Blir inte alltid som man tänkt sig

Jimmy har varit iväg i 4 dagar nu, och gissa om jag saknar honom ordentligt!! Jag har inte pratat med honom sen han åkte. Fick ett mess igår kväll där han skrev godnatt, jag bad honom då att ringa mig. Såg så mycket fram emot att få prata med min älskling. Är ju van att prata med honom varje dag så det är ganska jobbigt att inte prata med varandra. För någon timme sen fick jag ett mess där han skrev att han inte kunde ringa mig ikväll... Gissa om jag blev besviken!! Fan va jag saknar honom!! Vill bara att det skall bli söndag så han kommer hem igen, så jag kan få krama och pussa på honom. Tänker fan aldrig släppa honom igen när han väl kommit hem. Det är ett som är säkert!

Aja får väl hoppas han ringer imorgon istället...

Shit va jag hatar när han inte är hemma, sover  verkligen jättedåligt utan honom. Vaknar typ hela tiden, är ju så van att han alltid ligger brevid och håller om mig! Ne hu nu börjar jag nästan gråta, så mycket saknar jag honom. Får ta och rycka upp mig! :) Älskar min Jimmy mest iallafall. :) <3

/ E

Vilken värme!

Jag trodde på allvar att jag skulle smälta bort när jag kom till jobbet i morse! Gick från Öster ner till hotellet, och gissa om svetten bokstavligen rann av mig! Just nu står jag inne i receptionen med två fläktar igång och jag svettas ännu som bara den. Snart lunch så då får jag iaf gå ut och njuta lite av solen, om man orkar vara i den. Skall också köpa present till syster som fyller 18 år imorgon! :) Har kommit på äntligen vad jag skall köpa iaf. Ungen önskar sig ju inget! Bläää! ;)

Pappsen opereras idag... Hoppas allt går bra, man är ju lite orolig ändå... Men det är nog ingen fara. :)

Nu skall jag äta lite. 

Puss på er alla! <3 

Åland

Hej hopp!

Ja, Jimmy är på Åland. Bläää! Saknar honom redan och han kommer inte hem förrän på Söndag! :( Sur är han också.. Fjant. Visst dom förlora men dom spelar ju match ikväll igen så tagga om väl. Släpp det, gå vidare! Men nej, sån är min lilla älskling! <3

Aj, måste jobba vidare nu. Slutar ju om en timme, så sista rycket. ;)

Puss!


Sverige!!

Helt sjukt! Sverige- Englad i U21. Sverige låg under 0-3 inför andra halvlek, med ca 5 minuter kvar står det 3-3. Vilken vändning av Sverige. Säger bara Marcus Berg och Ola Toivonen!! Helt sjukt!!! Kom igen, heja heja! :):)



     
Marcus Berg






Ola Toivonen                                                                                                                                 



Heja!!

/ E

Magen...

Blää har ont i magen, eller den känns liksom orolig på något sätt... Inte kul!

Ikväll blir det mys middag med "The Goat" ;) Skall nog äta Fläskfilé, färsk potatis och vitlöksås till det. Sen blir det majskolvar och sparris till det. Mums säger jag bara! Till efterrätt blir det nog lite glass för min del. ;)

Hmm nu fick jag huvudvärk också, undra om det kan bero på att jag drukit för lite idag kanske... Aja, får väl hälla i mig lite vatten nu när jag sitter här.





Ser gott ut va? ;)

<3

I'm back!

Nu är jag tillbaka från en (blåsig) härlig lunch med moster och syster på Etage. Riktigt gott var det, jag tog en bakad potatis med kycklingröra. Sååå gott! :)

Påvägen tillbaka till jobbet smet jag införbi BikBok, var på jakt efter ett par shorts att ha på mig imorgon på tofta parkeringen. :) Jag kom ut med en lila t-shirt och ett par aprikosfärgade shorts. :) Najs!


<3 


Etage

Nu skall jag gå på lunch. Jag, Ulrika och Louise skall prova det nya stället på öster, Etage heter det! Ser riktigt mysigt ut där, hoppas dom har god lunch också! ;)

See ya when I get back! <3

R.I.P Michael Jackson

Ja, snacka om att jag fick en chock när jag kom till jobbet och läser att Michael Jackson är DÖD!!! Helt fucking crazy! Det är en stor ikon som gått ur tiden. En stor talang... Men vi är många som kommer minnas och fortsätta att älska din låtar!

Så Vila I Frid Michael Jackson!


Otrevlig!

