Då är klockan...

... alldesles strax 8 och det är dags att gasa mot Klinte för träning. Är inte speciellt sugen egentligen, men brukar bli ändring när man väl kommer dit och kommer igång. :)

Vad skall ni ha för er ikväll då?

Hmm, jag har funderat lite. Är ordentligt sugen på att pierca tungan, vet inte varför egentligen vill bara. Men är också sugen på att gör en tatuering. Så här kommer lite frågar jag hoppas ni kan hjäpa mig med. :) Vad tycker ni? Skall jag pierca tungan eller tatuera mig? Eller kanske både och? VAd tycker ni i såfall att jag skall tatuera och vart skall den sitta? :)

Ne nu skall jag styra kosan mot Klinte. Ha det bra alla! :)

Puss <3

Va i....

Sitter här och försöker hitta kläder som jag skall köpa när jag och Jimmy åker till stockholm om 3 veckor. Men jag hittar INGENTING! Kan ni fatta det?! Jag som alltid brukar hitta ngt iaf, aja hoppas det inte blir likadant när vi väl är på plats. För jag håller ju på och sparar mig jättemkt nu så jag kan shoppa MYCKET i Sthlm. :)

Åååh längtar så himla mkt!

Pussohej på er!


Myslunch!

Det blev Mcdonalds, åt en riktigt god burgare faktikst. Chicken bacon melt hette den. Supergod, kan verklige rekomendera den. :)
Satt där och åt och pratade, mysigt att få umgås lite såhär på dagarna också. Inte bara efter klockan 9 på kvällarna. ;)

Sen blev det en runda in på Clas Ohlssons, var på jakt efter en present till moster men hittade inte riktigt det jag letade efter... :S Istället kom jag ut med två lampor. Superfina, kostade bara 197kr för två stycken! Så är faktist riktigt nöjd med min lunch idag. :)


Lampskärmar Mix & Match. (Klicka på bilden för att se en större bild - öppnas i nytt fönster)

Så här såg iaf lamporna ut. Hittade ingen bättre bild... :S

Ha det!


Älskling!

Nu är Jimmy här. Så snart skall vi gå och äta lunch. Skall bli mysigt. Får se vad vi väljer för ställe. :)

Puss på er!

Godenmorgon!

Godmorgon allesammans!

Idag är en bra dag, jag har nämligen "fredag" idag. :) Är ju ledig torsdag,fredag och lördag. Så det känns bra!

Blev väckt i morse av att Farmor kom och tittade införbi. Hon har ju ännu inte sett hur jag bor så det var på tiden. :)

Idag är Jimmy på ryggakuten och knäcker ut sin rygg, så får se om han stannar så att vi kan äta lite lunch ihop sen. Hoppas Hoppas! Är ju så himla tråkigt att äta ensam varje dag...

XOXO
/E

I don't wanna miss a thing

I could stay awake just to hear you breathing,
Watch you smile while you are sleeping,
While you're far away and dreaming,
I could spend my life in this sweet surrender,
I could stay lost in this moment forever,
When every moment spent with you is a moment I treasure,

I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep, Cause I'd miss you babe, And I don't wanna miss a thing, Cause even when I dream of you, The sweetest dream would never do, I'd still miss you babe, And I don't wanna miss a thing. Lying close to you, feeling your heart beating, And I'm wondering what you're dreaming, Wondering if it's me you're seeing, And then I kiss your eyes, And thank God we're together, I just wanna stay with you in this moment forever, Forever and ever.





