SOL

Varmt... Helt sjukt varmt rättare sagt. Håller ärligt talat på att smälta bort här på jobbet, har en fläkt som blåser på mig men hjälper tyvärr inte så värst mkt...

Idag var det då bal, sprang ner på lunchen för att hinna se lite.. men icke sa nicke, lagom man kunde skymta de första ekipaget så var det dags att traska tillbaka till jobbet.. Men fick syn på Jesse på vägen upp iaf så en som jag känner fick jag se iaf. Jimmy lovade o ta massa kort så får se sen. :)

Ikväll blir det bio med älskade pojken. :) Änglar och demoner, riktigt najs! Skall bli mys, vi har vart tillsammans i 2 år men aldrig vart på bio. Det är helt sjukt!! :P Men äntligen blev det dags. :)

Det är även morsdag idag, känns trist att jobba så jag inte hinner gratulera mammsen. Men jag hoppas hon har en toppen dag, har en present som ligger hemma o väntar. Får ta det vid tillfälle. Älskar dig mammsen, du är bäst! PUSSPUSS<3


Ta hand om er alla, puss o kärlek <3

19.47

Nu är det snart dags att släcka och låsa. Tänkte bara hinna uppdatera lite.

Humör: Happy men ganska trött
Gjort: Jobbat sen kl 11
Planer: Åka hem till lägenheten och ligga på soffan med en tallrik glass
Ser på: Just nu, Adelsgatan
Kläder: Svarta jeans, vit skjorta
Smink och hår: Lite mascara och utsläppt hår
Väder: Lite molningt
Bästa: Ledig två hela dagar
Sämsta: Jobbar på Söndag när det är bal :(
Önskar mig: Sol fredag och lördag

Ungefär så ser det ut. Ne nu tänker jag låsa dörren...

Take Care. Vi Hörs!

PUSS


19 Maj 2007

Den dagen är förevigt lagrad i mitt hjärta.. Det var den dagen jag och Jimmy blev tillsammans. :) Kommer så väl ihåg den natten, vi låg o pratade hus länge som helst. Rätt som det frågar Jimmy -" Du.. Är vi tillsammans nu?" Vi kom fram till att vi var det. ;) Det har varit väldigt händelserika år. Har medfört sig både mycket skratt och en del tårar. När vi firade ett år så lagade vi god mat och hyrde film och bara myste.
I år... Jag fick en chock igårkväll när jag kom på att vi hade glömt vår 2 årsdag!! Jag som alltid kommer ihåg datum och allt! Men nu har det varit så fullt upp så hade verkligen ingen tanke på det överhuvudtaget. Men vi bestämde att vi firar vår 2 årsdag på Lördag istället. Så då blir det mys för hela slanten. Först fotboll i Fardhem och sen hem o bara mysa. :)

Men gud tänk två år! Det är helt sjukt, tiden har gott så fort. Känns som om det var igår vi låg där i sängen och pratade.
Det har iaf varit två härliga och underbara år. Är övertygad att vi kommer få uppleva många fler år tillsammans.

Älskar dig Jimmy mitt hjärta! <3

Puss Emelie

Minnen som kommer tillbaka

Här sitter jag på hotellet på adelsgatan och försöker få tiden att gå. Plötsligt ser jag i ögonvrån en vit mössa som går förbi, lite senare kommer några till. Då reagerar jag på riktigt, så klart är det studentmösor! När jag ser på personerna som bär dom här vita mössorna så ser jag leenden och lysande ögon, dom lyser av förväntan. Förväntan på vad den här kvällen skall bjuda på. Den första kvällen som student, det är nämligen mösspåtagning ikväll.
För bara ett år sen var det jag som var i den situationen, vi hade förberett oss hela dagen. Vi var tillsammans hela klassen, hade liten förfest vid Evelina i deras stuga innan det bar av ner till skolan. Kvällen blev underbar, man har verkligen minnen för livet. Jag får uppriktigt sagt gåshud när jag tänker tillbaka på den underbara tiden, Studenttiden.
Jag vill tillbaka! Fast ändå inte... Kommer ihåg hur ovisst allting var. Så många frågor som snurrade i huvudet. Vad händer sen? Vad vill jag göra sen? Vad skall alla andra göra sen? Men samtidigt hade vi ju så otroligt kul. 

