Ont det gör ont!

Blää ingen skön känsla alls! Det kliar och svider och gör allmänt ont!! Huu ogilla starkt!

Nu har även denna helg gott. Fredagen var det som sagt kräftskiva. Mycket trevlig, tills den kom av sig LITE om man säger så... Lördagen blev en lugn hemma kväll med kebabtallrik och film och såklart även lite fotboll ;) Söndagen blev det fotboll i Västerhejde, lite lagom roligt.. Sen köpte vi mat på kustan och sen blev det hem och kolla lite film och bara mysa massor. Så det blev helt enkelt en riktig mys helg det här. :)

Ne skriver nog mer sen. :) Puss på er så länge!

Kräftskiva

Snart är även den här kvällen över, och då är det kräftskiva i Levide. Skall bli mys. :) Det är även en typ av avskedsfest för Ponte som flyttar till Osby för att spela hockey. Önskar han all lycka till! :)

Skall väl ta ngt att äta nu, för man blir ju inte så jättemätt på kräftor.. :P Och sen skall jag börja med sminket, coh göra mig lite fiin. ;)

Skriver kanske mer sen, kanske även kommer en bild när jag är klar, vem vet! ;)

Puss på er! <3

...

Blä va jag har blivit dålig på att uppdatera!! Ber om ursäkt för det, men vet inte vad jag skall skriva och då blir det bara massa svammel och det r ju inte kul och läsa! :P
Slutar snart, skööönt! Är hungrig och lite små trött. skall bli skönt att komma hem till soffan! :) Läängtar!

Ne nu skall jag börja räkna veckokassan och lite sådära.

Ha det bra, vi hörs mer imorgon!

Puss på er! <3

Innebandy

Ikväll är det träning igen, skall bli så skönt att få röra på sig lite. :)

Syster klarade teorin idag, grattis till henne! Nu är det bara uppkörningen kvar. Får hålla alla mina tummar! Tänk va tiden går fort, kändes som om det var igår jag tog körkort. Haha satt och grät på en sten efter och väntade på pappa som skulle hämta mig för en fika. :) Hihi det va tider det.


Skriver kanske mer sen. :)

<3

Hejsan!

Idag är det en mycket trött Emelie som sitter på jobbet. Efter en sen (men undebar) träning igår kväll som slöt kl22, så var det bara att kasta sig i duschen. Sen fick man gasa mot Hemse, va väl hemma ca kvart i 11. Sen skall man äta och fixa och sådär. Ja ni vet hur det är efter träningar, men är så uppe i varv att man inte kan somna! Så var väl inte i säng förrän vid kvart i 12. Sen började jag kl 8 idag så blev drygt 6 timmars sömn. Det är nämligen så att jag behöver minst 8 timmars sömn för att överhuvudtaget fungera ordentlig dag en efter! Så jo jag är trött idag! :P

Tillbaka till träningen. Finns nog bara ett ord FANTASTISKT! Skulle också kunna kalla den UNDERBAR! Det var riktigt mycke folk och det var jätteroligt, det var även bra fart. För att vara första träningen för säsongen så var det riktigt bra. Om vi bara fortsätter såhär nu så kommer det bli toppen! :) 
Så idag är man aningens stel i alla muskler i kroppen. Fast det är en underbar känsla tycker jag minsann. Då vet man iaf att man gjort ngt ordentligt. :) 

Ne puss på er alla! <3 

Helg!

Hejsan Hoppsan allihopa!

Den här helgen har vart toppen, den vara flög förbi! :) Fredags så var det personalfest då personalfest. Herregud va kul vi hade! Kvällen började med minigolf alltså "GTS Masters". Hihi visst ju att jag var ganska duktig eller iaf inte helt sämst på det, men gissa viken plats jag kom på?! Jo jag kom tvåa, av alla på företaget och vann 500kr på strövet! Gissa om Emelie var glaad! ;) Sne blev det underbart god buffé på mango, med härliga upptåg av chefen(!). Sen åkte vi vidare in mot stan med det lilla söta tåget, oj va kul vi hade. Vi sjöng och skrek och vinkade till alla som gick förbi. :) Jag och Ulrika gick sen vidare till Effes där Louises kille och hans band "Jonssons express" hade sin sista spelning, superroligt och se! :) Sen bar det av med bussen mot Hemse och krypa ner i den sköna sängen brevid pälsklingen.
Lördag- Åkte jag till stan med Cilla en snabbis för att se brudvisning, Pontus syster gifte sig, och för att gå och kolla i lite affärer. Klockan tre spelade Levide mot FC Copa, och det blav en härlig vinst för pojkarna, med 3-1. Underbart att äntligen få se en match. Så nu är dom i serieledning igen, lovely!! Efter det åkte jag och Jimmy till lojsta där festen för brudparet hölls. Vi skulle servera och hjälpa till med allt möjligt runt omkring. Det var jättemysigt! Det var så fint och dom hade så god mat så det var jättekul att få hjälpa till. Och vi fick också av den goda maten så jag hade det toppen bra. Men man var ganska trött när man kom hem. Då hade vi i stort sätt och och vart i gång sen kl halv 6, och vi kom hem ca kl kvart i 2. Sen låg vi och myste på soffa och såg film och lite. Jag somnade till slut, men vakande vid halv fyra av att Jimmy tyckte vi skulle gå och lägga oss. Så det blev en riktig myskväll.
Söndag- Då hade vi en lååång härlig sovmorgon, vakande ca kvart i 1. Sen ringde Jimmys pappa och undrade vi villle åka med in och se Fc Gutes match. Så vi åkte in och kollade det. Superhärligt sen blev det grillning vid deras Stuga/husvagn nere vid stranden. En helt fantastisk dag. Sen åkte vi hem och så Barca mot Altetico Bilbao. Hehe sikka fotbollsnördar vi är. Men Zlatan spelade ju så var ju nästan tvungen att se. ;)
Så man kan summera helgen med att den har vart toppen bra. :)

När man har sånna här mysiga och härliga helgar det är då man inser (ännu mer än innan) hur vidrigt hemskt de är att jobba helg. :)

Ojoj vilket långt inlägg det här blev! :P Få rnog avrunda nu. ;)

Puss / E


"utbildning...?"