 I don't wanna close my eyes,
I don't wanna fall asleep,
Cause I'd miss you babe,
And I don't wanna miss a thing,
Cause even when I dream of you,
The sweetest dream would never do,
I'd still miss you babe,
And I don't wanna miss a thing.
And I don't wanna miss one smile, I don't wanna miss one kiss, I just wanna be with you, Right here with you, just like this, Well I just wanna hold you close, And feel your heart so close to mine, And just stay here in this moment, For all the rest of time Yeah (yeah) yeah (yeah) yeah


 I don't wanna close my eyes,
I don't wanna fall asleep,
Cause I'd miss you babe,
And I don't wanna miss a thing,
Cause even when I dream of you,
The sweetest dream would never do,
I'd still miss you babe,
And I don't wanna miss a thing.
Don't wanna close my eyes Don't wanna fall asleep, yeah I don't wanna miss a thing











Är den inte helt underbar den här låten! Satt och lyssnade på den igår påväg hem från innebandyträningen,
då slog det mig, att det är ju precis så det känns när man är så där otroligt kär i någon. Man vill ju bara vara
med den personen varje vaken minut. Jag kan känna så iaf, är helt överlycklig på helgerna när jag och jimmy
är lediga tillsammans och vi får umgås bara vi, utan massa måsten och allt möjligt. Häääärligt!
Alla människor är värda att få känna så, åtminstonde en gång i livet. För det är världens underbaraste och häftigaste
känsla. :)





Take Care!










PUSS...

Hihi måste berätta en kul sak. Telefonen ringer här på jobbet, alltså till destination gotlands bokning. Och jag svarar som vanligt - Bokningen Emelie. Allt jag hör är PUSS!, då var det ngn som hade sickat ett sms till bokningstelefonen. Var tvungen att kolla telefonnumret och det, och tror det eller ej men det var en kille i Lojstas nummer. Vet inte vem det var, men ändå! Hehe lite roligt tyckte jag att det var! ;)


Se hela bilden








Puss E!

Denna dära fotbollen...

Ja, går spelade jag som sagt var match. Det är ju alltid kul att spela fotboll, men själva matchen var mindre kul. Tur att laget är fullt av goa tjejer och att vi kan garva åt det och ha kul ist. Men det är riktigt tråkigt när dom som säger att dom skall ha ansvar för det inte tar sitt ansvar. Blir genast mycket pinsamt och känns väldigt oseriöst. Men som tur är var det sista matchen och får hoppas att det blir skärpning till nästa år, om det är några tjejer som ännu känner för att spela då...
Fick ont i min ljumske igen igår. FAN! Hade ju det förut också, var väl lite en av anledningarna till att jag la av från början. Och nu gör den sjukt ont igen. Hoppas det går över snart, har ju innebandy träning ikväll så får se hur det går. Men vill ju inte ha ont och så resten av säsongen...
Jimmy var och såg matchen igår också, hmm var väl liite nervös kan jag säga. Men han skämdes inte supermycket över mig iaf. Så ngt bra måste jag ha gjort. Var ju tvungen att fråga om han tyckte jag var jääättedålig, men det tyckte han inte. En grej han sa var att det syntes att jag hade en tanke med det jag gjorde. Kändes bra att få lite beröm av honom, även om jag tror att han bara ville vara snäll. ;P

XOXO/E

"Pangkakor"

Hihi ikväll skall jag nog ta och ställa mig och steka pannkakor. Sen skall jag sitta och mumsa i mig dom hemma i soffan under duntäcket. :) Hääärligt!
Skall nog även införskaffa ngt gott i affären innan jag åker hemåt. Riktig myskväll skall det bli.

Men långt där nere i magen ngnstans, så svider det. Inte så mkt en ett litet irriterande svidande. Vill ju ha mys det pojken när jag för en gång skulle är ledig imon... Men vi har en hel dag ihop imon, och det kommer bli toppen, det vet jag! :)

Hoppas alla ni där ute har en toppen kväll.

Puss snoken!

Fotboll

Okej nu börjar jag bli nervös... Skall tydligen spela fotboll imorgon med Hemse... Aaaah har ju inte spelat ngt på typ två år. Spelade en match förr förra helgen och så nu imon, så två matcher på två år. :P Inte direkt mkt att komma hem. :P
Men jag skall minsann göra mitt bästa. :) Skall ju bli kul iaf, älska ju fotboll. Och när jag väl spelar så är det ju sjukt kul. Saknar fotbollen supermycket i mitt liv, den har ju alltid funnit där ända sen jag gick i typ 1:an och spelade Krullis första gången.

