Nu är det fest!

dsc00111 (MMS)

Nu är det fest!


Nu är jag i hemse med jusse och ser när to...

dsc00110 (MMS)

Nu är jag i hemse med jusse och ser när tobbe spelar innebandy. :)


Härligt vår väder idag. Sitter faktiskt på...

dsc00109 (MMS)

Härligt vår väder idag. Sitter faktiskt på balkongen och solar lite. ;)


Kläder...

Blir tokig, har vart ute på stan två dagar nu för att försöka hitta något att ha på mig på hela hallen. Tro ni jag hittade något?! NEJ!! Hittade en väst på Cubus men inget att ha under den. Sen en kjol på Bikbok men inget att ha upp till! Blir tokig! HAr verkligen ingen aning om vad jag skall ha. Får väl rota igenom garderoben och se om jag hittar något att matcha med... Bläää va trött jag blir!


Puss/E

Jesse James

Sitter och lyssnar på radion här, Jesse James (Jesse, Alex och Johan) är med i maries café. Dom är så grymt duktiga! Älskar verkligen musiken dom spelar. Lite rockabilly stil. <3 Like it a lot! Man blir verkligen glad av att lyssna på dem. Trist för er som missade det. ;) Dom är så himla grymma verkligen!

Fest?? :)

Ja då var det fredag igen. Så himla skönt, Imorgon blir det sovmorgon för mig  själv. Jimmy åker till Fastlandet på träningsläger... Jag skall tvätta och fixa litegrann, pyssla och försöka få lite ordning i lägenheten. Sen kommer systeryster hem till mig och så skall vi börja att göra oss i ordning. Sen traskar vi hem till Familjen Lind för smörgåstårta och förfest. :) Sen bär det av med busslast till Hemse för att få hemsehallen att gunga som den aldrig förut har gjort. ;) Hihi det skall bli så himla roligt, tråkigt bara att älsklingen inte kan vara med. :( Men kanske nästa år. :) Längtar verkligen till imorgon kväll, skall bli så himla roligt att träffa alla vänner igen och bara ha superkul tillsammans! :)

Just nu sitter jag och längtar efter fredagsfikat i eftermiddag... Jobbigt ännu någr atimmar kvar tills dess. :P Men men den som väntar på något gott... :)


Puss/E


Testar nu att blogga från mobilen. :) får ...

dsc00099 (MMS)

Testar nu att blogga från mobilen. :) får se om det funkar. Hihi.


Innebandy <3

Fan va jag älskar den sporten. Det är fan helt otroligt! Finns det något underbarare än att vara där på planen tillsammans med laget, och bara ge gärnet. Det är helt fantastiskt! När man kommer hem efter träningen och är lycklig för att träningen gick toppen! Det bästa är att jag nu tränar 4 pass innebandy i veckan + träningen med våra små på fredagar. Det är så jäkla kul!!

Ikväll blir det första träningsmatchen med Hansa, vi möter Ibk's juniorer F95. Dom var tydligen lite stöddiga så nu skall vi kickasss!! Nu skall jag verkligen visa vad jag kan. Blir ju alltid lite annat i matchsituation än på träning. Det är då min vinnarskalle kommer fram. Så nu skall jag tagga gärnet hela dagen. Klockan 7 i IBC ikväll, då jäklar!

Hörs sen!


Puss/E

Frukost

Mådde verkligen piss idag på förmiddagen. Men jag vet vad det beror på, jag åt aldeles för dålig frukost... Åt ingen frukost hemma, utan tog två knäckemackor på jobbet istället.. Men det resulterade i en trött och frusen emelie, som även mådde illa. Sen när jag hade lunch och fick i mig maten då blev jag med ens pigg igen. Fy på mig att slarva med frukosten så. Det får inte hända igen, i fortsättningen så är det en ordentlig frukost som gäller varje morgon!!

Ikväll blir det träning med hansa gänget. Det skall bli roligt, hoppas på mycket folk och bra fart! :)


Puss/E

Update

Nu sitter vi i Levide och har det trevligt. Jimmy och Mikaela spelar GTA och jag och Jennie sitter med varsin dator. Så himla sociala. :P Sen blir det chickenbits och strips, efter det blir det film med popcorn! Härligt! :) Kan hoppas att det är fler än jag som är lite sugna på att se körslaget ikväll... det är ju lite roligt nu när det är folk man känner som är med... Hoppas Hoppas...