Det enda tipset jag har till er som tar studenten i år. Ta tillvara på tiden, tänk inte. Det här är er tid, och den varar bara i ca 1 vecka. Så gör det bästa av det, för det är över fortare än man tror. Det är en underbar tid den sista tiden i skolan! Love it!!

Ta hand om er och var försiktiga ikväll.

Puss och Kram Emelie <3 


15.22

Back from lunch, och hälften av gästerna incheckade.  Och "bara" 4,5 timmar to go.

Just det sommaren ja... Visst är det kul för Jimmy att han skall iväg, han hinner aldrig göra sånt annars. Men jag då!! Får jag vara så egoistisk? Vill inte fira midsommar utan honom... Jag tycker att midsommar firar man med dem man tycker om. Alltså med pojk/flickvän och andra vänner. Nu blir det "bara" med vännerna, vilket förstås inte är så bara men ni fattar. Han kommer liksom fattas den kvällen. Hmm får försöka klara mig. Tur att jag har mina vänner, för vi kommer iaf ha kul den kvällen! Frågan är bara vad jag skall göra... vet inte riktigt än... Men jag kommer nog på ngt bra. :)

Sen kommer resten av sommaren vara underbar, bara jag har Jimmy och mina vänner. :)

XOXO
/E

Sommaren 2009

Nu känns det verkligen som om sommaren är här. Gatorna är fulla av folk som springer runt i shorts, t-shirt och glasögon. Turisterna har invaderat denna ö. Härligt! För säga vad man vill om turister, men det är ändå det som gör sommaren här på våran ö. Dom är i vägen överallt, och dom kör som dom vill, men ändå kan vi inte låta bli att älska dom. Eller iaf älska när dom kommer hit. För det är ändå det som gör att denna ö får lite extra liv.

Min sommar kommer väl bli sådär har jag insett... För det första så jobbar jag otroligt mkt (Vilket jag redan nänmt i dom senaste 10 inläggen :P), den lilla tid jag är ledig hade jag planerat att jag skulle tillbringa först och främst med att umgås med Jimmy. Visst vi bor ihop och träffas varje dag, men det är ändå sällan vi hinner göra saker ihop utanför lägenheten. Antingen är det jobb eller träningar och matcher. Fast jag älskar i och försig att kolla när jimmy spelar match. Då får jag en alldeles speciell känsla i magen. Går inte riktigt att förklara, men jag tror det är stolthet. Jo så måste det vara, jag blir så stolt när jag se honom nere på planen med kaptensbindeln. Han styr laget, han peppar laget, och när han går in i närkamper och vinner dom då lyser hela jag av stolthet. Kan inte förklara varför men jag blir lycklig av att se andra spelare flyga när Jimmy trycker till. Sjukt?  Kanske en aning, aja! :P
Men nu har jag kommit på att Jimmy kommer vara bortrest stora delar av sommaren, först skall han till sthlm den 6 Juni och se VM-kvalet, sen den 18 juni åker han till Öland med vänner för att fira midsommar och kommer inte hem förrän 21 Juni. Sen skall han iväg på Island Games den 27 Juni och kommer inte hem förrän dagen efter min födelsedag den 5 Juli. Just det han är borta på min 20 års dag. PISS!! Aja, har blivit lovad en fin födelsedagspresent iaf. Kinderägg ;) Hihi.

Oj nu är klockan över halv, dags för lunch. skriver mer sen. :)

XOXO
/ E

En liten tanke




Idag, den 25 maj, är det internationella dagen för försvunna barn. Dagen började uppmärksammas efter att Etan Patz, en 6-årig pojke, försvann på väg till skolan 1979. Det var första gången han skulle gå till busshållsplatsen ensam men han kom aldrig fram. Ingen har varken sett eller hört från pojken igen. Han blev officiellt dödförklarad av en domstol i juni 2001 och man satte hans dödsdag till just den 25:e maj 1979, dagen han försvann. Den misstänkta förövaren, Jose Antonio Ramos, sitter i fängelset för att ha utnyttjat en annan 8-årig pojke sexuellt. Han har också erkänt för en cellkamrat i fängelset att han hade tagit Etan till sin lägenhet, våldtagit och sedan mördat honom.