Så samtidigt som jag ser fram emot att spela, så är jag så nervös så att jag vill spy.. Typ.. :P 

        

Tihi, fina va?! Sånna skor skulle jag vilja ha. Och tänka va kul om vi spelade med sånna bollar. ;)

Take care!

Twilight




Okej okej, jag vet att jag förmodligen är den sista i världen som inte sett denna film. Men igår blev det äntligen min tur. Älsklingen hade lånat hem filmen av Jennie, snäll som han är. Så igår när jag kom hem fick jag äntligen se den, och oj va bra den var! Vet inte vad jag skall säga, men det är verkligen äkta kärlek på riktigt!! Åååh blir helt kär när jag tänker på det. Tror faktiskt till och med att Jimmy gillade filmen. Men sccchh, det är en hemlis. ;) Lite känsligt med sånt där. :P 

Så om det mot förmodan är ngn mer där ute som inte sett den än så kan jag bara säga, SE DEN!! Verkligen riktigt bra. :)

Ne nu är det dags för lunch, blir hamburgare med bröd som vi åt igår ikväll. :)

Puss på er!

Lörda-dagen

Jäpp då var lördagen här.

Igår planerades det för fullt, det skulle vankas utgång med sötaste Jusse och gänget. Äntligen, var ca 100 år sen sist. Men stackarn mådde inte alls bra imorse så det blev tyvärr inställt. Riktigt tråkigt, men man skall vara hemma och vila om man inte mår bra. Så det så! Får tagga inför nästa helg istället, för då jäklar måste det minsann bli av. :)
Så kvällen får spenderas i ensamhet i lägenheten, då Jimmy skall på lagfest. Får bli en myskväll för mig själv i väntan på att han ringer och säger att han vill ha hämtning. Så ni vet var jag finns allihopa, bara att höra av er eller att komma förbi och ringa på dörren. :) 

Morgondagen skulle tydligen vara en "fixar-dag" tyckte Jimmy, hmm är inte förtjust i dom dagarna. Det är så mkt skönare att bara ligga och lata på soffan. :P Fast kan ju vara skönt att få fint i lägenheten också, så känns det bättre att ligga och lata sen. ;) Så får det bli. :)

XOXO
/E

Fredag

Då var det återigen fredag, det betyder att jag bara jobbar 5 dagar till. Sen är jag officiellt arbetslös... Det känns väl så där måste jag erkänna! Har ju sökt massor med jobb här under sommaren, men inte fått ngt. Varför skall det vara så svårt!

Älsklingen var här förbi på jobbet ett tag, trevligt med lite sällskap. Blir ju mindre långtråkigt på så vis. :)

Ne vad bannemig inte vad jag skall skriva.. Får räcka såhär för idag, får bli mer imon. :)

Trevlig på er! 

Natten i natt

Igår blev det att åka in till stan för att se Levide-AIK, där Levide tillslut vann med 3-1 efter 3 superfina mål! Det är när man ser sånna här matcher man förstår varför man älskar fotboll! Efter matchen blev det drive in på MAX, mumsig värre. Blev en ganska sen kväll så vi gick och la oss efter 1 avsnitt Scrubs.
Sover ca 2 timmar innan jag märker att älsklingen är vaken, han kunde inte sova stackarn. Så det blev att sätta på en film (klockan 2 på natten!!) för att han skulle få ngt annat att tänka på. Blev Pirates of Carebean (stavning?)i ca en och en halv timme, sen var han tydligen trött nog för att kunna somna. Så det var sådär lagom jobbigt att ta sig ur sängen. Minns att jag morrade ngt om att jag skulle döda killarna som körde moppe (utan ljuddämpare?) utanför vårt sovrumsfönster! :P

Idag har vart en relativt lugn dag på jobbet, har faktiskt hunnit med att söka 4 jobb. :) Börjar får lite ångest, nästa Söndag är ju sista dagen, måste ju hitta ngt annat!! Så bara att hålla tummarna nu då. :)

Nu börjar bli så där trött man bara blir när man fått sova för lite. Vill bara hem och slänga mig i soffan. :)

Ne vi hörs mer imon.