Igår hade vi det toppen bra älsklingen och jag. Vi gjorde fläskfilé och potatisklyftor med ädelostsås och majskolvar. Så himla gott. Så fick jag se  Så ska det låta. Det måste vara mitt absoluta favorit program. Blir helt lycklig av det. :) Sen blev det kladdkaka med grädde och hallon och så såg vi national tresure. Riktigt bra film!! Sen somnade jag gott i Jimmy knä. :)

Ne nu skall jag vara lite mer social. :)

Puss/E

Veckans Fredagsfika..

Nu har man fått det efterlängtade fredagsfikat. Man börjar typ längta redan på morgonen när man vaknar. För det är alltid lika spännande att se vad man får. Idag fick vi våriga mumsiga påskbakelser. :)
Så himla gott! Bara längtar till påsken.
Ikväll blir det fört innebandy med mina små barn när jag kommer till Klinte, efter det så blir det massa mys med min Älskling. Äntligen, som jag längtat efter den här helgen och äntligen är den här. :)
Lördagen är det inte betämt vad det blir än, men jag och Jimmy skall vara tillsammans då med iaf. Kanske åker vi till Levide. Vi får se! :)

Ne nu skall jag läsa senaste numret av veckorevyn. :)

Puss/E



Kaos - Ett faktum

Jaha då kommer det bli kaos idag. Vi har nytt betalningsystem och tydligen så har en del bokningar försvunnit... Det är inte så himla roligt och ha arga kunder med problem man inte riktigt vet hur man skall lösa.. Hoppas att det bara var dom två som ringde som tappat bokningen. Och att resten av dagen går smärtfritt. :)

vi håller tummarna!

Puss/E

Måndag 15 Mars 2010

Fy va jag är trött idag! När klockan ringde imorse så kände jag så väl att jag inte alls hade sovit färdigt. Skönt med tidig träning ikväll så att man kommer hem i klok tid. :)

Längtar så himla mycket till nästa helg. Då har nämligen min älskling lovat att vi skall vara hemma heeela helgen bara vi två. :) Det var så himla länge sen nu, som vi bara var hemma med varandra. I veckorna så har ju båda träningar typ varje dag. Och så helgerna nu har vart fullt upp med matcher både här och där. Men nästa helg då är vi lediga båda två förutom att jimmy åker till fastlandet på Söndag morgon för att spela match. Så det skall bli så himla skönt att bara vara hemma och ta det lungt. :)

Ne nu skall jag ta mig iväg på lunch. Skall bli smaskens! :)

Puss/E 

Melodifestivalen

WTF?! fattar inte hur folk röstar! Hur kan man tycka att Ola eller Darin ska vinna? Älskar verkligen Jessica Anderssons låt.

Idag har det vart helt underbart väder, stod till och med och solade på balkongen en stud. Så fantastiskt, längtar verkligen tills våren kommer igång på riktigt. :)

Ha en underbar fortsatt helg. :)


Puss/E

Ps. Hoppas Anna Bergendahl vinner...

Träning nummer 2

Yes, igår var då andra träningen med Hansa. Det gick väl helt okej, Inte så där superbra som första men inte heller dåligt... Var lite lagom bra helt enkelt.. Men kul som tusan är det! :) En annan rolig sak är att även min syster nu är sugen på att testa med Hansa. :) Det gillar vi, visste att hon inte skulle klara sig utan innebandyn! ;) Vi har ju alltid spelat ihop så skulle vara konstigt att inte få göra det. Så det känns bra. :)

Jaa fredag ja... blir nog ensam hemma ikväll, undra om jag skall lyxa till det lite och bara mysa framför let's dance. Pojken min skall ju iväg med jobbet och äta pizzabuffé... lite avundsjuk, det låter gott äta så mycket pizza man orkar. Hääärligt! Men jag får väl ta och hitta på något annat att äta hemma helt enkelt. Någon som har något bra förslag? :)

Puss/E

Beeeduuup...

Det har ringt som bara den hela dagen. Har inte riktigt vart kö hela tiden men med jämna mellanrum sådär. Men nu en halvtimme innan det är dags att gå hem så dog det. Inte en människa som ringer, så nu kommer väl tiden att släpa sig fram tills det är dags att gå hem. Och alla verkligen ALLA frågar om strejken, och vi har ingen information. Ingenting har vi fått veta! Fast det kan väl bero på att ingen annan vet heller.. :P

Känner mig lite stressad för när jag väl slutat här då skall jag tanka sen gärnet hem för att kasta i mig mat och sen till Havdhem för att träna med Hansa. Lite stressigt bara... :P
Men ååh så roligt! :)


Puss/E

Chooklaaaad!

Hihi sitter här på jobbet och mumsar choklad. :) Finns det något som är godare. Sitter med en co-co och en ritter sport Choco-Duo. Den där ritter sport är tydligen ny och helt fantastisk den har mjölkchoklad i botten och vit choklad på toppen. Så underbart god!


