Blä blä trippel blä!

Åh är så otroligt fest sugen, tänk att får gå ut och bara släppa loss till musiken. Så underbart, men bara för att jjag kan och vill så är alla andra upptagna. Trist!!
Och till på köpet så skall Jimmy sova kvar i stan med Adde hos addes syster. Hatar att sova själv, sängen är alldesles för stor och kall för att det skall vara någolunda trevligt. Sover så dåååligt utan honom. Och vi som skulle ha en myssovmorgon imon, blev inte mkt av med det. Men han skulle komma hem tidigt imon bitti sa han iaf. Hoppas det blir så, finns det ngt bättre att ligga och mysa i sängen på morgonen. Bara ligga där och mysa och prata och veta att man kan ligga där hur länge man vill, för inget är inplanerat. Håller verkligen tummarna att han kommer innan jag vaknat och gått upp. :)

Sjukt att man skall vänja sig så med vissa saker. Har ju sovit utan sällskap i 18 år, men nu är det sååå jobbigt. Galet! Men det är ju rena lyxproblem. Inte alla som har det så bra tyvärr...


Ne nu skall vi gåoch lyssna på Jesse!

Puss på er!

Pizza och Jobbcoach

Nu har vi ätit varsin pizza och sitter och myser i soffan. Just nu är det körslaget på tv, hunden ligger och trängs med datorn i knät och vi har det allmänt mysigt. Om en stund skall vi röra oss ner mot Warfsholm där Jesse skall spela. Skall bli riktigt kul och se han spela, var länge sen nu. :) Systeryster kommer också ner och kollar.

Har även valt en jobbcoach som jag skulle innan den 30... Eller har iaf mailat och frågat om dom har ngn ledig, får hålla tummarna att dom har någon. :)

Ne nu skall jag koncentera mig på körslaget här ett tag.

Take Care!

Fika = mums!

Dagen idag tillbringar jag i Klinte hos pappa, mamma är i Sthlm. Syster skall iväg till några vänner så bli jag pappa och bror som får umgås nu. :) Vi var borta på Bullboden och tog en fika förut, morotskaka och kaffe. Precis lika gott som jag hade för mig att det var. :) Nu är pappa och bror ute och övningskör så jag passar på att uppdatera lite och så under tiden. :)

Annars i veckan har det inte hänt så mkt, var barnvaktt för kusinerna i tisdag så vi var och badade på badhuset och lite sånt mys. Annars har inte mkt hänt, är väl så när man är arbetslös gissar jag. :P

Uppdaterar kanske mer sen!

Puss på er så länge. :)


Sthlm

De två dagarna vi hade i Sthlm var helt underbara. Eller båtresan upp var en riktig pina, kan säga att jag tillbringade större delen av resan inne på toaletten, det gungade sjukt mycket! När vi väl var framme i sthlm gick vi till hotellet och lämnade våra väskor. Sen gick vi en sväng på stan, när klockan var ca halv 2 möttevi upp Jimmys syster Marika. Sen gick vi till hotellet och åt lunch. Det blev underbart god kyckling filé med champinjoner och bacon och massa gott. Sen blev det kaffe och kaka till efterrätt. Sen tog vi en liten powernap på det superfina rummet. Sen tog vi oss ut till Råsunda där vi skulle se Sverige-Albanien. Matchen var verkligen en upplevelse, var helt underbart att vara på plats och se allt. Kul att man fick se många mål, så det var verkligen härligt. Vi var tillbaka på hotellet ca 11. När vi kom in på rummet så hade Marika ställt in mousserande vin, chocklad och chips. :) Det var verkligen en glad överaskning. Torsdagen blev det shopping för hela slanten. Hittade en jacka, stövlar, en kofta, mössa, halsduk, vantar och inomhusskor. Det var så otroligt mysigt att vara där tillsammans med Jimmy. Han är bäst i hela världen. Love <3

Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Skall äta här ikv, Levide har fotbollsavskutning idag så passar på att umgås med la familia. :) Blir fläskfilé med gräddsås och potatis. MUMS!! :)

Take care! 

<3 

Long long time ago...

Ja nu var det ett tag sen jag uppdaterade... Har inget internet hemma därför har det blivit dåligt med det. Nu sitter jag på biblioteket här i Hemse, tänkte örsöka att söka lite jobb men hittar typ inget. Bara på Max, får väl söka det... Blää är en jävla pina att bara ligga hemma och inte gör ngt. Blir verkligen superrastlös! Vill jobba nu!! Kan gå med på vad som helst, nästan. :)

Imorgon åker iaf jag och Jimmy till Sthlm. ÄNTLIGEN!! Som jag längtat! Blir shopping, Sverige-Albanien, en natt på hotell och ännu mer shopping! :) Skall bli så himla roligt. Så snart skall jag hem och packa. :)
Åååh vill bara att den här dagen skall gå superfort så vi kan åka. :)

Ne ta hand om er. Skall försöka ta mig hit lite oftare så jag kan uppdatera mer. :)

Puss på er!

RSS 2.0