Puss!

GratisMakeup!

Det här är en toppen bra sida. Helt gratis är en och så kan man tjäna ihop poäng och få gratis smink. Och vem tycker inte om gratis saker. Finns bara en sak att säga "Gratis är GOTT!!"

Bli medlem nu NU NU NU!

Gå in via länken här:

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=221214






Nämen...

Va är det här, inga kommentarer?! Skärpning tack! ;)

Jäpp mådde som sagt kasst i Lördags så blev hemma i Söndags, tyckte det var bäst så. Ville ju inte smitta ner alla andra. Man kanske är lite överkänslig när det snackas om svininfluensa och massa annat. Men en vilodag gjorde iaf susen! Kände mig mkt bättre på eftermiddagen där på söndagen, så blev en lite tripp till Dalhem för att se fotboll. Fast ärligt talat så hade jag nog inte stannat hemma om jag så vart dödssjuk! Då hade ngn fått binda fast mig hemma i så fall. ;) Blev 1-1 mellan dalhem och levide så serien lever vidare. Tur att jag bara missar 1 och en halv match av dom 3 som är kvar. :)
När jag kom hem så var det ingen av oss som orkade laga ngn mat, så det blev pizza från Fenicia. :) Sen blev det massa mys i soffan framför tvn.
När vi sitter där i soffan så sitter Jimmy och klappar mig på kinden och tittar mig i ögonen sen säger han "Jag är så glad att jag har dig i mitt liv, älskling!" Gissa om mitt hjärta smalt!! Man blir så himla lycklig. :)

Idag mår jag betydligt bättre, bara lite hostig och snorig, så blev jobbet idag. Måste ju passa på att jobba så mkt som möjligt dom sista veckorna som är kvar. Sen blir det träning ikväll. Skall väl kanske inte köra fullt ut men lite lätt iaf. :)

Hörs senare babes! ;)

Feber...

Blä så har man gått och fått feber också! :( Vill inte vara sjuk. Sista veckorna på jobbet nu. Behöver ju tjäna så mycket pengar det bara går! FAN!! :( aja, blir väl att åka hem och lägga sig på soffan, får lägga mig tidigt ikväll och hoppas det går över fort!!

Fan va irriterad! Är det så svårt att gör rätt??!! Diff i kassan, är ju fan bara att skriva en lapp att det inte är klart. så man vet! Ibland blir jag så jävla trött på allt!

Ha en trevlig kväll allihopa. :)

Puss

Lite bilder från personalfesten


Victoria och Emma på Tåget från snäck till hamnen.


Annika och Maria på tåget, det var lite blåsigt.. :P


Fina moster Ulrika på tåget. :)

Det var tyvärr dom enda bilderna jag tog den här kvällen. Vi hade ju så kul så vi hann inte med och ta massa kort. ;)


Nya frisyren

Här kommer bilder på nya frisyren. Blev ordentligt kortare. Mycket hår som försvann.



Gick tyvärr inte att ladda upp förebilden, men hoppas ni kommer ihåg hur det såg ut innan. :)

<3


Träning

Ikväll är det innebandyträning jippi! Älskar det. :) Och ikväll är Jusse äntligen tillbaka. :) Vi hoppas på en superhård träning med mycket spring!! 
Har tydligen blivit lite rundare om magen och rumpan... :S Syns nog inte så mkt, men känner det när jag skall ta på mig byxor. Lite svårare att få upp dom över höfterna/rumpan och lite svårare att knäppa till dom... Inte kul men det är bara att ta tag i det. Bättre kost, mer träning och dra ner på godiset. Och framför allt småätandet, blir lätt så när man sitter här på jobbet och har tråkigt. Men måste skärpa mig om jag inte vill rulla fram imon några månader. :P 

Sverige-Malta på radion. Fy vad jag hatar att lyssna på fotboll på radio. Hänger ju inte med alls man måste verkligen koncentrera sig. Eller vad tycker ni?  