Hehe, japp det är vad vi kallar vår sommarfesst ikväll iaf ut mot gästerna. ;)

Just nu är jag inte så där jättepartysugen. Men det kommer väl får vi hoppas.

Stänger 17,45 ikväl, så skall snart börja sminka mig och lite så. så att man ser lite fräsch ut ikväll iaf. :)

Orkar inte skriva mer nu..

Puss på er! :)

Nu är det seeegt!

Ja då är i stort sätt allting klart här på jobbet. Räknat växelkassan, gjort veckokassan, nycelkuvert gjorda, nyckelinfo är skickat till gästerna, diskmaskinen urplockad.. är det ngt mer..? Bara dagens kassa som skall göras, och det går i ett nafs. Har bara ett kvitto så går väl på ca 1 minut... Hmm vad skall jag hitta på nu då. Ringer ju inget heller... Bläää tur att det är helg snart. Och i morgn smäller det, då har Gotlandsturistservice sommaravslutning!! :) Brukar ju vara lyckat så längtar som tusan. :) wooow bara 45 minuter kvar nu. ;) tiden går fort när man har roligt.. eller hur brukar man säga?! ;)

Ne men vi hörs mer imon. Take care!

Cya!

Lite bättre...

eller? Vet inte om jag känner mig lite bättre, armbågen är mindre svullen och inte lika ilsket röd. Men den är fortfarande öm som satan! Så fort jag nuddar den. Jimmy vågar knappt krama mig eller hålla om mig för att jag typ skriker så fort han råkar nudda armen. Hu stackarn, men får bita ihop, för kramarna vill jag ha!! :) Tycker jag fått lite ont i halsen istället... Inte kul alls! Får tänka bort det helt enkelt, intala mig själv att jag inte är sjuk. Fungerar för andra så varför inte för mig?!

Lungt här på jobbet idag. Hade väl två ankomster och en av dom kommer sent och den andra kom vid tre, sen har jag haft typ 2 bokningar över disk. Så jo idag är det en lugn jag...

Ne tillbaka till jobbet kanske.. Hörs kanske mer sen, om jag kommer på ngt att skriva. Känns lite tomt idag..

Puss

090820

Godmorgon gott folk!

Idag är det torsdag och dom flesta har börjat skolan igen. Oj vad jag saknar skolan, eller kanske inte just skolan så mkt (pluggandet och det, bara lite) men donner! Oj vad jag saknar donner! Härligare skola får man leta efter. På Donner finns ngt som kallas "Donnerandan", det innebär att alla på skolan blir sedda. En slags gemenskap i hela skolan. Man trodde i början att det bara var ngt som lärarna pratade om. Men icke sa nicke, det finns på riktigt! Det fanns nog ingen på skolan men inte hade koll på. Lite grann iaf, men visst ungefär vem det var och vilken klass personen gick i. Till och med alla lärare hade kolla på en. Älskar Donner! :) Och idag börjar min lillebror musiklinjen på Donner. Så kul att även han skall få uppleva den här underbara skolan. Och Louise börjar tredje året. Herregud, hon skall ta studenten snart! Det är helt sjukt va tiden går fort. Kommer ihåg när hon började är som en liten etta. :) Nu är det hon som är en av dom "stora" treorna. Oj oj va tiden går fort. Så kan det vara. :)
Jag är iaf lite avundsjuk på alla som får böja skolan igen idag. Kan bara säga, ta tillvara på den tiden ni har i skolan, för ni kommer sakna den när det väl är över.

Puss på er!

Tjejmys<3

Här kommer bilderna från igårkväll. Då vi hade myskväll med tacos hemma hos Jenni. :)


Duktiga Tess fixar köttfärsen. :)


Bordet var fint dukat.


Dags att äta. ;)


Söta Jenni.


Bästis Cilla. :)


Fina Elisa


Jenni blev lite busig...


Våra fina isbitar som Jenni införkaffat kvällen till ära. Är det tjejkväll så är det! ;)


Jenni coh Elisa hade bakat en supergod kladdkaka till efterrätt.


Sen hade vi frågesport, jag vann tillslut efter en mycket jämn omgång. :)


Första priset var ett badspa (eller vad man skall kalla det) med badkulor, duschkräm och lotion och mys. :)
Så får ta en kväll då jag pysslar om mig extra mycket. :)

Sen blev det film, vi började se American Pie, The naked mile. Så rolig film, riktigt pinsam. Nästan så att man bara vill sjunka genom marken. :P Tråkigt nog var jag tvungen att åka typ mitt i filmen för att jag skulle orka upp idag. Men tack mina underbara tjejer för en toppen bra kväll. Det måste vi verkligen göra om snart!!
Älskar er flickor. <3

090819

Idag blev det en tur till vårdcentralen. I förrgår så hade min armbåge svullnat upp och var jätteröd och varm. Och den gjorde jätteont så fort jag nuddade den. Så i morse ringde jag till vårdcentralen, och dom tyckte jag skulle komma så att distriktsköterskan fick titta på den. Så jag fick en tid vid kvart i tio, för då skulle jag kunna hinna in till jobbet i tid. :) Men hon konstaterade direkt att jag var tvungen att träffa doktorn. Dom hade en tid vid halv tolv, och jag börjar ju klockan 11. Så försökte tala om att jag nog inte kuhnde ta den tiden men att jag kanske kunde komma imon. Men hon lyssnade inte på det örat. :P Så jag fick ringa till jobbet och säga att jag skulle komma senare. Doktorn kollade lite på armbågen klämde lite på den och konstaterade att jag skulle ha penicillin. Var troligtvis en streptokocker elle vad det heter som tagit sig in i huden. Eller ja en hudbakterie kan man också kalla det. :P Så nu skall jag äta penicillin i tio dagar.



