Jobb

Japp då sitter jag här på jobbet. Fick jobba på Förskolan Humlan idag mycket trevligt. Trivs jättebra. :) Just nu har jag rast, så ni inte tror att jag sitter och latar mig på jobbet. ;)

Ikväll blir det träning, skall bli skönt att få  springa av sig lite. :)

Ne men ha det bra vänner. Så hörs vi en annan dag. :)
Puss

...

Varför?
Livet är så otroligt orättvisst.
Skulle göra vad som helst för att kunna göra något åt detta hemska.
Känner mig bara tom...


Städning och mys.. :)

I söndags var vi som sagt hos Jimmys farbror Björn som fyllde 60 år. Jättetrevligt var det, massa god mat och trevligt att träffa släkten. :) Vi satt och pratade riktigt länge med Jimmys kusiner Annie och Lovisa. Det var hur trevligt som helst, vi träffar inte dom så ofta så det var kul. :)

Igår blev det lite plock i lägenheten i Hemse. Är så svårt att veta vad man skall ta för ngt. Vet ju inte hur mycket vi kommer behöva vara där...
Sen träffade jag Jusse och Tobbe en snabbis. Åh längtar så mycket tills vi flyttar till Klinte så vi hinner träffas oftare.:)
Sen på kvällen blev det dags för träning, men vi har fått i uppdrag att städa ett hus. Så det fick vi göra istället för at träna. Fy fan va hemskt det var. Hade bara joggingskor på mig och jag kan ju säga att jag inte hade mycket känsel i tårna efter ett par timmar... Vi hittade även en död mus, fy fan va svårt det var att försöka hålla sig lugn. Är verkligen liv rädd för möss och råttor. Man tycker ju att möss borde ju inte vara så läskiga, mest söta. men får verkligen en panikkänsla som sprider sig i hela kroppen. Det är verkligen hemskt! När jag sen kom hem så åt jag och Jimmy baguette med salami och brieost. Han hade även köpt supergoda vitlöksbaguetter så vi hade massa mys innan det blev dags att gå och lägga sig. 
Idag händer inte mycket. Har suttit i soffan med en sovande kisse i famnen och nu sitter jag här med en sovande kisse i knät. om en stund skall jag gå och hämta ett papper på GTS som skall in till a-kassan. sen skall jag laga mat till min pojke. Får nog bli spagetti och köttfärssås. :) Sen är jag ensam hemma hela kvällen medans han är och tränar så kommer väl bli en del slösurfande och en del tvtittande gissar jag. :)

Ne nu skall jag ta och göra något vettigt tror jag. :) Men vi hörs troligtvis lite senare ikväll.

Puss på er så länge!

Kissemiss

Nu var det ett tag sen jag skrev här. Har väl inte hänt så mycket. Älsklingen min fyllde 22 igår. Tänk vad tiden går, han börjar bli så stor. :) Så vi var i Levide och åt mumsiga kroppkakor, helt otroligt va gott det är!! :) Sen tog vi en sväng förbi nya lägenheten, börjar trivas mer och mer där. Tror det kommer bli himla bra. :) Sen kom vi hem och skulle se fotboll, barca mot Sevilla. Vi såg nästan hela. :P missade typ sista 20 minuterna. När vi skulle gå och lägga oss vid typ halv två när vi vaknat på soffan, så hade ena katten inte kommit hem ännu... Och marcus sa att han inte ville vara ute på natten. Han brukade stå och krafsa på dörren då. Såklart blev jag jätteorolig. Men när jag gick på toa imorse så hörde jag någon som jamade utanför ytterdörren, och där var han sötnosen. Gissa om jag blev glad att se honom. Sen kom han och la sig i sängen hos mig och Jimmy och gosade en liten stund. Jimmy tyckte jag var lite larvig som blev så orolig. Men det är väl inte så konstigt, så mycket som kan hända en liten kisse. :)

Idag händer inte så jättemycket. Jimmy är och tränar nu och när han kommer hem så skall vi till hans farbror som fyller 60 år idag. Skall bli riktigt trevligt. Så måste väl snart gå och börja göra mig i ordning, vi skall vara där vid 5 så.. :P

Puss

Förskolelärare..

Jag är så himla sugen på att börja plugga till hösten. Har nog i stortsätt bestämt mig för att jag älskar att jobba med barn, därför vill jag nog bli förskolelärare. :) Nu är det bara det krångliga kvar... Skall jag plugga här på ön eller skall man flytta. Är ju sugen på att flytta, men tänker inte göra det själv. Kommer aldrig kunna flytta utan Jimmy. Och då är frågan om han kan/vill flytta med... Om inte skall man skall flytta och så börjar plugga på ön va gör man då om man kommer på mitt i allt att man vill flytta. Fan vet inte vad jag vill eller vad jag skall göra...

Höres! 