Internationella dagen för försvunna barn är inte så uppmärksammad i Sverige. Jag undrar varför? Det blir mer och mer vanligt att barn försvinner i Sverige. Oftast är det ena föräldern som lämnar landet och tar med sig barnen. Men det finns även föräldrar som förlorar sina barn, det händer här i Sverige. Dom flesta minns Engla, en 10årig flicka som försvann den 5 april 2008 när hon cyklade hem. Hon blev kidnappad, grovt våldtagen och mördad. Det finns barn som fortfarande är försvunna. Glöm aldrig det!

(Texten är kopierad från http://ellamarie.blogg.se/ )


Så klockan 21,00 ikväll kan du tända att ljus och åta det lysa i en timme, för att stöjda alla dem som förlorat ett barn.
Visa att DU bryr dig!

Take care!

XOXO
/E

Glass i stora lass lass lass

Så fort jag kommer hem skall jag sätta i mig två mackor, sen skall jag lassa upp en stor tallrik med glass. Och avsluta med att sränka in allt i chokladsås. Det är vad min kväll kommer bestå av.

För jag är galen i glass..YEAH! ;)

Take care!

XOXO
/E

Underbara lördag <3

Lördag kvällen blev en underbar kväll. Shit va jag älskar att bo ihop med Jimmy!

Jag kom hem ca kvart i nio från jobbet. Det första jag ser är min prins som sitter och äter i soffan, redan där blir jag lycklig magen. Vi bestämmer oss för att se en film. Det var jag som fick välja så det blev Dagboken- Jag sökte dig och fann mitt hjärta. Jimmy var väl inte överlycklig att behöva se en kärleksfilm, men han gav med sig tillslut. :)
Den filmen måste vara en av dom bästa jag sett någonsin, fy tusan va fin den är! Emelie grät en liten skvätt där i slutet. Försökte göra det i smyg med det gick inte, tror jimmy har någon typ av radar för så fort en liten tår är på väg ut så märker han det. Så klart så märkte ham det även i går, den fina sa då: Kom hit älskling! Så fick jag världens största kram, han är verkligen bäst.

Filmen var slut ca kl halv 12 så efter den var det läggdags för mig om jag skulle orka upp o jobba och va trevlig idag.
Jimmy såg att det tydligen började en bra film på tv just när jag skulle sova som han ville se, så han kom på den mysiga idén att jag kunde ju sova hos honom ute på soffan. Så jag knallade in och hämtade kudde och täcke och la mig med huvudet i hans knä och somnade nästan direkt. Vaknade en liten stund senare av att han sitter och klappar mig på kinden, då kan man inte låta bli att le. När han ser att jag vaknat säger han: Föråt jag skall inte störa dig, men det är bara det at jag tycker om dig så mkt! Underbart!! Älskar honom och självklart ville jag att han skulle fortsätta att klappa mig på kinden. Otroligt mysigt. Åh älskar att sova med min älskling <3

Trodde faktikst inte att man kunde tycka om någon så här mycket, vill alltid ha honom hos mig. kan inte tänka mig att vakna upp och inte ha honom där. Vill inte ha ett liv utan honom.

Oj det här blev ett ganska personligt inlägg men aja. Inga hemligheter direkt, kände att jag var tvungen att få dela med mig av den underbara kväll. :)

Jag träffade också Tess och Camilla igår, fick se dom i fönstret så sprang ner o pratade en stund. Kul att träffas. Saknar er alla flickor, får ta och försöka ses snart. :)

Ne back to work!

XOXO
/ E

Levide...

Hmm ännu en oavgjord match... Aja det kommer väl.
Sitter här på jobbet, pest och pina! Har räknat ut att jag inte har en enda helt ledig helg förrän 27-28/6! Det är vidrigt! antingen så jobbar jag både lördag och söndag eller så jobbar jag en av dagarna. Undra vad jag gjort för att förtjäna detta schema...? Hmm aja tack vare detta så har jag ingen fritid längre. Ne nästa sommar får det allt bli något annat, inte en chans att jag jobbar dessa tider en sommar till! NEVER!!