Haha det ser  till och med ut som en killarm. Men det är min. Syns inte så bra men är helt röd ända upp på armen. :(

<3

Hej då!

Nu bär det av i full fart till Levide och tjejkväll. :) Se ya tomorrow! <3

Sommaravslutning

På fredag har vi den årliga sommar avslutningen här på företaget. Gud va tråkigt, chefen skrev ju så fruktansvärt uppmuntrande i sitt mail. "Hej alla, Den 21 augusti sörjer vi gemensamt att sommaren är slut... " Eller vad säger ni? ;)
Kul skall det bli iaf, brukar bli en höjdare kan jag säga. Så på fredag stänger receptionen tidigare, förmodligen lite innan 18 för då går bussen ut till snäck. Men har vi tur kommer alla gäster lite tidigare och vi kan stänga tidigare också. :) Lääängtar! Men måste se till att det passar med bussen och så. :) Men tror det skall gå bra. ;) Har för mig 12 gick så den var inne 10,30. Så den passar ju bra och så bussen hem vid halv 12. Peerfect! ;) För den går ju ända till Hemse.

Vi skall tydligen ha någon form av aktivitet också, skall bli spännande och se vad dom kokat ihop. :)

Ne c ya laaater! Maybe. ;)


 


Dagens outfit

Här kommer dagens outfit:



Så här såg jag ut i morse, när jag gjorde en grej. Berättar mer i slutet av veckan vad det var för ngt. :)


På jobbet


Dagens skor. :)


Facelook, eller vad skall vi kalla det? :P Fin min jag gör då :P Men hann inte ta en ny. ;)

Hade egentligen fler bilder, men dom var så himla suddiga så ni får nöja er med dom här. :)

Puss <3

Toppen

Det kändes riktigt bra. Var inte ens nervös. Var bara mig själv. :) Var lite osäker från början om det var något för mig, men inte längre! Jag vill! :) Åååh va kul det skulle vara.

Nu håller jag tummarna, så får vi se i slutet av veckan. :)

Hoppas Hoppas Hoppas Hoppas! <3

090817

Oj vad  tiden springer iväg! Redan inne i halva Augusti. Pratade med en kund som skulle boka om sin biljett 3 månader frammåt. 17 November blir det! Helt sjukt, är typ bara 4 månader till Julafton!! Hjälp, kanske skal börja handla julklappar... :S Ne skämt åsido men tänk va fort det går. :)

ÄR riktigt inne på att köpa en dator snart. :) Skall spara alla pengar jag an undvara. :) Hittade en supersöt idag inne på Expert men skall kolla runt lite till. :) Helst vill jag ha en ROSA så klart, vet inte varför men det känns lite fint sådär, en riktig tjejdator. ;)

Vet ni vad jag skall göra på Lördag? JO jag skall servera på ett bröllop. :):) Det skall bli så himla kul. Hur mysigt är inte det. :) Vet ni vad jimmy sa(han skall också servera) Att man skall inte ha med sin flickvän på bröllop för då får dom bara en massa ideer! Haha han är ju rolig. ;)

Mmm äter just nu färsk fralla med kokt ägg på, och en bit vatten melon. :) Mums!!

Tänkte jag skulle lägga in en lite fin bild på mitt fina mellanmål, men hade tydligen glömt att ladda kameran så den hann dö innan jag fick in bilden. :( Så ni får tänka er i stället hur fint och gott det ser ut! ;)

Puss på er <3

Sötnosar<3

Fick för en stund sen besök av två sötnosar. :)

Visst är dom fina? ;)






Mina älsklingar Jenni och Tess tittade förbi. :) Viken lycka, var så länge sen jag träffat dom! Mys kväll blir det imorgon iaf. Tacos, Mums! <3


(Ursäkta bildkvaliten, men min kamera är lite känslig. Blir lätt suddiga bilder..)

C ya!

Dagens Outfit

Så här ser jag ut idag då. :)



Så här såg jag ut på lunchen, som jag för övrigt spenderade på MCDonalds...


Sköna Converse pryder mina fötter.


Så ser jag ut så fort vi öppnat för icheckning. :)

Later! <3

Update

HAr vart riktigt dålig uppdatering från min sida idag, men harvart mycket att göra på jobbet idag. Men lovar attd et kommer in lite bilder här så småning om. Så håll ut kära läsare. Ni får gärna ge tips på vad ni vill att jag skall skriva mer om, eller vad ni saknar. :) <3

Puss

Slut för idag

Ja då var denna arbetsdag slut. Skall bli skönt att komma hem och lägga sig i soffan. Måste bara komma på ngt att äta... hmm får åka införbi ICA och se om jag hittar ngt gott. :)

Kan informera er om att levide vann sin match idag mot FG86. Riktigt kul, trist att jag missade matchen bara. :( Men nästa lördag då är det jag som sitter på läktaren och hejar för full hals! HEJA HEJA!! :)

Ne nu skall jag fixa det sista här på hotellet. :)
Ha det B! ;)

Hörs imon.

Puss<3

Höstshopping

Vero Moda - Biker Girl Tank Top              Delight Lace Dress             Amsterdam




Ichi - Waze Sweater                   Tiger Of Sweden - Insight Skirt
Bilder från www.nelly.com

High boot             
www.dinsko.se                     www.hm.se



Det här är bara lite av det jag skulle vilja ha i min höstgarderob. Jag skall minsann spara alla mina pengar till oktober när jag och jimmy skall till sthlm. Då skall det bli shoppa av! :) Läängtar!

Tisdagkväll, blir tacokväll med flickorna. Mys! Saknar mina fina flickor. <3

Puss på er! 


Bilder från dagens lunch

Här kommer lite bilder jag tog på lunchen, tog även några kort i frukort matsalen. Tänkte att ni kanske ville se hur det ser ut här, stället jag tjatar om så mycket. ;)


Här kan gästerna sitta och äta.


