världens godaste pasta med fläskfilé, chaminjoner och gorgonzolasås. Ojojoj va mätt jag blev! Jimmy åt en pasta med kykling, champinjoner, kapris och dragon. Det där med dragon var viktigt! :P Efter maten gick vi en sväng nere på hamnen, det var jättemycket folk över allt. Märks verkligen att sommaren är här och att turisterna kommit. När klockan var halv 11 åkte vi hemåt, vi stannade till hos Ponte och Jennifer i Väte på hemvägen. Jag och Jenni såg Sex and the city medans killarna kollade klipp på Youtube. När klockan var ca halv ett åkte vi tillslut hem. Det var så skönt att få komma hem och lägga sig i sängen, mätt och glad. Jag hade jättemysigt hela kvällen, Tack så mycket gubben min! Oj va trött man blir av att äta så mycket god mat.  Älsklingen höll om mig ända tills jag somnade. :) Sover verkligen mycket bättre när han sover hos mig, känns tryggare då på något sätt... Det var segt att gå upp i morse, jag började kl 8 idag också... Gick upp halv sju och klädde på mig och gjorde mig klar, sen la jag mig hos Jimmy igen. Sen låg vi kvar till 5 över sju. vi skulle gå upp kl 7 men då sa han att han bara ville ligga och hålla om  mig i fem minuter till. Så jag låg självklart kvar. 
Sen blev det bråttom vill jag lova! skulle åka hemifrån kl 07.15 så att jag skulle hinna tanka också. När kl var fem i halv 8 åkte vi hemifrån, vilken tur att man har snälla föräldrar som lånar ut bilen till en! Fick låna mamma o pappas volvo ist, det var snällt av dom. Så när kl var 07.59 då stämplade jag in mig på jobbet. Det tycker jag var ganska skickligt av mig :)
 
Ja, idag jobbar jag mellan 8-17, när jag kommer hem skall jag ner till gymmet och träna lite. Måste få igång min fot nu! Bygga upp lite muskler så att jag kan satsa stenhårt på innebandyn i höst. Nu skall vi ju faktiskt få spela i division 2. det blir snäppet högre. Kommer kanske inte gå så bra nu första säsongen, men vi kommer att utvecklas så mycket på att få spela mot lag som är lite bättre än vi och som har ett högre tempo. våra bäst spelade matcher förra säsongen var under dm:et, då mötte vi bara div.2 lag. Så jag tror det kommer bli en rolig säsong i höst även om vi kanske kommer fölora mer än vi kommer vinna. Men vi kommer iaf ha många roliga matcher framför oss.

Take Care!

XOXO

// Emelie

"Tack för att du är så trevlig..."

Solen lyser utanför fönstret... Jag hör människorna och bilarna utanför, själv sitter jag inne o jobbar. Det är hemskt att behöva sitta inomhus när det är så fint ute. Skulle hellre vilja ligga ute o sola, kanske ta en glass. Men nu är det så att pengar behövs det, det är så mycket man vill göra... så det är bara att kämpa på här inne.

Idag har det bara vart trevliga personer som ringt. Det är skönt att dom inte är sura och griniga, mycke roligare och jobba när folk är trevligare mot en. I morse pratade jag med en jättesöt gubbe som skulle ner på begravning, så jag kände att jag ville få honom på lite bättre humör. Så jag skojade lite o pratade på o var så trevlig jag bara kunde. Han blev mycket riktigt på bättre humör, han sa att jag var en gullnos. Sen avslöt han samtalet med att tacka för att jag var så trevlig. Det är sånt som är bra med det här jobbet, det värmer alltid lite extra när man vet att man gjort ngn på lite bättre humör! :)

Längtar till i morgon.. Då är det sista dagen den här veckan, sen är jag ledig hela helgen. Eller ledig och ledig är väl snd att säga har lyckat boka in massa saker denna helg. Men i morgon kväll skall jag njuta iaf. :) Då blir det födelsedagsfirande, jag fyller nämligen 19! :) Kanske inte så stort men iaf ett år närmare 20.. :) Så i morgon kommer släkten o fikar och min älskling kommer efter pärkträningen. :) LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR! :) Åh saknar honom så mycket, har inte träffat honom sen i Söndags morse... :( Jag längtar så mycket efter att få krama honom, vill bara känna hans värme! Puss på han för han är finast, all min kärlek till honom föralltid <3

Sötsug... tänk att man kan bli så sugen på godis och annat gott när man sitter här och knapprar på datan.
Kommer bli helt galet tjock om jag skall fortsätta så här, äter bara massa godis hela dagarna!  Får se till att komma igång med träningen snart... Måste, Måste.... Imorgon skall jag köpa en fruk ist när jag känner godissuget komma. Kanske skall köpa en nektarin... eller kanske vindruvor det är ju gott... hmm får se vad de har att erbjuda i morgon.

Ta hand om er gott folk!

XOXO
/ Emelie


Life as we know it...

Nu är det fjärde dagen i rad jag jobbar... kanske inte så mkt, men när jag tänker på att jag skall jobba 3 dagar till så känns det lite extra tungt. Men jag får blicka framåt helt enkelt. Har ganska mycket att se fram emot. Först fyller jag år på Fredag, då blir det mys med Jimmy och familjen, sen på Lördag kväll blir det firande på Munken med Helena, antagligen följer även Micke och Jimmy M med också. Det är verkligen ngt att se fram emot, kommer bli så roligt. Vi har alltid kul när vi går ut tillsammans! :) Jesus vilken fest det kommer bli säger jag bara!  ;)

Ja som sagt så sitter jag på jobbet, ganska lugnt just nu. Så då kan jag passa på att blogga lite, har varit lite dålig på det men skall bättra mig. :) finnas ju inte så mkt annat jag kan göra när det inte ringer ngt. annars sitter jag bara o trycker i mig massa godis, inte så bra det heller.

Jag har lite ångest för att jag inte tränar ngt nu, har ju alltid varit sån som alltid tränat och hållit igång till max! Men nu blev det inte så. Skulle ju ta tag i mitt fotbollstränande, men så åkte jag med till fastlandet på träningsläger. I första matchen, första dagen så stukade jag foten så illa att det var slut spelat den helgen. Jag fick glädjande besked av min tränare iaf, han sa att det inte var ngn större fara med foten och att det nog skulle gå över om några dar. nu har det gått ca 2 månader o jag har ännu problem med foten. försökte att träna lite 1 månad efter det hände, men kändes som om jag skulle stuka foten igen och sen hade jag ont i ca 2 veckor efter åt. Foten svullnar fortfarande upp med jämna mellan rum. Så min fotbollskarriär är väl bara att lägga på hyllan föralltid. Måste se till så att foten fungerar till hösten när innebandyn drar igång igen, det känns viktigare... jag får väl sätta ihop ett lite träningsprogram för mig så jag får lite motion nu undertiden. :)

Nej hu nu känner jag att jag skulle behöva lite kärlek från min älskling! Saknar honom , har inte träffats sen i Söndags. :( 
Känns som en evighet sen! Aja får väl ta o ringa honom ikväll o höra vad han har för sig. :) 

Just det, min kära syster Louise fyller år idag, hela 17 år! så ikväll blir det mys med god mat o grejer. :) Längtar till Fläskfilén ;) hehe
Nu har jag en liten önskning, komentera gärna mina inlägg. Kul
 med lite respons på det jag skriver! :)

Ta hand om er gott folk! 

XOXO
/ Emelie


RSS 2.0