Hmm för en stund sen kom det in en gäst... hon hade varken bokningsnummer eller bokningsbekräftelse med sig. Hon ville att jag skulle leta på hennes namn, men det kan jag inte göra. Känns inte så säkert att lämna ut nyckeln utan bokningsnummer, dessutom kunde jag inte hitta något på namnet. Medans jag satt och letade sa hon att om det behövdes kunde hn gå och hämta numret. När jag inte hittade något så bad jag henne SNÄLLT om hon kunde hämta bokningsnumret(som hon hade i bilen). Då suckade och och sa, "hm jag som tänkte att jag skulle slippa det, det är ju ganska långt!" AAAHHHGG! Men hon knallade väg och jag har inte sett av henne sen dess.. Hon kommer väl tillbaka eller något!

Men blir så trött på folk som bara är otrevliga. Här fördöker vi hjälpa dom på bästa sätt för att dom skall ha det bra och så är dom bara otrevliga tillbaka!
Ibland känns allt hopplöst kan jag säga. Men så är det väl inom serviceyrket! ;)

<3

Skooor!

Lunchen tillbringades med moster Ulrika, mys på donken. ;) stackars dom som jobbar där som måste stå där inne i värmen från fritöserna, som om det inte är varmt nog ändå liksom!

Efter att vi snabbt kastat i oss maten blev det en tur in på din sko. Love it! Har ju fått lön så det skulle firas. ;) Jag kom ut en halvtimme senare med 2 par skor. Frågan är bara om jag skall välja ett par eller behålla båda två...  så här ser den ena ut iaf, hittade ingen bild på den andra...

                                   


Är riktigt nöjd kan jag säga! :)

Hihi frågan är bara va älsklingen kommer säga när jag kommer hem med 2 par skor. ;) Aja, det får han ta!! :P

Puss/ E

Ledsamt :'(

Fick just redan på en sak, en sak som gjorde mig ledsen ända lång in i magen. Först när jag läste messet började hjärtat banka i 120. Allt jag kunde tänka på var att hon skojjar! Tyvärr inte.. :( Visst, det finns alltid i bakhuvudet. Att när som helst kan känslor förändras, saker händer som gör att allt ändrar sig. Saker som förut var självklara är inte längre lika självklara. Det är fullt naturligt, men man är ändå alltid lika oförberedd när det väl sker.
Saker och ting kommer inte bli detsamma nu utan er två. Inte på samma sätt! Men jag hoppas och tror att kärleken övervinner allt, så OM det är meningen så kommer det att lösa sig! Ibland behöver man lite distans och tänka över saker lite.

Älskar er och finns alltid här om ni behöver! <3

Puss/E


Lunch

Blir nog en glass och en promenad i solen med syster och moster. :)

See ya! ;)

Mys...

God morgon på er alla! :)

Så här ligger det till, Jimmy vill inte att jag skriver om honom i min blogg. Eller jo jag få rskriva om honom men inte kalla honom för Jimmy. Så hädan efter kommer jag kalla honom för The goat... Don't ask me why! Vi satt hemma igår och då försökte han komma på vad jag skulle kalla honom och tro mig, The goat var det bästa förslaget! :P Så alltså Jimmy = The Goat...

Skrev ju igår att "The goat" skickade mess och frågade om han skulle laga mat till mig. Jag fick bestämma vad jag skulle ha så sa att han kunde ta köttbullar och pasta eller något sånt. När jag kommer hem så har han tagit hem mumsig pastasallad från Levide. Sätter mig nöjt framför tv med honom och Pontus om mumsar vidare. (Fotboll på tv, wohoo Sverige krossade Serbien med 3-1!) I pausen gick "the goat" ut i köket och börjar fixa. Frågar vad han gör, hemligt svarar han då...
Efter en stund kommer han in med en Cola till mig, sen en baguette och vitlöksost sen lite brieost och räkor och kex. Underbart! Så vi hade en toppen mysig kväll igår.

På tal om fotbollen, varje gång Sverige gjorde mål så gjorde The goat och Pontus High Five. Jag ville också va med så gjorde en high five med The Goat, efter en stund var jag också med och gjorde high five vid varje mål. :) Yeeaahh, snacka om en i gänget. ;)

Ja, en trevlig kväll var det iaf. :)

Puss på er!


SMS

Fick ett sms precis, "Ingen träning ikväll... Äter hemma. Skall jag laga mat till dig? Puss Puss" ÅÅh vad jag älskar att vara sambo! Speciellt när jag har den bästa sambon av dom alla! ;) Lycka!
Så nu får jag i mig lite mat ikväll också, lucky me! :)

Snart hem, väntar bara på den sist gästen. Borde vara här om ca en kvart så det blir great. Trist att sitta och vänta efter kl 8, men det skall nog inte behövas nu iaf! :)

Hörs!