Så här ser det ut i vår frukost på jobbet.


Dagens efterrätt, lite vindruvor och ett äpple.



Rester från igår, mumsig fläskfilé och potatisklyftor.

Självförtroende

Det där med självförtoende är ett mysterium. Håller ni inte med? Vissa föds med ett ton av det. Andra föds helt utan. Sen kan man ju bygga upp det under tiden. Varför kan inte alla födas med massor av självförtroende? För det spelar ju faktiskt in i allt vi gör. När vi är på jobbet, på fest, träffar vänner, ute och går, idrottar mm.

Ta tillexempel idrotten, nu kan jag ju bara se till hur jag har haft det. Men som liten när jag började min idrottskarriär. Då hade jag ganska dåligt självförtroende. Tyckte inte jag var tillräckligt bra, inte tilräckligt snygg osv. Då var det fotbollen som gälde. Och det är ju faktikst så att för att man skall bli bra så behöver man ha lite självförtroende. Känna att man vågar jag det där lilla extra för att man själv tror att man skall klara det. Men sen får man ju faktikst lite bättre självförtroende när man väl ser att man faktikst klarar det, man kan göra det där lilla extra! Men som för mig då, som inte hade det där självförtroendet för att göra det lilla extra. Jag blev ju heller aldrig så duktig för jag vågade aldrig testa, för jag trodde ändå inte att jag skulle klara det. Så det blev istället en ond cirkel för mig, jag blev aldrig bättre. Sen slöt jag, mycket för att att jag kände att alla andra hade utvecklats så mycket och jag stod still. Det är där tränaren kommer in, det är då dom skall plocka upp dom där spelarna med lite sämre självförtroende. Hjälpa dom att känna att även dom kan lyckas med dom små sakerna. Helt enkelt ge dom lite självförtroende. Sen började jag med innebandyn, där hade jag det lite lättare för mig. Det gick lite mer av sig själv än vad det gjorde med fotbollen. Jag fick självförtroende genom innebandyn. Kände att jag var duktig på något, kände att jag ibland vågade ta ut svängarna lite. Bara för att testa hur det gick. Jag lyckades förstås inte alltid, men ibland så, och då var det en stor vinst för mig själv. När jag hade spelat innebandy ett tag och kombinerat det med fotbollen. Då sa min fotbollstränare till mig, du har utvecklats mycket inom fotbollen sen du började med innebandyn. Det värmde, någon såg att jag blivit bättre. Mitt självförtroende hade blivit bättre så jag vågade till och med i fotbollen. Men det var ändå försent, alla andra hade kommit så långt! Idag ångrar jag att jag gav upp då. Hade jag fortsatt så hade jag kanske utvecklats mer. Men samtidigt kände jag mig aldrig lika hemma på fotbollsplanen som på innebandyplanen. Fast båda sporterna ligger väldigt nära mitt hjärta!

Det jag vill få ut av den här texten är nog att små saker kan förändra självförtroendet för en person.
Så ta er tiden att ge varandra komplimanger, men då skall ni verkligen mena det! För det gör så mycket, en liten komplimang kan göra otroligt mycket. Tänk på det! Ta hand om varandra och hjälp varandra att utvecklas inom erat eget område, vare sig det gäller sport, kompisar, musik, vänner, kläder, smink... Ja ni fattar!

Take Care! <3

Ang. inlägget nedan

Ja så kan det gå när man lämnar datan i några minuter för att hjälpa en kund. Direkt är kollegorna där och fingrar! ;) Aja vi bjuder väl på den! :) Hoppas ni har överseende med mina kollegor! ;)

Åter till ämnet!
Som sagt hade Jimmy fixat underbart god mat till mig. Sen tog han fram massa kuddar och grejer i soffan så låg vi där och myste hela kvällen. :) Bästa på länge, morgonen blev också mys, vi vaknade ganska tidigt. Sen låg vi och pratade ända tills det var dags att gå upp. Sen åt vi frukost ihop! Så mysigt!

Kommer mer under dagen!

Puss så länge!

GodMorgon!

Ville bara säga att jag har världens bästa pojkvän! ;) När jag kom hem igår, så hade han diskat och städat och gjort superfint hemma. Kan ni gissa vad han hade fixat för mat till mig? Nämligen fläskfile, pommes stekta champinjoner och bearneissås!! :) Han är underbar!


kära läsare!
emelie är varsamt ledsen över att inga läsare finnes kvar. därav lägger jag till en kommentar:
"två gamla slitna illaluktande gubbar kommer in på en bordell och ber bordellmamman att hämta sina två bästa horor. hon säger att hon gör det, men eftersom hon inte vill utsätta sina tjejer för dom äckliga gubbarna så ber hon vaktmästaren att blåsa upp två dockor och sätta dom i olika rum. gubbarna går in i rummen och har sex och när dom kommer ut frågar den ene: hur var din hora? jag tror att hon var en häxa. hurså? jo, när jag bet henne i bröstvårtan la hon av en brakskit och flög ut genom fönstret."
"tonårsflickan frågar sin mor:  mamma om jag har varit ihop med en kille och blivit gravid, var kommer då barnet ut? mor svarar: på samma ställe som killen stoppade in snoppen. dottern: sparkar den inte ut mina tänder då?"
hoppas nu att detta hjälper! fler kommer det att komma ;P
/ Emelies kära kollega...!

Dags att gå hem

Ja nu börjar det bli dags att bege sig hem. :) Äntligen hem till älsklingen, längtar tills jag får krypa upp i soffan brevid honom! MYYYS på hög nivå. Det absolut bästa med att vara sambo, att jag får mysa med honom varje kväll i soffan. Vardagslyx? :)

En gäst här på hotellet ville att jag skulle gå ut, men nej kände inte alls för det. Fast var sugen som tusan igår när Helena frågade om jag skulle med. Men hade bestämt att vara hemma med Jimmy-love! :)

Oj tusan vad det gick och blev mörkt ute... Åska?! NEJ tack!! ÄR li8vrädd för åskan, hur fan skall jag kunna köra hem om det börjar åska?! det funkar inte! Ingen åska TACK!! Inte förrän jag kommit hem och är i Jimmys trygga famn. Då kan det åska, för då kan inget skada mig! :) Så det så!!


