Flytt

Ja då var det klart. Den 16 januari flyttar jag och Jimmy till Klinte. Vår nya adress blir Donnergatan 1D. Granne med Jusse. Skall bli härligt! :) Men lite jobbigt att flytta nu under julen, kan ju inte direkt få så julfint hemma. Fast kan ju packa ner dom sakerna sist. :)

Åh va härligt att julen snart är här, älskar det verkligen. :) Massa mys med alla nära och kära.
Och igår hade jag och Jimmy en supermysig kväll, god mat och film och massa godis. Det slutade med att vi somnade på soffan och missade slutet på filmen. Men mysigt hade vi. ;)

Ne nu kallar maten. :)

Ta hand om er alla.

Puss <3

Same as always

Hej hopp!

Ja här är väl allt som vanligt. Har vart förkyld i ca en vecka men nu är det minsann bättre så att jag kan få träna ikväll. Det gillar vi starkt. :) Jag har faktiskt jobbat en hel del senaste tiden. Det är otroligt skönt!
I helgen är det Lucia, jag skall vara med ptvå lucia tåg. Ett på Lördag i Levide och ett på Söndag i Fröjel. Det skall bli roligt. Gillar allt som har me julen att göra minsann. :)
Älsklingen åker till Barcelona på fredagoch kommer hem måndag. Han och ett gäng kompisar skall iväg och se fotboll. Och JOO jag är avundsjuk! Jag vill ju med se fotboll. Men det får bli en annan gång. då är det minsann jag som skall se Zlatan och gänget. :)

Ne nu är det dags för mig att laga mat til heela familjen. :)Mys!

Puss på er så länge! <3

RSS 2.0