Puss/E

Sommar, Sommar, Sommar

Hej hopp :)
Nu känns det verkligen som att sommaren är här. Underbart säger jag bara!

Grattis till bror min, han och hans kompisar kom med i Tiljans Talang. Dom tävlar i Hemse den 2 Juli, skall bli så kul och se dom riktigt duktiga killar.

Hmm är ganska hungrig, tveksamt om jag kommer orka att laga mat ikväll... hu är så dålig på att äta nu när jag jobbar så dumma tider. Men vem har lust att ställa sig och laga mat kl 9 på kvällen. Har jag tur blir det några mackor till kvällsmat oftast. Eller som igår, var jättetrött när jag kom hem och hade sjukt ont i huvudet. Troligtvis vätskebrist, men min kvällsmat bestod av två nektariner och en hel kanna vatten. Men när Jimmy kom hem vid halv 11 så drog han med mig ut i köket och så gjorde vi smarriga varma mackor. :) Tur att jag har honom så jag får i mig lite mat om kvällarna iaf, sen hällde jag väl i mig ca en kanna vatten till. Så antar att huvudvärken berodde på vätskebrist.

Sista veckan på hotellet. :) Inte sista någonsin, men från och med nästa vecka jobbar jag här nere varanna vecka. Skall bli så otroligt skönt att komma hem i lite ordentlig tid om kvällarna. Och nu finns ju möjligheten att träna fotboll åtminstonde varannan vecka. :) Kul att komma igång igen och att få träffa tjejerna igen, så länge sen nu. :(  Och det bästa av allt, är att jag är ledig typ varje helg i Juli! Det är inget jag är bortskämd med vill jag lova, från Maj till nu så har jag väl jobbat 5 lördagar och 4 söndagar, det blir ca 4 helger. Har inte haft en helt ledig helg sen 2-3 Maj. Slå det du! Så skall bli så otroligt skönt! Så är försiktig med alla byten nu, vill verkligen undvika helgerna. För i Juli så har ju Jimmy även uppehåll från fotbollsmatcherna på helgerna så det blir ju då vi kan hitta på grejer, åka till stranden och så. :) Längtar! 

Åh vill hem till Jimmy nu! Tänk att bara få sitta hemma i soffan och äta en supergod middag och bara ta det lugnt. Hade vart härligt, får se om vi kan hinna med det på fredag när jag kommer från jobbet kanske. :)

Puss o Kram

Stranden

Avundsjuk! Mina kära arbetskollegor Victoria och Maria, ligger nu på stranden och jäser. Fy fan va jag är avundsjuk!! Dom åkte här i från när jag började.. :( Jag skulle ha gjort vad som helst för att få ligga på stranden med dom just nu. Aja men det är ju kul för dom iaf. ;)

Riktigt härligt väder idag är det. :) Blir nog att sitta ute en stund på lunchen och försöka få lite färg. :) Shit vad jag skall sola i helgen. Lördag blir det tofta parkeringen och det brukar resultera i en del färg. :)

Ne men jag skriver mer sen.

Puss så länge:)

Älskade

När det händer hemska saker som det som hänt i helgen, då inser man verkligen vilken otrolig tur man har! Runt omkring mig är det folk som mår så dåligt och har det så svårt just nu. Men jag har klarat mig... orättvisst att många drabbas så "ofta" av dessa hemskheter.
Tänk om det hade hänt Jimmy något nu när dom var iväg. Vad skulle jag ta mig till då?! Det som är så skrämande är att någon minut efter att dom lämnar stranden så blir en kille ihjäl stucken med kniv, lite senare blir deras granne på camingen svårt misshandlad. Det kunde lika gärna va någon jag känner som råkar illa ut!
Vad är det för hemskt sammhälle vi lever i. Midsommar är en dag vi skall vara glada och ha kul. Varför förstöra för andra? Eller dels för sig själva... Ne hu! Nu får vi ta något lite roligare. :)

För min del så var midsommar en toppen dag iaf. Började med lunch med släkten i fröjel. Sen klädde vi och dansade runt midsommarstången. Efter det blev det fika. :) Jordgubbstårta! <3 Sen åkte jag till Klinte, hem till Jusse där hon och Hanna befann sig. :) sen åkte vi vidare till Hejde bygdegård, där det blev party. grillning och dans. Hade en toppen kväll med mina fina vänner. Var så länge sen vi träffades så det var underbart kul. Sen åkte vi till stan och åt på MAX! Mums! Sen blev det sova. :) 

Lördagen blev lugn, började jobba kl 3, slöt kl 6. när vi kom hem jag och sis, väntade Moster med familj där. Underbart med grillning och mys hela kvällen. 