Puss för ikv. Hörs mer imon!

<3

Design

Är det någon av mina underbara läsare som kan det här med bloggdesign? Min är ju kanske inte så där jättesnygg... om det är någon som har lust och tid så hör gärna av er. :) Är verkligen super dålig på sånt där. Har försökt att sitta och testa mig fram, men får verkligen inte till det! :S

Puss på er

Dagens Outfit


Ja, så här ser jag ut idag (igen), har väl ungefär samma kläder när jag jobbar så inte så intressant kanske :P




Skönaste skorna från Din sko, köpte dom förra sommaren, så dom börjar bli lite utslitna



Håret uppslängt i en toft, och helt naturell, inget smink eller något.



Skorta, väst och shorts, det är väl ungefär vad jag brukar ha. :)

Take Care! :)

Dagens Lunch

Det här är vad dagens lunch bestod utav. :)



Ica Pizza med eget tillbehör, För min del blev det Champinjoner, annas och räkor. Mums!




Var tvungen att ta en bild på min gaffel, den såg lite små rolig ut. Hihi;)

Mat

Nu är det dags för mat, idag blir det ICA pizza som blev över från igår. En lite ekonomisk lunch idag. ;)

Bilder kommer vid ca 3. :)

Puss så länge!

Tråkmåns

Känner mig som en jävla tråkmåns! Men kan inte hjälpa det, orkar verkligen inte hitta på ngt kl nio på kvällen efter att ha jobbat en hel dag. Så vet man att man skall upp dagen efter. Förlåt!! Saknar ju er mina sötnosar. :(

Nästa helg då är det jag som är ledig, längtar sjukt mkt! Men antagligen kommer veckan gå sjuuukt sakta!! Men det kan vara det vara värt nästan. ;)

Har så himla ont i min magen, vet inte vart jag skall ta vägen nästan. Har tagit ipren men det hjälper inte. :( Vill bara hem och krypa ihop i soffan i Jimmys famn. Längtar till ikväll när jag kommer hem! Han är iaf det underbaraste som finns.

Skriver mer sen, då kommer även lite bilder. :) 

Puss<3 

Hej hopp!

Sitter just nu hemma hos mamma och pappa och har tråkigt, skulle träffa Jusse idag men blev tydligen inte så... Hon hade något jobb och så, och skulle höra av sig efter, men har ännu inte hört ngt. så Åker nog hem snart och kastar mig på soffan framför en toppen film lr ngt! :)

Blir förmodligen hemma själv ikv, tydligen kräftskiva med IslandGames laget. :( Var så sugen på en myskväll, antar att vi får ta det en annan kväll ist... :(

Blev aldrig någon träning i onsdag, den blev inställd! Typiskt nu när jag äntligen slutatde tidigt och kunde träna! Blää blev super besviken. MEn det blev film hemma hos Jenni ist och lite fixande med bloggarna. ;) Myspys! Love u gumman! <3

Ne nu skall jag nog ta och åka hemåt...  Puss på er!




Kastar in en gammal bild så länge, den här är från Gran Canaria hösten 07. Har förändrats en del sen dess iaf. ;)

Lungt

Idag är en mycket lugn dag. SKÖÖÖNT!! Och så otroligt skönt att sitta bland lite folk. :P Haha. Så man slipper sitta och prata med sig själv.

Vet ni vad jag skall göra ikv? JO jag skall träna fotboll med Hemse!:) Äntligen skall jag väl få träna. Jag skall få springa och bli svettig! Längtar såå mycket!! :):):):) Kan knappt bärga mig. Vill att klockan skall bli fem så jag får åka hem och byta om till träningskläder! :) Jippi!

Ledig imon och på fredag, superskönt! Fredag blir nog stranden eller något annat trevligt me Jusse. Myys var så länge sen jag träffade henne.

Vi får tårta idag! :) Smaskens! Tack DG! ;)

Puss på er!

God Morgon!

God Morgon alla!

Jäpp idag börjar jag klockan 8. Sköönt att komma hem i tid, skall troligtvis träna fotboll ikväll :) om jag kan ta mig från Levide till Hemse. Får kolla upp det under dagen. :) 

Ne nu skall jag koppla in mig på telefonen. Får se om jag hinner uppdatera mer sen kanske. :)

Puss på er! <3   

Nu börjar det bli segt

Då var det 2 timmar kvar... Nu är det segt! Förlåt mitt EVIGA gnäll men är så less.. Hinner ju verkligen inte med något annat än att jobba. Saknar mina underbara vänner, min familj och jag saknar att träna! Oj vad jag saknar det! Vill bara få springa och känna att man blir trött. Men hinner ju inte med det heller. :( Hoppas bara att dom lägger innebandy träningarna så pass sent att jag hinner till Klinte och vara med. :)

Här häder det en massa så nu är det bara 1,5 timme kvar! :)

Nu kommer jag väl inte uppdatera på någon dag skulle jag gissa på. Nästa update blir väl Lördag skulle jag gissa på. Är på kontoret imon nämligen så då hinner jag inte. Och sen är jag ledig torsdag fredag, men lördag då så. Och kom ihåg, den som väntar på något gott... ;)


Mumsig lunch!

Nu är jag tillbaka från en mysig lunch med Mamma, Pappa och lillebror på Skafferiet, blev en pasta med kyckling och pesto. Mums! :) Tänkte att jag skulle ta en bild och visa er ur gott det såg ut, men var så hungrig så hade ätit upp halva när jag kom på det. Så tyvärr blev det ingen bild, hoppas ni klarar er ändå. :)

Oj oj nu blev det lite problem här på jobbet... skriver mer sen!