Ne nu skall jag koncentrera mig på fotbollen igen.
Ta hand om er. Skall klippa mig imorgon. Ni får se i helgen hur det blev. Skall försöka göra typ före och efter bilder.

Puss på er!

Tävlar...



"Jag är med och tävlar om ett linne hos www.nbitchie.blogg.se
i samarbete med
www.haileys.se - var med du också!".


Gifflar - Chocolate chip...



Mmm sitter här på jobbet och mumsar Gifflar med chocolate chip i. ;) Smarrigt värre. Eller första tuggan jag tog så tyckte jag väl inte att det var ngt speciellt. Sen läser jag på sidan av förpackningen... Där står det "För ännu större njutning - varma gifflar" Vips så stod mina gifflar i micron och oj vad goda dom var när dom kom ut igen. :) Verkligen ngt att rekomendera för alla oss chokladberoendemänniskor. ;)



 
www.pagen.se



Idooool! <3

Åååh äntligen börjar mitt favoritprogram igen!! Lycka! Fast så klart jobbar jag till 8 nu alla kvällar som är kvar så får typ bara se den sista kvarten av alla auditions... men men sen om ca 3 veckor, då skall jag tamejfan sitta bänkad framför tvn. ;)

Idag är det den 8 September och då fyller min lilla skit till lillebror år, han blir nu hela 16 år!! Det är galet vad tiden går fort. Kommer ju ihåg när han bara var en liten skrutt. :) Hoppas dagen blir toppen skruttisen min. Älskar dig! <3

Idag kom min Jusse hem till Gotland igen. Åååh vad jag saknat henne! Hon har en så otroligt viktig roll i mitt liv. Hon har alltid funnits där. Ända sen vi gick i typ 2:an. Hatar att vi knappt hunnit träffas på hela sommaren. :( Men det skall det bli ändring på nu när hösten närmar sig. Jag skall skaffa mig ett klokt jobb så jag inte jämt jobbar när alla andra är lediga. Men vi börjar med Torsdag, för då skall vi iaf ta igen så mycket tid vi bara kan av de vi missat i sommar.

Kisses:)

Lite info.. :)

Ditt älsta hångel: 21
Hur många gånger har du varit riktigt kär?  1, är det nu! :)
När kramade du någon sist:  I Morse
Saknar du en speciell person: Jusse
Har du svårt att bli kär: Joo, har lätt för att få starka känslor men riktigt kär blir jag inte lätt.
När kysste/hånglade du med någon sist? I morse
Ångrar du det? Nee, verkligen inte!
Är du singel? Nepp
När fick du senast en komplimang? I går
Har du hånglat med någon av samma kön? Nja vet inte om man kan kalla det hångel, men en och annan fyllekyss har det väl blivit. :P

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Nej
Hånglat med någon riktigt ful: Tyvärr...
Hånglat med fler än 50 pers? Nej gud nej!
Gjort något riktigt dumt: Det har jag säkert. :P
Gjort något du verkligen ångrar: Mycket, både stort och smått
Varit nykter på nyårsafton: Jo, typ fram tills jag fyllde 18. :P
Åkt ambulans: Ne, peppar peppar...
Gjort något olagligt: Kanske ngt litet
Blivit polisanmäld: Nej, I'm a good girl. :)
Fått din mamma att gråta: Har jag nog tyvärr gjort...
Slagit ner någon: Gälls syrran?! Haha ne skoja bara. :)
Skämts över dina föräldrar: Ne inte som jag kan komma på
Skämts över dig själv:
Oooh jaa!
Sagt Jag älskar dig och menat det: Absolut, senast för en timme sen. :)
Tar du droger: Verkligen inte!
Dricker du: Ibland
Vilka kläder sover du i: I trosor eller naken
Vad hatar du verkligen: Människor som inte försår när dom sårar andra!
Har du någonsin varit kär i  någon du inte har haft chans på: Oj det har jag säkert.
Vill du gifta dig: Absolut, ett tredagarsbröpllop tack! :)
Vill du ha barn: JAAA!