Mys-Kisse

Jag älskar kissen som bor här. Eller egentligen så är dom två stycken, Musse och Elvis. musse är ganska tråkig han ligger bara och sover hela dagarna. Om han inte är ute eller äter förstås. :) Men Elvis är en riktig liten goding! Han kommer och kryper upp i famnen så fort man sätter sig i soffan och så somnar han där. Imorse efter han vart ute försökte han till och med hoppa upp i mitt knä när jag satt på toa. :P Sitter man inte i soffan så följer han efter en vart man än går. Mitt framför fötterna skall han vara. Så himla söt! Vi ha honom med mig hem.

Idag händer inte speciellt mycket. Skall bara sitta hemma och vänta på att Jimmy kommer hem. Då skall maten vara klar och sen skall han iväg och träna. Så om det är någon som befinner sig i stan och inte har ngt att göra, så hör gärna av er. Jag är öppen för förslag! :)

Skriver mer sen.
Puss <3 

Tja vad ska man säg...

Hade som sagt match igår kväll. Blev ännu en förlust, 7-3 blev slutresultatet. Det är så jävla surt, det värsta är nog att vi gör en bra match. Alla kämpar, alla vill, alla ger allt. Men ändå kan vi inte lyckas. Fattar inte varför... Blir så jävla besviken. Jag är trött på att förlora, jag vill inte mer... Men en sak vet jag, det är att jag älskar den här sporten alldeles för mycket för att lägga av eller för att bara ge upp. Det är som ngn slags drog, kan inte vara utan den. Det går bara inte! Så det är val bara att bita ihop och köra på. Fortsätta så som jag gör, ge allt, alltid göra mitt bästa så kommer det ge sig till slut. På ett eller annat sätt!

Jusse min Jusse, älskar att spela ihop med dig och Theres. Det funkar så bra, blir ofta farligt när vi spelar runt bollen till varandra. Men hur skall det gå nu. Kommer inte bli samma sak om du kommer vara skadad. Vill inte, håller alla mina tummar och ber att du snart är tillbaka på planen. Att det bara är ledbanden som är uttänjda.

Jusse skadade alltså sitt knä på matchen igår. Hon fick en knuff snett bakifrån och knät vred sig fel. Jag satt på akuten med henne igår kväll. Hon är nog den positivaste männiksa jag känner, för hon föröskte hela tiden övertyga mig (och sig själv tror jag) att hon minsann skulle träna ikväll. Jag tror inte ni kan ana hur hemskt det är att se en av sina bästa vänner ha så ont som hon hade. Hade jag kunnat så hade jag tagit en del av smärtan.

Hur kommer då gå om det är något allvarligare? Hon som jämt peppar laget att göra sitt bästa. Det är aldrig samma sak att spela eller träna utan henne. Vi behöver inte fler knskador i vårat lag. Tänk er två väldigt viktiga spelar borta pågrund av knäskada. Ne kom tillbaka nu, båda två! Håller mina tummar att ni snart blir bra båda två. :)

Okej, ett ganska deppigt inlägg. Men det är ungefär det här som snurrar i mitt huvud idag. Kände att jag behövde skriva av mig!

En glad sak är iaf att Cilla fyller 20 år idag! OCh hon fick en chihuahua valp av Peter i present!! Den är världens sötaste. Skall nog hem till henne sen och umgås innan träningen.

Puss på er alla!

Söndag 10/1-2010

Hej hopp,
Sitter här vid datorn och försöker få på ljudet, går inte någe vidare... Tänkte jag skulle lyssna på lite skön musik för att ladda inför matchen som är om några timmar. Får försöka lösa det på något annat sätt. :)
Som sagt har vi match idag mot Endre B, ett lag vi har vunnit mot en gång så vi borde kunna göra det igen. Bara dom inte tar med spelar från U-laget, det skulle vara trist tycker jag. Vi får banne mig se till att vinna idag. det fungerar inte längre att ha en vinst och en oavgjort och några matcher som vi borde ha haft minst oavgjort i där vi inte gjort vårat bästa.  Idag vill jag fan se lite vilja och kämpaglöd!! Varför annars lägga ner den tid och kraft vi gör på innbandyn, fattar det inte. Ne idag skall vi ge allt, vi skall vara totalt utpumpade när vi lämnar Södervärnshallen. Jag vill känna att alla spelare minsann gjorde allt för att vi skulle vinna, för att vi ville vinna. För tanken har faktiskt salgit mig att alla kanske vill vinna, känns så ibland. Och så skall det fan inte vara i ett lag, som sagt att vi satsa och ge allt i varje match. Ne skärpning säger jag! Var är vinnarinstinkten, räcker inte att en eller två personer i laget har den. Alla måste ha viljan att vinna, viljan att kämpa, viljan att ge allt. Inte vara rädda för att bli trötta eller göra bort sig. Så länge man ger allt man har så kan ingen säga något om det. Så är det!!