Take care så länge.

Dagens Outfit






Ja så här ser jag ut idag då. :) Mina härliga arbetskläder. ;) Kanske skall ta bilder utan blixt i fortsättningen, om det kan fungera! :)

Hörs mer senare idag. :)

Puss <3

Sommar Party!

Lägger in lite härliga party bilder från sommaren. Blir blandad kompott från min födelsedag och pumpbolaget i Fide. konstigt nog har jag bara bilder från bussresan ut till Fide och inga bilder från själva Fide. Men så var det ju på bussresan ut som allt hände! ;) Enjoy!

På G, hos Helena innan munken på min födelsedag.
På G, förfest hos Helena - min födelsedag

Liz och Carina hos Helena på min födelsedag
Liz och Carina hos Helena - min födelsedag

Jag och bästis Cilla
Jag och bästis Cilla på min födelsedag

Helena och Pillan på min födelsedag
Helena och Pillan - Min födelsedag

Äkta kärlek! ;) Jag och Chirv <3
Äkta kärlek! ;) Jag och Chirv <3

Helena på Munken
Helena på Munken

Syster Louise och JenniPenni i bussen till Fide
Syster Louise och Jenni Penni i bussen till Fide

Max på bussen till Fide
MAx i bussen till Fide

Älsklingen (The Goat) och Jonathan i bussen till Fide
Älsklingen och Jonathan i bussen

Framåt i bussen till Fide
Framåt i bussen

Bakåt i bussen till Fide
 Bakåt i bussen


Dagen Outfit






 



Yes jag fixade det! ;) Var ju inte svårt alls! Som ni ser så börjar jag min bild debut med att göra den klassiska dagens outfit! Bilderna är förstås inte dom bästa men men. Ni får ta det för vad det är. Detta är då jag på jobbet. :)
Mer bilder kommer under kvällen! :)

Puss så länge!


Bilder

Jäpp under dagen eller kvällen så kommer jag ladda upp lite bilder här i bloggen från sommaren. Så håll utkik! ;)

Idag är ingen bra dag alls, känner mig allmänt irriterad! Irriterad över mina arbetstider, irriterad över att jag VISST håller på att bli förkyld igen, irriterad över att jag inte hinner träffa mina underbara vänner och min familj. Irriterad över att jag inte hinner träna. Och nu när jag sitter och tänker på det så blir jag ännu mer irrriterad! AAAHHRRGGG!!

Vi hörs sen!


Over and Out

Ja då börjar även denna dag att lida mot sitt slut. Nu är det bara kassorna som skall räknas och lite så, sen är det hem gång! :) Börjar bli riktigt hungrig, frågan är bara vad man skall äta ikv...? Aja, det visar sig väl! :)

Puss på er, vi hörs imon!

Money Money

Blää att man skall vara så beroende av pengar! Känner absolut panik inför hösten då man inte vet hur det ser ut med jobb och så. Tänk här sitter jag med lägenhet och bil och kommer kanske inte kunna ha kvar något av det om jag inte har jobb. Det skulle ju vara det värsta som skulle kunna hända, att jag måste flytta ifrån Jimmy bara för att jag inte ha råd. Aldrig! Blir ledsen av bara tanken, hu vill inte tänka på det!
Sen är det ju så mycket man vill göra och som man behöver!
Vi vill ut och resa
Vi behöver köpa en ny micro
En ny TV
En dator+bredband
Man måste verkligen prioritera allting.

Ne det måste lösa sig! Tänker inte ge upp utan strid!!

Älskar Jimmy mer än något annat så vill aldrig vara utan honom! ALDRIG!! Jag måste lösa det här, det är nu mina probemlösartalanger skall utnyttjas! Hmmm måste göra upp en plan!

Återkommer med besked när jag kommit på en lösning! :)

Hugs&Kisses

Myskväll

Hade en riktigt mysig kväll hemma för mig själv igår. Lagade mumsig mat, nämligen fläskfilé, potatisgratäng och ädelostsås. :) Sen la jag mig på soffan och såg Grease. Hjälp va länge sen det var jag såg den filmen, den är ju så sjukt bra. Älskar den! :)
När filmen var slut så pallrade jag mig i säng, då var väl klockan ca 12. Så hann sova 4 timmar innan älsklingen ringde och ville hem från Levide. :) Det var mysigt att få hem honom! All kärlek till honom. :) Idag är han och kör paintball. är lite avundsjuk, har alltid velat testa det men är lite för feg. :P Men med vadderad overall kanske jag vågar! ;)

Ne nu skall jag se om de sista personerna tänke cheka ut. Blir så trött, har vid utcheckning senast 11 så är det 11 som gäller och inte 12 eller senare!! Alltid någon som inte är klar att checka ut vid 11.

Hörs igen senare! Puss!

Ensam hemma

Jäpp blev ensam hemma ikväll, efter förslusten idag (5-2) bestämde sig sötnosen för att supa skallen av sig med sina vänner. :P Fast han skulle inte ha kul nej, för det gick inte. Han måste vara en av världens sämsta förlorare! Finns nog ingen värre! Fast ganska skönt att vara ensam hemma då, för jag bli bara irriterad när han är sur och inte ens kan svara när jag pratar med honom. Så det får vara så! Frågan är bara vad jag skall ha för mat ikväll... om jag oskar laga något speciellt eller om det blir något lättare. Få rse vad affären erbjuder. ;)

Ne nu skall kassan göras och lite så. Vi hörs mer imon!

Puss på er!

Underläge.. :(

Fick just lit erapport från svärmor hur det går i matchen ute i fårösund. Tyvärr så ligger dom under med 2-0, men är helt klart synggast. Och det visste vi nog redan alla vi Levide fans! ;)  Som tur är så är Levide inget lag som ger upp i första taget, och det är ju ännu en hel halvlek kvar, så mycket kan ännu hända. Dom har ju vänt värre underlägen förut! :) Så inget missmod ännu nej! :) ÅH NEJ!! blev nyligen 3-0 precis innan pausen. Måste tyvärr erkänna att det ser lite tungt ut, men än är inte allt hopp borta...