Söndagen var ännu mer underbar nästan, för då kom min prins hem igen. Jäklar vad jag hade saknat honom!!! Ville bara krama honom och aldrig släppa honom. :) Sen blev det studentskiva i Levide hos jimmys syster. Supertrevligt! Massa god mat och fika, och trevligt sällskap. Sen åkte vi hem och kollade en film. Toppen helg med andra ord!! :) <3


Frågan är hur jag skall klara nästa vecka när jimmy är på Åland och spelar fotboll (Islands games) ?? Det återstår att se! ;)

11 dagar kvar till 20:) Räkna med stor fest!! :)


Puss/E 

Midsommar

Alltid skall det vara något... Kan inte alla bara få må bra och va lyckliga? Jag blir så arg när sånt här händer. Och självklart ställer jag frågan, varför?! Okej jag känner inte personen i fråga, men jag känner många i hans omgivning. Och det enda jag kan göra är att beklaga och visa hur mkt jag lider med er. För det gör jag! Kommer alltid finnas här för er mina underbara, vad det än gäller. Just call me! 

Hmm hur skall jag fortsätta det här inlägget, känns ju sjukt och säga att jag hade en toppen kväll. Så vi hoppar min midsommar! (Tar det i ett senare inlägg) Det här inlägget får vara tillägnat alla nära och kära som lider nu!

Fuck! Vill inte skriva mer, vad kan man säga?!

Skriver mer sen kanske... annars Måndag!

Puss O Kram!

R.I.P Robert

The End!

Ja då sluta man snart. :) Skönt och komma hem, är super hungrig. ;) Blir nog hemgjorda köttbullar som vi har i frysen och så pasta. :) MUMS!!

Till lunch idag blev det en tonfisksallad, med gurka tomat och babyspenat. :P Blev inte så gott som jag tänk mig, men det var okej. :)

Midsommar har jag också bestämt vad jag skall göra. Blir party med Jusse, Hanna, Lina och Co. :) Skall bli riktigt kul. Så tråkigt att jag aldrig hinner träffa dom längre. Men nu blir det en hel kväll iaf. :) LÄNGTAR!! :) Trist att jobba dagen efter bara. Inte det att jag kommer vara bakis lr så, börjar inte förrän 3 och slutar vid 6 så det är lungt. Trist att behöva köra in för 3 timmar. Kör ju upp ca hälften av pengarna jag tjänar den dagen. Riktigt surt! Men så är det... :(

Ne nu skalljag fixa det sista här sen åka hemåt. :)


Puss på er! :)

Räksallad

Hmmm igår gjorde jag en räksallad när jag kom hem. Riktigt gott blev det! Massa grönsaker, sallad, tomat, gurka, majs, ärtor och paprika. och massor med räkor! Fick höra att jag var salladskingen! ;) Kul att min mat gillas där hemma. :)
Hmm undra vad jag skall ta till lunch idag... någon sallad idag också kanske, riktigt smaskigt. :) Kanske tonfisk? Får se vad jag kan hitta på. :)

hmm kul at klockan inte ens är halv 1, och jag är redan trött på att vara här! hmm.. Aja, jag brukar ju stå ut så det skall nog inte vara några problem. :)

Snart midsommar... Har två alternativ i år, shit kan inte bestämma mig... :S Antingen skall jag vara med Jenni och Cill eller så skall jag vara med Jusse och Hanna.. Fan vill ju va på båda ställena men det går ju inte... hmm får väl dra lott lr något sånt.. :S Aja får fundera lite till på det. måste inte bestämma mig förrän imon. :)

Percing? Kanske.. Sugen, JOO! Aja får se hur jag gör. :)

Puss

Råtta?