      






Mumsig chokladhälsningar Emelie ;)

Torsdag 11 Mars 2010

Hej, då har snart ännu en vecka gått. Imorgon är det Fredag!! :):)
Ikväll blir det andra träningen med Hansa, skall bli kul. Hoppas det går lika bra som sist. :) Så som svar på den kommentar jag fick så: Jäpp jag skall träna med Hansa ikväll. :)

Hörs mer sen!

Puss /E

Ps. Försök att komma ihåg att skriva namn när ni lämnar en kommentar. Mycket roligare om jag vet vem som skriver, och så att jag kan svara på kommentarerna. :)

Toppen

Igår tränade vi då första träningen med Hansa. Och oj så bra det gick! Gjorde nog en av mina bättre träningar på länge. Så otroligt skönt. En sån lättnad, var ju så himla nervös innan men det släppte så fort jag kom in på planen. Då var det bara full fokus! Det var så himla roligt. Kände att jag bara strålade när jag kom hem. Jimmy tyckte att det var så kul att jag var glad efter en träning. Enligt han var det tydligen länge sen jag var på bra humör efter att jag tränat. Började tänka lite på det där. Och han har nog rätt, det var länge sen jag kände mig så där glad som jag alltid brukade göra förut efter träningarna. Så det är skönt att det är på rätt väg igen. Nu är det bara att köra på! :)

Puss/E

Våren

Efter jag hade ätit min lunch så gick jag ut en sväng. Det var så himla skönt väder så jag köpten en glass och satte mig ute i solen och åt den. Det var så härligt skönt ute i solen. Man kunde riktigt känna hur den värmde. :) Det gillar vi mycket mycket! :)

               

Ikväll smäller det...

Då skall vi träna med Hansa Hoburgsdamlag... Jag är faktiskt ganska nervös... Tänk om jag gör bort mig totalt! Ne fokus nu Emelie, se bara till att göra en riktigt bra träning. Så kan du bekymra dig över resten sen, okej?!

Ne back to work, alla är helt galna att boka resor nu! :)


Puss/E

It's over

Då var innebandysäsongen över för den här gången... Gissa hur sista matchen gick då! Jo men visst vi inkasserade en förlust till. Är så trött på att förlora nu! Men det blir bättre, jag rycker upp mig och tar mig samman. Nu skall det blir ändring!

Saknar min Jimmy! Han var på fastlandet igår och spelade fotboll. Bara över dagen, men eftersom jag var i stan på lördagkvällen och kom hem sent så sov han och jag var knappt vaken när han åkte så har inte hunnit prata så himla mycket. :( Längtar så mycket efter honom.

Puss/E

Boooring

Händer verkligen inte mycket idag.. typ sten dött! Sitter här och glor... Visst att jag skulle tagit med mig min veckorevyn... hmmm får väl glo ett tag till. lunch om ca en timme, najs! Sen FREDAGSFIKA!!! :))

Friday i'm in looove

Ja då var det Fredag igen, den här veckan gick ju riktigt fort! :) Me like. Ikväll när jag slutat blir det att snabba sig till Klinte för att hinna vara med ca 20 min på träningen med våra små troll. :) Blir så glad när man kommer ner där och ser alla söta barn skringa runt och spela innebandy. Det är kärlek! <3
Efter det blir det förhoppningsvis hem och mysa med pojken min. :) Kanske lite god mat och sen massa mys i soffan med film och let's dance! :) Sen imorgon blir det SOVMOOORGON!! :) Det skall bli så himla skönt. Sen få rvi se vad resten av Lördagen bjuder på. Söndag morgon åker Jimmy till fastlandet och skall spela träningsmatch så kommer han hem igen på söndag natt. :) Jag har match så jag kan sysselsätta mig heeela daen iaf. :)

Hmm Jeppa har inte dykt upp än här på jobbet. Undra om han är sjuk... annars är han 2 timmar försenad... knas :P


Puss/E

Hemma-Mys

Jäpp då var man på jobbet igen då. Har redan hunnit med 1,5 timmes jobb. Men nu kommer tiden fram till lunch att seeega sig fram.
Längtar till ikväll, då skall jag bara vara hemma. Jag skall inte göra något alls. Eller jo har lite disk, men det går  fort. Sen skall jag bara ligga på soffan och äta massa gott och se på tv. :) Bara ta det lungt helt enkelt. Det skall bli så himla skönt. Har inte vart hemma en kväll på hela veckan. Synd bara att Jimmy skall träna i Slite, det betyder att han åker tidigt och kommer hem sent. Så vi hinner inte träffas så mycket. :( Men sen kommer han hem och då får jag krypa ner i en varm säng bervid honom. :) hääärligt!

