Kickoff

Ikväll är det Kickoff med jobbet. Skall bli ruskigt trevligt, blir vin och mys i en villavagn på VS. :)

Men en sak som är lite jobbig det är att vi skall sova kvar, och jag kan verkligen inte sova utan Jimmy. Vet inte hur det skall gå... men det är riktigt bra träning. :) Får ringa honom och säga godnatt och sådär sen innan jag skall sova så det skall nog ordna sig. 

Ne nu skall vi röra på oss. :)

Ha det najs!

Puss/E 

25 Maj 2010

Dagen började med riktigt trikigt väder, hade ingen lust alls att kliva upp ur sängen. Men det var bara att pallra sig upp... Nu skiner solen, men det är ändå kallt ute. Inte roligt, vill att sommaren skall vara här nu. Fast det gör ju inte så jättemycket om den inte lyser när jag är på jobbet, bara den lyser när jag är ledig. ;)

Trots det dåliga vädret så var jag faktiskt och köpte en bikini på lunchen. Så den här lilla skönheten fick följa med mig hem. :)

                                
  

Den är köpt på HM och överdelen kostade 129Kr och underdelen 99Kr.


Puss/E


Gran Canaria

Japp då var det bokat, den 2 December åker jag och älsklingen från Visby till Gran Canaria. Skall blir så himla skönt att komma iväg en vecka och bara vara vi två. Längtar så himla mycket, vet att vi kommer ha det underbart tillsammans! :) Vi kommer bo i Maspalomas på ett hotell som heter Suite hotel Jardin Dorado. Är hur fint som helst! Kastar in några bilder här från Fritidsresors hemsida.

Puss/E





    

    

   

   

   
Bilder från www.fritidsresor.se


Lite mer...

Har hänt lite mer på jobbet sen i förmiddags när jag skrev. Har ringt lite med jämna mellanrum, men nu är det dött igen. Sitter nu nere på hotellet, och det händer inte mycket. Finns verkligen inget jag kan göra när det inte ringer heller... Rulla tummarna kanske... Hu blir så himla trött och slö.
Skall hem till mamma och pappa sen efter jobbet iaf, länge sen jag träffade dom nu. Kanske skall fråga om mumma och moffa skall dit också för dom har jag inte träffat på evigheter...

Imorgon är jag iaf ledig, då blir det lite småplock hemma till älsklingen kommer hem. Då bär det av till Levide för att träffas hela hans familj. :) Det är alltid lika trevligt, brukar vara mysigt som tusan!

Har fått ont i min hand igen. Undra om man skall ta och kolla upp den snart kanske. Trodde det hade gått över så därför har jag inte gjort något åt det. Men nu fick jag ont igen härom kvällen när jag skulle lyfta stekpanna så nu gör det ont så fort jag tar i med handen. Hm får kolla med pappa ikväll vad han tror, han brukar vara bra på det där. :)

Ne nu skall jag nog ta mig något att äta. :)


Puss/E

Torsdag 13 Maj 2010

Ja medans dom flesta andra sitter hemma och gottar sig så här en ledig dag så är vi några stycken som sitter här på jobbet. Det kunde väl ha vart helt okej, om det inte var för att det verkligen inte ringer något. Helt dött! Har tagit 3 samtal sen jag kom vid 11. Känns som att det kan komma att bli en ganska daryg dag på jobbet idag. Då jag skall jobba ända till 8 ikväll... hade helst legat kvar i sängen under täcket och bara myst. Men men pengar behöver man ju!

Risken finns att jag skriver mer sen senare om det fortsätter att vara lika dött...


Puss/E

RSS 2.0