Hah, tittade just ut genom förnstret och mitt emot på en trappa sitter en tjej, kan hon va typ 16 år, innan för jackan har hon något som rör sig. Tror det skall vara en hund, men ser snarare ut om en råtta! Ursch verkligen inte fin! Lite mer ordentligt skall det var, eller det skall iaf synas att det är en hund! Ne när jag köper en hund så får det bli en i någon modell större. Vill ju ha en hund som klarar att hoppa ner från soffan utan att bryta benen av sig. ;)

Sjuk? Känner mig lite krasslig.. Vet inte riktigt vad det är, går inte att sätta fingret på det. Vill verkligen inte bli sjuk, inte nu! Var ju inte alls länge sen jag var sjuk. Det är en grej jag har märkt sen jag slutade träna. Förut brukade jag nästan aldrig ha feber och så. Kunde bli genomförkyld men inte feber, i år har jag redan haft feber minst 3 gånger. Och då haft det flera dagar minst 2-3. Så immunförsvaret frsämras betydligt när man inte tränar regelbundet som kroppen är van vid! Aja får trycka i mig massor med C-vitamin och hoppas det blir bättre. ;)

Längtar efter Jimmy! Han började vid halv 7 i morse så jag låg kvar och sov någon timme efter han hade åkt. När jag vaknade hade jag fått ett mess där det stod "Jag saknar dig. :) Puss Puss Puss Puss Puss". Han är för söt han! :):)

Vi hörs!
XOXO
/E

Attans vilken kväll!

Haha Vilken rolig kväll det blev igår! :)

Fick jobba på kontoret igår, Tack Mia!, riktigt kul att vara där uppe igen. Då kände jag att jag visst tycker om mitt jobb. Så jag slöt klockan 5 igår, var hemma ca 6. Riktigt skönt att komma hem o tid! :) När jag kom hem, så tro det eller ej, så var jag och Jimmy ute och sprang en sväng. Först sprang vi ett varv i spåret(2km), sen körde Jimmy lite ryck i bakcen. Jag vilade och strechade lite, var ju helt död har inte tränat på ca 3 månader så har ju inte bästa kondisen. Sen tog vi ett varv till i spåret, joggade halv (1km), sista 300 meterna så ruschade vi! Fan va trött jag var sen, benen bar mig nästan inte. Sen gick vi sista biten, ååhh va skönt det var att bli svettig och ta ut sig. Var helt trött i hela kroppen sen, inklusive huvudet! ;) Sen bar det hemåt, där vi tillagade en underbar köttfärslimpa med potatis, lingonsylt och gräddsås! Smarrigt!!

Efter ett tag så ringde Pontus och frågade om vi kunde köra honom och Sickan till stan. Herremingud va kul det var!! Dom var så sjuka, garvade så jag har träningsvärk i magen idag! (eller så kan det var från löpningen;)) 
Rätt som det var när vi satt där på McDonalds så kom det en cheeseburgare farande genom luften! Den landade plask i mitt knä, så byxorna blev fulla av ketchup! Det var en jävla liten fjantig fjortiskille som hade kastat den, men Jimmy gick fram och skälde på honom sen tog han med honom till mig så han fick säga förlåt. Riktigt skönt! Fjant kille, tror han är stor bara för att han slutat 9:an och är aspackad och kan göra som han vill! Glöm det! Tycker väldans mycket om min underbara pojkvän! <3

Ne lunch snart! Mums! Riktigt hungrig. :)

Skriver nog mer sen! Puss

Illa...

Heej.
Härligt väder är det ute idag, och gissa vad jag gör...? Jo jag jobbar! Att det aldrig är fint väder de dagarna jag är ledig! Hmmf.

Idag precis när jag skall gå på lunch, så sticker Jusse och Hanna in huvudet genom dörren. Gissa om jag blev glad! Så jag tillbringade lunchen med dem. Blev en drive-in p Max sen drog vi vidare till Lindhs för Jusse skulle köpa blommaor till sin familj. Tänkte jag skulle köpa en bukett till Jimmy men insåg att jag nog behöver spara pengarna lite... :S Men snart skall han får en stor bukett med blommor, bara för att han är det bästa som finns. :)

På Söndag blir det road-trip till Hangvar för mig Jusse och Hanna. Pojkarna har ju match, så vi tänkte ta med lita picknick och se fotboll. :) Myys! Vi måste bara se till att komma iväg i god tid, för ingen av oss hittar till Hangvar. Så vi får väl se hur det går. Kul kommer vi ha iaf. :) Kamera är ett måste för att föreviga denna dag! :)

Gud, måste fixa internet hemma i lägenheten så jag kan ladda upp lite bilder här i bloggen, blir ju supertråkigt annars! Skriver ju bara när jag är på jobbet så då kan jag inte få in några bilder... Hmm.. får fixa det! :)

Hmm mår illa idag me. :( Jobbigt, men det är liksom bara lite som ligger sådär i bakgrunden och stör.. Hoppas det går över snart, ganska irriterande!


Puss/E

Regnrusk!