Ja matchen iadg mellan Levide och Fårösund slutade då tydligen 1-1(Rapporterat av min kära mor). Lite synd, hade vart bra med en vinst. Gissar att min pojke är minde nöjd med detta resultat. På så sätt är det skönt att det ännu tar någon timme tills jag kommer hem. ;)

Grillmys med flickorna i kväll, men upptagna Emelie kan ju inte vara med för hon skall upp och jobba imon! Fan blir så arg, vill ju va med mina vänner. Varför skall jag behöva missa allt kul på grund av jobbet. Det är fan orättvist!

Hm intressant min blogg måste vara nu förtiden. Allt jag skriver om är hur mycket jag jobbar och hur tråkigt det är. Men det är faktiskt nästan det enda som händer i mitt liv just nu så vet inte vad jag skall skriva annars... Får försöka hitta lite annat att skriva om snart. :)

Ja idag var det otroligt lungt på jobbet, ringer nästan inget och alla gäster har redan checkat in. Så dom sista 3 timmarna blir väl riktigt långtråkiga misstänker jag. Men får ju ganska bra betalt för att bara sitta av tiden. :)

Men ta hand om er alla kära läsare.

XOXO
/E

Skönhetssömn...

Det är precis vad jag skulle behöva nu. :P

Har varit en tuff men givande helg. I Lördags hade vi föredrag och rundvandring på stadens hotell. Föredraget handlade om värdskap. Väldigt intessant, känns som att jag gör rätt iaf. ;) Rundvandingen var bra, nu har jag varit på de flesta hotell här i visby som jag bokar.
På Kvällen var det grill/lagfest hos Maggan och Anders. Supermsigt men fruktansvärt kallt! Tråkigt nog så skulle jag vara i stan kl 8 i söndags så stannade inte alls länge. Tanken var att åka hem och krypa upp i soffan med en filt lite glass och ostbågar. Men planerna förändrades snabbt! Min älskade pojke ringde och frågade om jag inte kunde köra på dom när killarna skulle in till stan. och snäll (eller dum, bestämt själv) som jag är så sa jag jo, fast jag visste att jag skulle upp tidigt dagen efter. Så när klockan är halv ett så är vi framme i stan. Till slut hamnaar vi på McDonalds där vi sitter till klockan är ca 2. Då åker vi hemåt igen. Efter att ha lämnat av alla pojkar i sina hem. så bär färden av mot Hemse och en skön säng. Jag är hemma ca halv 4, det betyder att jag alltså fick ca 3 timmars sömn.

Så går dagen tillbringade jag i en buss. Vi åkte runt nästan hela Gotland, och tittade på alla anläggningar vi hyr ut. Vår rutt såg ungefär ut så här. Kneippbyn-Tofta smågårde-Tofta stugor-Björkhaga By-Paradiset-Warfsholm-Djupvik-Magasinet Hablingbo- Gumbalde-Åminne-Valleviken-Mix Ranch-Visby strandby- Gustavsvik. Denna tripp tog ca 11 timmar. Så jag var ordentligt trött när jag kom hem vid ca 8 till min underbara pojkvän. Kvällen blev perfekt, han hade vart så duktig och lagat mat till oss. Det bjöds på fläskfilé med potatisgratäng och ädelostsås med stekta champinjoner. Super smaskigt! Som efterätt åt vi vattenmelon. Var så gott!
 
Ne nu måste jag börja plocka ihop här för nu skall jag alldelses straxt stänga. Hem till mitt ljuva hem. :)

Ta hand om er alla!