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng: Jimmy
Såg dig gråta: Jimmy där med
Fick dig att gråta: Filmen "Dagboken- jag sökte dig och fann mitt hjärta" eller om det var "Ps. I love you"
Du delade cigg med: Hmm måste vara Helena.
Du gick på bio med: Jimmy, Cilla och Peter
Skällde på dig: En kund i telefonen, som tyckte att vi skrev hotfulla bekräftelser.. :P

Innebandyträning VS. Hemmaträning

Hur skall jag göra... Är så oroligt trött. Vill bara hem och sova i 14 timmar typ! Har verkligen ingen lust att stressa till Klinte efter jobbet för att träna. Funderar på att köra lite träningen hemma ist. Lite styrkeövningar. Vi får göra en liten lista med för och nackdelar.

Innebandy
Fördelar: Otroligt roligt, mycket springa, lagkamraterna...

Nackdelar: Stressigt, långt hem, mkt sen träning, inte många som skall träna ikväll...

Hemmaträning
Fördelar: Hemma i tid, kan välja själv vad jag skall träna, behövligt, snabbare, 

Nackdelar: Ensamt, självdiciplin, ingen konditionsträning

Hmmm svårt val... Men det får nog bli lite hemmaträning ikväll, så att jag kommer i säng i lagom tid. Kommer ändå bara dra ner tempot på träningen misstänker jag.

Ne nu skall jag skicka iväg ett mess till tränaren och meddela att jag inte kommer.

Take Care alla! :) 


Vilken helg..

Måste säga att det har varit en toppen helg. :)

Fredag: Blev en lugn myskväll. Jag kom hem från jobbet och då var maten klar. Vi åt mumsiga kycklingfiléer och potatisklyftor och härlig sås. :) Blev en tidig kväll, vi var båda ganska trötta efter en veckas arbete.

Lördag: Då hade Jimmy Innebandyläger, så jag tänkte ta en lång sovmorgon och bara ta det lungt fram tills han skulle komma hem vid tolv. Men det kunde jag ju drömma om. ;) Jimmy gick vid 9 och jg hade precis somnat om när telefonen ringer. Då var klockan halv 10. Det var Wabbe som undrade om jag kunde vara med och spela fotbollsmatch. Så det var bara att pallra sig upp och snabbt packa väskan och kasta i sig två mackor. Samling kvart i 10. Det blev förlust mot Dalhem C (serieledarna) men oj vad kul det var att spela fotboll igen! Har ju inte spelat på ca 2 år, men häärligt. Fick spela ytterback och det har jag inte gjort mer än ca 20 minuter en gång i mitt liv. :P Men det gick bra. :) Sen var det att stressa hem, var hemma ca 13,05, halv 2 skulle vi åka vidare mot Levide där Jimmy skulle spela match mot Hangvar. Det blev vinst, härligt härligt! Sen åkte vi hem till hans föräldrar och åt pizza och kollade på Sverige mot Ungern. Oj vilken spännande match det gick och blev! Riktigt kul att se. Vi lånade med filmen "Män som hatar kvinnor", riktigt bra film vill jag säga. Helt klart sevärd. :) Sen var klockan närmare 3 så det var dags att hoppa i sängen. :)

Söndag: Då vankades det födelsedagskalas hos mamma. :) Hon fyllde år i går och Elias på Tisdag. Så blev mysigt umgänge med släkten. Hon hade fått en spikmatta av pappa i present. Riktigt häftig känsla, skall verkligen skaffa en sån. :) Sen kom Jimmy dit efter innebandyn och då blev det middag, kycklinggryta och potatis, sen såg vi lite på Robert Gustavssons lösvikt som Elias fått i present. Så himla rolig!! När klockan var halv 12 åkte vi hem och sov.

Det är väl ungefär så min helg sett ut. :) Toppenbra var den iaf.

Hörs mer sen! <3

2 timmar

Nu har jag suttit här i ca 2 timmar och försökt komma på ngt vettigt att skriva, och det kommer NADA! Nu ger jag fan upp!! Hörs efter helgen.