Undra vad jag skall äta för gott till tvn ikväll.. Kanske skall baka en paj.. eller en kladdkaka.. hm får fundera lite här underdagen. :)


Någon som har förslag på något gott? :)

Älsklingen

Han är ju bara bäst!

Eftersom vi skall träna med p94/95 ikväll så börjar vi träningen tidigare, redan vid halv 7 och jag är inte hemma förrän vid 6. Så han har lovat att ha maten klar till jag kommer hem. På lunchen skickade jag och frågade om han trodde att han hann göra pasta och baconsås, är så himla sugen på det. Visst fixar min älskling det!! Sen frågar jag snällt om man kan få beställa med saffran och tomatsmak. Och visst fixar han det också! Är ju nästan som att bo på en restaurant. :):) Kan inte bli bättre! Längtar så mycket tills jag kommer hem så jag får äta denna underbara mat. :)


Puss/E

Bilen

Förra Söndagen så var det ju något spån som försökte sno min bil. Så dom hade ju krossat rutan och förstört plasten under ratten. Sen skulle ju dom som jobbar i verkstaden på Hassela laga min bil. OCh igår fick jag tillbaka min pärla! :) Nu är den hel och fin igen. Dom hade till och med smort dörren så nu går denn hur lätt som helst att öppna. Och sätet går att fälla fram på passagerar sidan och så hade dom fyllt på olja och så hade dom tankat den full. :) Så nu är den tipptopp igen. :) Eller den är bättre än vad den var innan dom försökte sno den. :P

Och precis så ringde en vuxen från Hassela och vi skall träffas imorgon så skall han som gjorde det be mig om ursäkt och så skall vi prata lite. :) Det känns väldigt bra måste jag säga. Jag uppskattar verkligen att han känner någon form av skuld och vill be mig om ursäkt.

Ikväll blir det träning med p94/95, hoppas vi blir många. Eftersom vi har match på söndag så kan det vara bra. :)

Vi hörs troligtvis mer sen!

Puss/E

Ingen träning...

Som jag skrev tidigare så var tanken att jag och Jusse skulle åka och provträna med Hansa ikväll. Men nu skrev skrutt Jusse att hon hade sån himla hosta och blödde näsblod och grejer så det blev tyvärr inget. Och det är kanske bra i och för sig, med tanke på att jag också är lite lagom förkyld sådär. Så vi får ta det nästa vecka istället när vi är pigga och friska. :) Fast lite tråkigt att det inte blev ikväll, såg fram emot det grymt mycket. Men nästa vecka då jäklar skall jag träna gärnet. :)

Nu när det inte blev någpn träning så kanske man skall åka in och se IBK´s match. Om dom vinner går dom tydligen upp i allsvenskan. Det kunde ju vara ganska kul att se. Får se hur det blir om någon är sugen på att följa med mig. :)

Puss/E

Good Luck!

Idag är det en nervös dag. Är så stolt över mina två småsyskon som är så modiga. Jag hade och viljat göra det om jag hade vågat. Men jag är en liten chicken! ;P Men jag vet att ni kommer klara det gallant. Ni är ju bäst! :) Håller alla mina tummar och skickar massa lycka till! :)

Ikväll så skall jag och Jusse träna med Hansa. Skall bli mycket mycket roligt! Ser framemot det supermycket!

Ne nu är det snart dags för lunch. Undra vad man skall äta idag då...
Några förslag? :)


Puss/E

Helgen

Den här helgen har varit helt underbar! :) Fredagen blev en lugn hemma kväll med pizza och mys. Lördagen var det match som vi inte behöver nämna mer om. Mer än att jag är nöjd med min egen insats. :) på eftermiddagen var vi hemma hos Jimmys familj för hans mamma fyllde år i fredags så vi var där och åt smaskig smörgåstårta och gottis. :) Vid ca 10 åkte jag in till stan och mötte upp Jusse, Moa, Frida och Lina sen blev det en sväng ner till Munken. Och oj så kul vi hade, underbara flickor det där. :)
Söndagen blev det en lång sovmorgon sen en film och lite städ. Sen lagade vi en mumsig middag med fläskfilé och potatisgratäng och ädelostsås. Smaskigt som bara den! Sen såg vi hockeyfinalen (eller jimmy gjorde jag somnade i 3:de perioden! :P)
Så jag har haft en riktig toppen helg får jag säga! Bara massa mys och roliga påhitt! Underbart!

Vad har ni gjort i helgen då?

Puss på er!

/E

RSS 2.0