XOXO
/E

These days

Är ännu lite sliten efter en hård helg i Sthlm, om ni missat det så var jag där på tränar utbildning.
Vi hade superkul, dagarna betod av i stortsätt bara teori. Men med mycket fika och dagarna avslutades med 2 timmars praktik. Så är ganska mör i kroppen. Har ju inte tränat på en och en halv månad nu på grund av stukningen. Men det var underbart att få springa och bli svettig. Och att bli helt slut i kroppen. Efteråt infinner sig den där härliga känslan man bara får efter ett hårt träningspass. Det som är ännu mer underbart är att jag har träningsvärk för första gången på två månader. FANTASTISKT! Men om jag skall vara helt ärlig så kändes väl foten inte riktigt okej... :( Den gör ännu bra ont när jag anstränger den. Men med ordentligt med tejp så går det. :)

Jag var helt övertygad om att jag skulle sakna Jimmy otroligt mycket under helgen. Men när jag var där så fick jag för mig att jag inte saknade honom så mycket sm jag trott att jag skulle göra. Men sen blev det Söndag kväll och båten var framme i Visby och när min älskling kommer fram till mig. Glädjen får inte att ta miste på. Ville bara kasta mig runt halsen på honom och kramar och pussa på honom så länge jag bara får! Så självklart hade jag saknat honom precis så mycket jag trott att jag skulle göra, om inte mer! Hade bara inte insett det själv! Dum som jag är så var jag ganska irriterad för att han hade lurat mig. Fast jag förstod inte att han lurat mig. Han sa att han blev lite sen med att hämta mig för han var tvungen att se klart hockeyn. Så trodde att hockeyn var viktigare än att hämta mig. Men som tur var så var det inte så, han bara lurade mig. Och korkade jag förstod inte det, men självklart var han på plats i tid. Så skall gott göra honom ikv för mitt sura beteende. Får laga god mat och pyssla om honom när han kommer från träningen. :)

Ne, åter till jobbet och incheckningen av alla gäster.

Take Care!

XOXO
/E

Snorjärsch!

De är vad jag är. Sitter här och snorar på hotellet. Hur trevligt är det! Ett vanligt scenario idag " Hej (Snörvel) Vad har ni för bokningsnummer? (Snörvel) Här är eran nyckel, gå ut genom dörren och in genom porten brevid, rummet ligger rakfram och till höger. (Jättesnörvel!!) Trevlig kväll! (Snörvel)" Riktigt mysigt! Aja, skall väl inte gnälla, hade inte urinvägsinfektion iaf. Hette typ eretrat eller något sånt. Det var en infektion i urinröret, så nu sitter jag och knaprar tranbärskapslar för o bli frisk. :)

Regnet det bara öser ner, o jag blir så blöt om både skor och strumpor.. la lalala. Ne det blir jag givetvis inte, men alla som passerar utanför fönstret blir nog det. Ursch, inget härligt väder direkt.

På torsdag smäller det, då skall håret färgas. Fisören är bästaste jenni. :) Skönt det skall bli, hela mitt hår ser ut som en stor utväxt så det behövs verkligen! :) Får se vilken färg det blir, har inte riktigt bestämt än... Spännande!

Ta hand om er alla, nu skall jag göra lite nytta! ;)

XOXO
/E

Sjuk o Drygt!

Hej hej hallå dagboken..
Är sjuk, blev sjuk förra söndagen så var hemma typ hela förra veckan med feber. Nu är febern borta men hostar ännu och är supersnorig. Och till på köpet tror jag att jag fått urinvägsinfektion. :( Så imon 8,30 ska jag till doktorn och lämna kissprov... Bläää! vill inte... Men samtidigt dumt o går runt mede urinvägsinfektion så vad skall man göra då...

Ja då var det 48 min kvar till jag slutar. Nu har detta vidriga schema börjat. 11-20 i 8 veckor... hmmm men kommer få bra lön iaf, får tänka så. :) Synd om min stackars pojke och familj o vänner som inte får träffa underbara mig så mkt... :P skämt åsido, men kommer ju inte hinna träffa så många nu i 2 månader typ...

Men på fredag bär det av till sthlm på innebandyledarutbildning. åker fredag och kommer hem söndag. så blir borta hela helgen. skall bli riktigt kul. en hel helg med bara massa innebandy, kan det bli bättre.. Svar nej! men kommer sakna Jimmy som tusan! Har inte vart utan honom så länge förut! eller jo för typ ett år sen, men är ju van vid att ses varje dag. så det kommer bli tufft! Tur att det finns telefon. :)

Ta hand om er gott folk.

XOXO
/ E

Ps. nu bara 44 min kvar tills jag får gå hem! ;)

RSS 2.0