Kom igen Levide!! Jag håller tummarna så hårt att dom börjar bli blå här borta! Några mål kan ni väl peta in! SNÄÄLLLAAA!!! :'(

L I F, L I F, Ni är dom som vinner mest! HEJA HEJA HEJA!! Hihi en liten hejaramsa fick dom också, hoppas det gör susen!

På återseende!

Attans!

Nu glömde jag kabeln till kameran igen... har dessutom glömt ladda kameran så ni får snäll vänta på mina premiär bilder här i bloggen. ;)

Börjar på allvar tro att jag håller på att bli sjuk igen... det svider i halsen och snoren har börjat rinna. och så hostan så klart som på kvällarna blir näst intill outhärdlig.

Idag är då andra matchen i rad som jag missar. åh tycker det är så tråkigt! Vill verkligen se. MEn om två helger då är det jag som får inta läktaren på Levide IP. LÄNGTAR!!
Vi vill se vinst idag!

Håller tummarna för att the goat ;) är hemma ikv. Känner att jag vill kramas med honom! Han kanske skulle på fest så vi får se. Annars får jag en myskväll för mig själv hemma. ;) Kan va skönt det med ibland. :P

Lungt var det idag på jobbet. Ringer inte mycket på GTS:en.

Ne skriver mer sen gott folk!

Puss <3

090805

Jahapp då börjar även denna dag lida mot sitt slut. Ca en timme kvar, sen blir det en sabbis förbi maxi ochköpa lite sallad till kvällsmat. Det finns nog inget godare! Älskar det, och just att man kan välja i stortsätt precis vad man vill. LOVLEY!! 

Ser framemot två lediga dagar. Hoppas på fint väder imon så man kan få åka till stranden och få sola och bada. Skulle ju vara kul och får bada en gång iår iaf. ;P

Ne nu vill jag hem till bejb. Får börja förbereda så att jag är klar att gå när klockan är 8. Räkna och göra kassanrapport och sånna grejer. Inte så mkt att göra tyvärr, det går ganska fort! Men men. :) Kissa kanske man skall ta och göra... hahaha där kanske ni förstår lite hur tråkigt det är här och vad jag är beredd att göra för att få tiden att gå fortare! ;)

hmm måste städa hemma också, det är välbehövligt! Ingen som hinner nu när vi jobbar så pass mycket båda två, och jimmy som tränar så mycket. Förstår om han inte orkar när han kommer hem... ska försöka hinna med det, fredag kanske. :) Får se, men det ska göras iaf. :P

Och va tiden sprang iväg här då. ;) bara 54 minuter kvar nu. :P

Puss på er! Hörs i helgen.

<3


SJUK?!

Vaknade i morse utan röst, vad hände där liksom?! Jimmy frågade mig och jag skall vara sjuk igen, och NEJ det tänker jag verkligen inte var! Har absolut inte råd att vara sjuk! Hostar fortfarande sen sist jag var sjuk, och det är väl ca 3 veckor sen. Ganska ordentlig hosta dessutom, tycker det känns som om den blir värre för varje dag nästan. Omd et inte blivit bättre till näst vecka så får jag nog ringa till doktorn och kolla vad han säger...

Haha, har ju glömt bort att skriva om Fidepuben förr förra (?) helgen. Min gud va kul vi hade! Ett helt busslass med folk från klinte. :) Kom till klinte ca 20,40 bussen avgick mot fide 21,15. Så när jag kom var alla redan igång så blev väl ca 4 shotar på 20 min. Vilken början va! Hahah men hade så fruktansvärt roligt hela kvällen med alla underbara som var med. Så skönt att få träffa alla igen. :) Kvällen avslutades med klädpoker hemma hos oss. Jag kom 2 av 3 stycken, säger bara tur att det finns täcken att gömma sig bakom! ;) Speciellt när man har en pojkvän som är kass på klädpoker. hahah! Vilken upplevelse hela kvällen var! Längtar redan till nästa år. :)

Ne skall väl försöka ta och logga in på telefonen. Har vart mycket här nere idag, ovanligt mycket faktiskt. Men nu verkar det ha lugnat ner sig lite. :)

Hörs mer sen!

Puss<3

Ps. Fick inte med mig kabeln till kameran idag, sorry! Får ta det i helgen, för nu är jag ledig tors fred. :)
<3


Tha Day!

Idag har jag vart och hämtat ut biljetterna till Sverige matchen i oktober. :) Tänk att det äntligen skall bli av att göra det. Jag skall åka och se svenska landslaget. Som jag så många år har suktat efter där hemma i soffan. Och att jag får göra det med min kärlek gör det hela bara ännu bättre. Längtar så till den 14 Oktober.

Bilder ja... Hade fått en kommentar av någon (som glömt att skriva namn) att det var dags att lägga upp bilder, och ja det tycker jag också, men efter som vi inte fixar något internet hemma ännu så är det lite svårt. Har inte riktigt tid att göra det på datan här på jobbet. Men skall försöka bli bättre på det, och iaf få upp någon bild då och då. :)

Träning... ja snart är det dags för innebandy säsongen, så det börjar bli hög tid att ta tag i konditionsträningen. Måste bli bättre, mitt mål får bli att köra 2-3 gånger i veckan. Får gå pp lite tidigare dom dagar jag börja 11 helt enkelt. För nu skall konditionen ligga på topp innan säsongen drar igång. Funkar inte att ha det som förra där konditionen var som bäst typ i mitten av säsongen. Ne skärpnig nu!!

Puss

30 minuter

Oj nu har tiden minsann rullat på. :) Bara 30 min kvar. Har som sagt suttit i telefon en del nu. Helt sjukt, gjorde en bokning under 2,5 timmar! Annars bara massa frågor och ombokningar. Men bokningen jag gjorde var ganska rejäl iaf! ;);) GILLA!!

