Ensam

Okej, kidsen har sovit i ca 1 och en halv timme. Jag är trött och ensam. Sitter här vid datorn och saknar min pojke som är i de södra delarna av landet. Och han kommer inte hem förrän Söndag kväll, vet allvarligt inte hur jag skall klara mig. Kunde vi inte ha börjat med en natt?! Blä hatar att vara ifrån Jimmy så länge. behöver verkligen ha honom nära. Få pussa och krama massor på honom. Älskar den människan otroligt  mycket!

Imorgon har vi match mot Hansa A, vi skall göra en bra match!! Finns inget alternativ helt enkelt. Så egentligen borde jag väl sova. Men sitter ännu och hoppas på att Moster skall komma hem snart så jag får sova hemma i min säng... Hade vart mycket lättare.

Ha det gott alla prinsar och prinsessor!

Puss

Barnvakt.

Då sitter jag i Eskelhem hos kusinerna, är barnvakt. Myspys ungar, fast dom är nog lite trötta efter dagens lek. Nu sitter dom i sängen och ser på kogänget. Sen blir det dags för idol, det gillar vi! :) frågan är vem som åker ut ikväll. Känns verkligen om om det skulle kunna vara i stortsätt vem som helst. Alla är så himla bra. :)

Trött är jag efter en dags jobb på dagis. Men barn är ju för härliga. :) Idag var vi i kyrkan med barnen och prästen berättade om advent, varför man firar det och så. Alla barn var så homla duktiga, satt helt tyst och stilla och bara lyssnade. Fast prästen tyckte nog det var lite svårt. Han sa till barnen att den bästa presenten man kan få på julen är den gåva Jesus gav oss eller att vi får vara tillsammans med sina kära. Okej det är ju sant, iaf det där sista, men att förklara det för en grupp 3-5 åringar. För dom är det ju julklapparna och tomten som är roligast, godiset kommer på andra plats. Så han lyckades väl inte riktigt, men det var ett bra försök. :)

Ne nu måste jag kolla till sötaste barnen.

Skriver nog mer sen. Ha det bra så länge!

Puss

Träning

Ja då var det snart dags för träning, skall springa barkan om ca 30 min. Men är pissväder, regn och blåst så får se hur många som är sugna på barkan. Jag håller iaf alla tummar jag har för att det skall gå bra att träna ikväll.

Lider lite med Jimmy och dom som tränar utomhus ikväll... Hoppas vädret är bättre i stan. :)

Hörs ngn annan dag!

Puss<3

Blod, svett och tårar...

Okej kanske inte riktigt så illa, men nästan! ;)

Var och vaccinerade mig mot svinis igår. Hade ställt in mig på att jag skulle ha ont i min arm efteråt, verkar som dom flesta får det. Men kände inget alls, förrän det blev dags att sova. Då kom värken, så har sovit ganska dåligt inatt. Det känns som att jag har ett otroligt stort smärtsamt blåmärke på armen. Så varje gång jag använder armen och spänner den (lilla) muskel jag har så gör det ONT!! Har just upptäckt att det inte finns ngn sovställning där man inte spänner muskeln alls. Fick tillslut lägga en kudde under armen, då äntligen fick jag sova!
Fasar mycket inför träningen ikväll, men det är bara att bita ihop. För jag måste träna, visa vad jag går för. Om jag så skall gråta mig igenom hela träningen av smärta! Så det så! Älskar ju innebandyn, det finns inte i min vildaste fantasi att jag inte skall ge allt. Vill spela i helgen så måste ge allt så jag vet att jag iaf gjort mitt bästa. Så att det inte längre är upp till mig själv. Måste, Måste, Måste!

Vi hörs nog mer sen senare. Nu skall jag lägga mig påsoffan och se på tv och vila min stackars arm!

Puss och hej så länge!

Pinsamt dålig...

Jäpp igår hade vi match mot hansa B, och oj va jag hade sett fram emot den matchen! Hade längtat och taggat i ca en vecka. Äntligen blir det söndag och det är dags för upp värmning. Allt känns bra, precis som vanligt. Men sen när matchen börjar dåär det som att allting låser sig. Ingenting fungerar, kommer inte alls in i matchen och allt bli galet. Antagligen såär det så att jag vill alldeles för mycket, så jag får inte ut något av det. Blir bänkad det två sista perioderna. Och jag är så otroligt besviken och arg och frustrerad på mig själv att jag inte vet vad jag skall ta vägen. Kommer in två byten i andra och gör det bra, iaf ngt. Men ville ju spela, ville göra det bra, ville ge gärnet. Jag vet ju att jag kan så otroligt mycket bättre än det jag gjorde igår. FAn, varför ville det sig inte igår?! Jag ville ju, mer än ngt annat ville jag... Kan inte fatta vad som blev fel. Roger gjorde rätt som satta av mig, har inga problem med det. Vi pratade om det sen och han sa att det var pga avatt han vet att jag kan bättre och att jag inte kom till över huvudtaget igår. Så vi var överens om det. Det får aldrig hända igen, det skall jag se till. hädan efter skall jag alltid ge allt. Låser det sig så får jag ta tag i det, bita ihop och fortsätta kämpa.

Tur att Jimmy är en underbar människa och förstod precis vad jag gick igenom. Så vi satt och analyserade och pratade om matchen. Sen spelade vi lite uppe i lägenheten han peppade och uppmuntarde. Han är guldvärd, vet precis vad jag behövde höra just i den situationen.


Take care!

RSS 2.0