Hua vilket väder det är ute! Får verkligen hoppas att det blir bättre till imorgon, för då är det ju så många underbara som skall ta studenten. :) Dom förtjänar SOOOL!!

Idag har det vart rätt mycket att göra här på hotellet. Eller förmiddagen var ganska lugn men sen blir det mer. Många som har checkat in och många som kommit in spontant och bokat. Då är det lite roligare här, när det kommer massa folk.

Jimmy sötnos ligger ännu hemma och mår lite dåligt. Så jag skall hem och laga mat till honom sen. Blir nog tacos, för då kan han plocka lite vad han känner att han vill ha och är sugen på. Vi skall mysa lite ikväll för imorgon är vi lediga och det var så länge sen vi hade myskväll och hade sovmorgon dagen efter. Det är skillnad när man vet att man inte skall upp dagen efter, man känner inte den där pressen att man måste sova för att inte vara trött på jobbet imorgon. HÄÄÄrligt skall det bli iaf. :)

Träffade Cilla och Peter på lunchen. :) Dricka för hela slanten vännen! Får ta en partykväll snart minsann! :)


Lördag snart kanske.. ;)

Puss o Kram

A hard work, work

Idag är jag fruktansvärt sliten, undra varför gjorde inget speciellt igår. Men allt känns så ovärt att sitta här, BLÄ!! Vill bara hem o krama Jimmy. Det är ännu 1 timme och 40 fucking minuter kvar! VILL INTE,VILL INTE,VILL INTE!!! Längtar så otroligt mycket till tisdag då vi har sovmorgon jag och Jimmy. LOVE LOVE LOVE! Shit klarar mig verkligen inte utan honom. Tur att vi är tillsammans, annars hade man kunnat ta mig för att vara besatt eller rent av en stalker! ;) Skämt åsido.

Fan Sverige förlorade igår. Dom var kassa! Och Zlatan skall ha vunnit skytteligan och va i sin livsform..? Visade han verkligen inte!
Hu Henke Larssons lillebror omkom igår, han fick meddelandet igår efter matchen. Ni kan läsa själva:

Henrik Larssons yngre bror avled timmarna före Sveriges landskamp mot Danmark.

Henke och övriga landslaget informerades om tragedin efteråt.

Polisen misstänker inget brott i samband med dödsfallet.

Förbundskapten Lars Lagerbäck informerade media om händelsen på presskonferensen efter 0-1-förlusten mot Danmark.

- Jag skulle vilja göra det här ganska kort. Som jag förstått det vet ni om att Henrik Larsson haft ett dödsfall i familjen. Det är dubbla anledningar till att det är ganska tystlåtet där borta (i omklädningsrummet) så det känns inte så jätteviktigt att prata fotboll men jag tar gärna några frågor. Man kan prata om marginaler i fotboll och marginaler i livet, i dag tycker jag att vi hade marginalerna emot oss, sa Lagerbäck.
www.aftonbladet.se

Riktigt sorgligt. Hur skulle man själv reagera om någon av ens egna syskon skulle omkomma? Skulle man överhuvudtaget överleva en sådan sak? Jag är tveksam! Skulle aldrig vilja vara utan mina älskade syskon. Älskar er Louise och Elias! <3

OJ!! Nu är det bara en timme och 25 min kvar... det går frammåt.... Hmm! AJA!

Puss o Kram!


Sjukis.

Hej Hopp Everybody!

Går kvällen hemma hos mammsen och pappsen var supermysig. :) Vi grillade och det var underbart gott, fläskfilé och potatisklyftor. Smarrigt värre! Sen bakade jag jordgubb och rabarber pajen, den blev toppen god. Smakade verkligen sommar!

Vid ca 11 ringde älsklingen min, han lät lite trött. Efter ett tag sa han att han inte mådde så bra, han var magsjuk. :( Hade spytt flera gånger under dagen. Tycker så synd om honom!! Här skulle han iväg o ha kul med laget o cå blir han sjuk, han som aldrig är sjuk. Hu fick nästan en tår i ögat, så ledsen blev jag hans skull. Vi kom fram till att vi får åka och kolla i höst när Sverige spelar mot Albanien. Du skulle vara mysigt tyckte vi. :) 

När klockan var ca 12 åkte jag hem mot Hemse, kröp ner i sängen och kunde bara tänka på Jimmy. Ville bara ligga och hålla om honom. Han sa att han saknade mig, det skall rätt mycket till om han skall göra det så han mådde nog väldigt dåligt.. (Även om han aldrig skulle erkänna det...) Somnade till slut iaf.