Ha en mysig helg everybody!

Puss puss <3

Ikväll då jäklar...

Då skall jag banne mig ha en sallad från Ica Maxi!! Och COLA!! :):) Smarrigt! :)

Ja hösten har verkligen kommit på riktigt nu. Regnet står som spön i backen, känns inte soligt att jag inte har ngn jacka med mig och att bilen står parkerad lååångt bort. Kommer bli genomblöt innan jag är framme vid den... Men men man är väl inte gjord av socker! Bara att bita ihop, köra ner händerna i fickorna och sedan ge sig ut. :) Sen skall jag nog kura ner mig i soffan med en kopp te och nya veckorevyn. Åååh vilken myskväll det kommer bli. Love it!

Ne nu skall jag ta ne chockladbit och surfa runt lite. ;)

Take Care!! :)

Arg som ett bi...

Igår så skulle jag ju äta ica maxi sallad, såg fram emot det så mkt. Älskar verkligen det! När jag kommer dit så har dom STÄNGT (!) för invetering. Dom stängde klockan 8 och jag var där ca 10 över 8! Oj va arg jag var. Ni som känner mig vet att jag lätt blir matarg när jag inte får mat. Inget jag är stolt över, men så är det!
Så jag gasade gärnet hem till Hemse för att hinna till Ica innan dom stängde, 10 i 9 var jag där. Jimmy hade gått dit också för han hade låst sig ute. :P Och en av hans största hobbies är att reta mig när jag är matarg. Och igår var jag såklart extra sur. Så oj va han retades och oj va jag var arg! Tills vi kommer hem och han bär in mig i sängen och säger "Nu har vi powermys!" Sen kramade han mig i 3 minuter, och vem kan fortsätta vara arg då?! :) Sen fick jag i mig maten och var då på strålande humör. :)

Ne nu skall jag ta mig lite lunch!

Hörs sen!

Puss <3


Jag vill ha mat nu!!

Är superduperhungrig! Ikväll känner jag att det blir ica maxi sallad till mig och pojken. Orkar verkligen inte laga mat när jag kommer hem. :P Är supertrött efter en låång dag med roliga upplevelser. Det är nämligen så jag ser på det. Blev faktikst kallad till första intervjun!! Bland 100 sökande så tyckte dom att jag var tillräckligt intessant för att få komma och träffa dom. Och dom var nöjda, sa dom! :) Så även om jag inte får jobbet så har jag fått vart på en intrevju och nu vet jag hur det går till och behöver inte alls vara lika nervös nästa gång. :) Var iof inte så jättenervös när jag väl träffade dom, men ändå. :P Jag är en erfarenhet rikare helt enkelt. :)

Hihi han som hade intervjun spelade tydligen i Copa (som Levide vunnit mot), han tyckte det var lite jobbigt att jag var tillsammans med Levides lagkapten och till och med tränarens son!! Tihi. Är stolt Levidare så är det bara, går inte att ändra på. :) Sen frågade han om vilket mitt drömjobb var och medans jag funderade lite säger han "Tränare för Levide kanske?" Hehe jo varför inte, svarade att det var ett mål på vägen iaf. ;) Hehe humor hade dom iaf killarna. :) Så det gjorde att man slappnade av och inte var så nervös längre. :)

Ne ta hand om er gott folk så hörs vi imon igen. :)

<3

18 dagar kvar

Då var det bara 18 arbetsdagar kvar... Det känns väl lite både och. Skönt att kunna vara lite ledig... men kanske bara i max 2 veckor!! Sen då, måste fixa ngt. Var på anställningsintervju idag på Svenska Spel, så nu får man bara hålla tummarna. Nästa vecka skulle som höra av sig. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!

Snart skall jag klippa mig, hmm vet inte riktigt än vad jag skall göra med håret. Har bara lite små ideér än, men vill ha kort och lite rockigt typ... Hehe det är det jag vet! :P Någon som har ngt bra förslag? :)

XOXO/ E

RSS 2.0