Ne hem och äta mat och mysa med min fina sambo, det är vad jag vill nu. :) Om en timme ca är jag hemma hos honom.

Lycka till flickor på matchen ikv. ååh saknar fotbollen så otroligt mycket faktikst! Synd att jag inte är så duktig, då hade jag nog absolut tagit upp det på allvar igen. Inte bara för skoj skull, utan verkligen satsa lite. :) Det är ju för j*vla roligt! :)

Puss på er, så hörs v mer imon! :) 

3 timmar kvar...

Jahapp då var det tre timmar kvar av denna arbetsdag... Den har gått ganska segt om jag får säga det själv. Fast än det har hänt saker hela tiden här, har vart en massa spring idag. Men alltid kul när det kommer in folk som behöver hjälp med det ena och det andra. :)

Tack Marika för kommentaren! :):)

Ne nu vill jag hem till Baby! Känns som om vi inte träffats klokt på evigheter. Eller igår var väl första gången på hela helgen vi träffades. Bläää! Lite mys i soffan när jag kommer hem känns inte fel. Beck kanske. Visst går ännu beck filmerna på måndagar?! Hoppas, tycker dom är sjukt bra! ;)

Ne om jag skall ta mig en macka kanske och sen sätta mig i telefonen igen. :)

Skriver antagligen mer sen. :)

Puss <3

Kommentera då för tusan

Nu tycker jag ni har blivit frukansvärt dåliga på att kommentera! Senaste kommentaren fick jag 20 juli av Tessi. <3
Kom igen nu, bombadera mig med kommentarer TACK!! ;)

<3

Mysigt!

Det blev en härlig kväll i Levide igår. :) Med god mat och härlig cheesecake till efterätt. :)

Nu har jag beställt biljetter till matchen mellan Sverige och Albanien den 14 oktober. Jag och mina söta prins skall åka upp och kolla. Båten är också bokad. Bara hotellet kvar men det skulle inte vara några problem sa marika. :) Längtar så mycket, kommer bli så härligt! :)

Fick en midre trevlig överraskning igår när jag kollade på schemat. Fick se att det visst hade blivit ändrat. Skulle ju jobba 8-17 varannan vecka och resten 11-20. Nu fick jag se att det ändrat så att jag jobbar 11-20 hela September + varannan helg. Alltså precis som det var i våras! Känns inte så jätteroligt, så har skickat ett mail till chefen för att kolla om det går att fixa till det. Eller för att iaf få veta varför det ändrats. :)

Kliar i halsen idag, rätt jobbigt vill bara hosta hela tiden. :P

Ne skriver mer sen. :)

Puss <3

HEJA LEVIDE!!!

Åååh va jag är nyfiken nu! Vill veta hur det går i matchen. Hoppas verkligen att dom vinner. Vill, vill, vill! :)

Jag håller alla tummar jag har. :) 

Puss <3 


Seeeg!

Ojojoj vilken kväll det blev igår! Hade otroligt roligt. Stukade till foten också, men det är nog rätt lungt. detn känns ganska bra idag, lite stel och bara lite öm. :)
Efterfest blev det... Den var väl så där... Finns ju en hel del mysko folk som inte fattar vad man säger till dom... Kan ju bli trött!

Är helt seg i huvudet, och det beror inte på alkohol, för det blev det precis lagom av igår. Utan det är bristen på sömn som spökar. Åh vill bara hem och krypa ner i sängen brevid Jimmy! :)

Ikväll blir det grillning hemma hos svärmor och svärfar. :) Mysigt, marika och Stoffe är nere så skall umgås lite allihopa. :) Trist bara att jag slutar 8, lär ju inte vara i Levide förrän typ 9... men men så kan det vara.

ikväll drar höstsäsongen igång. Levide spelar idag kl16. Gör lika ont i hjärtat varje gång jag missar en match! Älskar att se på detta underbara lag. Älskar att se Jimmy spela, då får jag en härlig känsla i hela kroppen. :)

Ne skall nog ta och göra ngt här nu, annars kommer jag somna... :S

Gonatt!... eller nej fel av mig.. ;P

Ta hand om er! Vi hörs.

Puss!<3

Snart är det dags för party!

Taggad!!! Slutar snart, då blir det hem till helena för en bit mat sen party all night long!

Höll som bäst på att fixa sminket när det om in två pers för att använda datan.. hmmm kan ju inte stå och sminka mig gäster här. Aja få ta det sista hos helena :) Shith va kul det skall bli!

Men saknar Jimmy lite... Aja får ju träffa honom imon kväll efter jobbet. :) MYYYYS!

Take care everybody!

<3

Trött

De kan man säga att jag är.

Igår var det grillmys närmaste släkten. Supertrevlig må ja säga. :) Länge sen jag träffade allihopa. Jimmy var hos pontus och skulle sova där. när jag kom hem kl 1 så skulle jag precis gå och lägga mig. Då får jag ett mess där det står, Du måste hämta oss kl 3 i stan, annar skommer vi inte hem! Spåååån! Säger jag bara! Åker till stan utan att vet ahur man tar sig hem. Och jag som skulle jobba idag. Men snäll som man är så åker jag in och hämtar mina söta pojkar. :) Kan ju säga att det är helt klart värt att vara lite trött när man får vara med såna fina killar. dom är ju helt klart i en klass för sig om man säger så. man vet aldrig vad som kan hända, det enda man vet är att man kommer få träningsvärk i magen av allt skratt! :)

Ikväll blir det utgång med bästaste Helena och gänget! Så kul! Kommer väl antagligen somna men men va gör det då!  ;) Sover i stan så kommer sakna mig skrutt där hemma supermycket! Blää, hatar som sgat att sova utan honom. MEn det blir smidigast så här, med tanke på att jag skall jobba imon och så..

Kommer vara helt slut när den här helgen är över.. :P

Hörs mer sen kanske, lr imon! :)

PUSS <3

RSS 2.0