När klcokan var ca 6 så ringer SötasteJenni och frågar om hon kan komma upp o sova hos mig. Självklart får hon det! Hon hade vart på fest, den lilla partymyran! ;) Så vi låg och pratade en stund innan vi somnade. :) MYS o träffa dig vännen!

Jag var riktigt duktig i morse, hade satt klockan på tio över 8, så när klockan var halv 9 så gick jag upp. Sen tog jag en promenad till affären, där jag köpte lite olika youghurt till Jimmy som han kan ha när han kommer hem. Köpte även vattenmelon och en förpackning piggelin. Sen bäddade jag på soffan till honom så när han kommer hem kan han bara lägga sig där och inte göra något. Sen kommer jag hem och pysslar om honom när jag slutat. :) Efter jag hade handlat gjorde jag lite situps (STOLT!!) sen tog jag en härlig dusch sen bar det av till jobbet. 

Där befinner jag mig nu. Klockan är halv 2 så dt är dags för lunch, pyttipanna, Smarr!

XOXO
/E 

På riktigt

Okej, nu skall jag vara helt öppen och ärlig... Suprise! ;) Nej, men allvarligt!

Var enda dag sitter jag här och på jobbet. Allt jag gör när jag inte är på jobbet är att tänka på jobbet. Anledningen för att jag HATAR att sitta här ensam på kvällarna, eller även hela dagarna. Jimmy säger att jag är sällskapssjuk och inte kan vara ensam. Han har nog rätt... (fan ;)) Men fan det är nog så, anledningen till att jag inte vill gå till jobbet och är sjukt irriterad när jag är där är för att  jag saknar gemenskapen vi hade upp på Österväg. Visst jag har folk runt omkring mig här också, men dom gör ju sitt. Dom är aldrig här där jag är, dom är ute och städar alla rummen eller tar hand om allt i köket. Missförstå mig inte, dom som jobbar här är också härliga men det är skillnad med dom där uppe.
Förra året när jag slöt så ville jag bara tillbaka, och jag var så lycklig när jag fick chans att börja igen. Det skulle bli så kul. Alla som jobbar uppe på kontoret är så härliga och goa, damn jag saknar det. Jag behöver helt enkelt arbetskamrater runt mig. :) Så det är inte jobbet jag hatar det är sättet jag måste jobba på. Förstår ni något av vad jag menar? Jag förstår fullt ut om ni inte hänger med, gör jag knapt själv. Men så ligger det till iaf. :) 

Men det hela kommer bli bättre i slutet av juni för då skall jag vara varannan vecka på österväg och varannan på hotellet. Det kommer bli toppen. Plus att jag inte jobbar någon helg förrän i Augusti typ. :) Wonderful! Helgerna är hemska att jobba kan jag säga. Ursch!

Woohoo! Snart slutar jag, då blir det jordgubbssmask :):)

Massa pussar till pojken, (börjar redan sakna honom, hur skall det här gå egentligen? ;P) Tur att han kommer hem imorgon.

PeaceOut!

Rättare sagt

Hehe en rättelse från förra inlägget... Det är självklart VM-Kvalet Jimmy skall se och inget annat. Hade visst lite bråttom när jag skrev sist... ;)

Sitter på jobbet, riktigt lugnt idag. Det är lite skrämmande när man jobbar så här mkt, känner att jag börjar tappa koll på vilken dag det är. I morse när jag vaknade så trodde jag att det var Onsdag... Helt sjukt, har fortfarande den känslan så får tänka efter ordentligt för att komma fram till att det visst är Lördag. Hmm blir nästan lite rädd.. men men!

Ikväll blir det mys med Mammsen och Pappsen (Förhoppningsvis även syskonen), Jag har köpt jordgubbar (!) Svenska dessutom. :) Så de blir mys, skall nog göra en rabarber och jordgubbs paj. :) Mums!! Eller har någon något annat smarrigt förslag? ;) Dela gärna med er. 

Får skynda mig hem från jobbet så jag iaf hinner se sista minutrarna av matchen. Fan att jag måste missa en Sverige match, det var väldigt länge sen sist. Inte ens på studenten missade jag den. Då såg vi den på Olary's innan vi gick och partade gärnet!! :) 

På tal om studenten så tar Donner studenten på Tisdag! :) Min söta chirrv och alla andra fina människor. :) Åååh vill också... funderar på att gå ut på kvällen, men jobbar ju på onsdag så det funkar ju inte. :( Lite sorgligt men men... får ta det en annan kväll. :)
 
KOMMENTERA!! ;) Tycker ni är lite dåliga på det. :P

Puss 

All Alone

Det kommer jag vara i helgen...