Jag tänker iaf ge gärnet, göra mitt yttersta för att peppa dom andra och för att peppa mig själv. :)

Puss på er

Skriver sen hur matchen gick och hur vi skötte oss. :)

 


Visby

Hejsan alla!

Då har man bosatt sig i Visby för två veckor framöver. :) ÄR hus och kattvakt åt mammas kusin. Så har hand om två söta kissar, Musse en vit långhårig katt och Elvis en svart busig katt. :)

Igår var jag och älskling på bio, såg luftslottet som sprängdes. Sjukt bra film, så nu har vi sett alla tre av Stieg Larsson. Dom är ju så himla bra, rekommenderar er verkligen att se dom. :)

Babe är och träna och jag försöker fördriva tiden så gott det går. :) När han kommer hem sen så bär det av till Levide för hans pappa fyller år. Det skall bli mysigt.

Ne nu skall jag sätta mig framför tvn ett tag sen hoppa i duschen.

Kommer troligtvis höras mer framöver.

Puss på er så länge! <3

Blä

Hej hopp,
Idag är jag nog på Sveriges sämsta humör... Men det blir väl bättre, har ju träningsmatch mot p95 (eller heter dom p93-94??) ikväll :)
Sitter ensam hemma just nu, jimmy är och spelar pingis med Pontus. Dom är jääämt tillsammans nu för tiden. Men det är väl inte så konstigt med tanke på att dom knappt träffats på hela hösten. Men jag behöver faktikst lite tid med baby också... hmm får försöka prata med honom när han kommer hem, så skall det nog lösa sig bra. :)
Nepp nu skall jag packa ihop grejerna till träningen och sen åka till Klinte och träffa mamma och pappa. :)

Skriver kanske ikväll efter träningsmatchen. :)

Puss <3


Första helgen 2010. :)

Årets första helg är nu snart avklarad, och det blev en helt okej helg med både ups and downs. :)
Fredagen blev en mycket lugn dag med städning efter nyårsfirandet, fläskfilérulle från Fenicia sen film med massa chips. Lördagen började med innebandy match mot follingbo i Södervärn. Det blev tyvärr lite av en besvikelse för min del... Hade fått med mig Jimmy in och det kändes som att vi skulle göra en riktigt toppen match. Och det hela börjar bra, sen i andra perioden rasade allt... Otroligt tråkigt att spela när det känns som att alla inte ger allt. Vi måste ju ha viljan för att kunna vinna en match, det funkar inte annars. Så bättring från alla håll! Matchen slöt  iaf 10-3. Jag gjorde ett mål på frislag på pass från systeryster. Det var väl en av höjdpunkterna. :) Sen på kvällen blev det party med Jennifer och gänget. Hade en riktigt rolig kväll. Massor av drinkar massa dans och det hela avslutades med att Linn ramlade ner för typ halv trappan... :S Det var sjukt läskigt men det gick bra som tur var. Hon klarade sig undan med skrubbsår på armar ben och panna. Dagen idag blir också en lugn dag. Sitter just nu och äter glass med chockladsås. Sen blir det lite vilande på soffan tills älsklingen kommer hem från träningen. Då blir det mat och sen skulle vi kanske träffa Pontus och Jenni för att se hockey. Semifinal i JVM, Sverige mot USA. Skall bli riktigt kul, dom är så sjukt bra. Så jag hoppas att dom tar sig till final och att dom vinner guld i år. För fy va dom är bra. :)

Vi hörs senare igen.

Puss på er alla <3

Gott nytt år!!

Gott nytt år på er alla. :) Nu sitter vi här allihopa, har precis vaknat. Jag, Jimmy, Pontus, Jennifer och Adde. Jennifer sötnos fyller hela 18 år idag! Ett stort stort grattis till henne. :) Igår hade jag så otroligt roligt här hemma med mina underbara vänner. Tack allihopa för en härlig kväll.

Ja då var det nytt år då. Va är det man säger, nytt år nya möjlgheter. :) Vad blir mitt löfte det här året då? Jo det får bli att ta bättre hand om mig själv. Äta nyttigare och bättre. :) Skall väl inte vara någon större ansträngning. ;)

Om 15 dagar flyttar jag och babe till Klinte. Skall bli så himla skönt. Längtar verkligen att få flytta in och möblera och allt sånt. Så otroligt kul. :) Från den 8-24 Januari skall vi vara husvakter i stan. Så i två veckor skall vi bo en stoor lägenhet på Terra Nova. Skall bli jättemysigt, tillsammans med
 två katter, Musse och Elvis. :)

Ne nu skall jag nog skynda på gänget här så att man kan få i sig lite mat. Är grymt hungrig, lutar nog åt en fläskfilerulle från Fenicia. :) Skall bli väldigt gott. :)

Puss på er alla. <3

RSS 2.0