För det första så jobbar jag hela helgen, för det andra så skall Jimmy åka till Sthlm med laget o se EM-kvalet mellan Sverige och Danmark, Jag är så sjukt avundsjuk! Jag vill också se!! :(

Så jag kommer var ensam i helgen, eller självklart inte ensam, skall hem till mamma o pappa imon efter jobbet. :) Men jag kommer få sova själv. Lite ovant men det skall nog gå bra. :)

Ne åter till jobbet! :)

Puss!

Fotboll,Fotboll,Fotboll

När jag slutar vid 8 skall jag köra fort som tusan bort till A7 området och för att se sista halvleken mellan Levide och FC Copa. Skall bli kul o se, hoppas Levide vinner, att dom ännu har med sig lite vinstkänsla från matchen i lördags mot FG där dom vann med 3-1. :) Jimmy skall inte vara med, riktigt tråkigt, men han har typ en sträckning i låret eller något sånt. Så han skulle vila bestämde han. Detta medför att han inte är på sitt bästa humör, fast det är inte så farligt. Han försöker dölja det sötnosen min. Men känner honom lite för väl för att inte märka att han är irriterad. ;)

Älskar honom! <3

C U Soon!

Panik, stress, ångest...

Ungefär så har dagen sett ut hittills. Kom till jobbet vid 11, då var det i stortsett kaos. Anledningen är att vi har renoverat övervåningen på hotellet så att vi kan hyra ut det. Den skulle ha varit klar i måndags den 1 Juni, första gästerna skulle komma idag 3 Juni. Hela processen har varit trög och långsam. Gästerna kommer vid halv 3, innan dess skall de sista grejerna, filtar och kuddar skall på plats, skåpen i köket skall fyllas med glas, tallrikar och bestick. Sen skall hela lägenheten dammsugas och torkas ren.
Så när jag anländer till jobbet så är det panik! Vi skall ha personalmöte vid 11,30 så tänkte att jag inte behövde sätta mig i telefon innan dess, för då skulle jag bara bli fast där. Så jag gick upp för att hjälpa till, jag får dammsuga. Märkligt hur jag kan gå från att vara hur lugn som helt till att bli superstressad. Så har det fortsatt hela dagen, efter mötet lärde Andrea mig hur jag skall godkänna bokningar. Det blir mitt uppdrag i helgen, för varken Nikke, Andrea eller Mia finns på plats. Lite smått nervös blir jag, men det skall nog gå bra. Så det pysslar jag med lite innan lunchen. Sen bestämmer jag mig för att ta en lite kortare lunch, eller rättare sagt att jobba även på lunchen. Så jag trycker i mig två mackor och två ägg. Sen går jag upp för att fortsätta dammsuga hela övervåningen. När klockan är halv 3 och det är dags att öppna dörren, är vi fortfarande inte klara. Jag hade hunnit dammsuga klart iaf, men dom hann inte riktigt bli klara med skåpen. Men som tur var så var gästerna supertrevliga, och tyckte det var jättefint och allt. Så det var skönt.

Nu är det betydligt lugnare, alla gäster incheckade och ganska lugnt på telefonen. Syster Louise är här och hälsar på lite. :)

Skriver nog mer sen.

XOXO
/E

Klart..

Då var allt klart för idag, nyckelkuverten fixade, alla gäster incheckade och ingen kö på telefonen. Vad skall jag göra då? Det här är dööötråkigt! Aja får hitta på ngt att göra... Hmmm....

XOXO
/E

Tack för idag, slut för idag!

Nu skall jag alldeses strax glida hemåt. Hem till en mycket välkommen portion pyttipanna som väntar i kylen. :)

Har kollat lite bilder från balen iadg, gud va fina alla var! Synd att jag inte fick vara där och se. :( Men men.
Många minnen kommer tillbaka från denna kvällen förra året. Super rolig kväll. Love it!

XOXO
/E 

Mysdag

Torsdag skall bli en riktig mysdag för min del. För det första sdå är jag LEDIG!! :) Sen så är det ju så att säve har student då, så jag och älskade Chirrv skall åka in och kolla lite. Skall bli kul, länge sen jag umgicks med henne. Så skall bli supermys. Trist bara att Jimmy skall jobba, men men Någon måste ju dra in pengar till familjen. ;) Skämt o sido...

Skall tydligen blir kallt och regn på torsdag, men jag håller tummarna för en fin dag då man även kan få lite färg. :)

Pusss/E

RSS 2.0