Freeedag! :):):):)

Idag är det fredag, det betyder fredagsfika på jobbet, det betyder myskväll med min prins, det betyder att helgen är här, det betyder innebandy match imorgon... Ja ni förstår! ;) Underbart helt enkelt! 

Allt känns mycket bättre idag, inte alls så ont i huvudet och inte alls lika snorig. Handleden känns mycket bättre, gör nästan inte ont alls. Armvecket känns fortfarande fast bara när jag sträcker ut armen, så får helt enkelt låta bli det så har jag inte ont där heller. ;)  

Ja det är väl ungefär vad som rör sig i mitt huvud idag. :)

Finns möjlighet att ni hör mer från mig senare!

Puss/E

Pain

Ont, känns som att jag verkligen har ont överallt! Har ont huvudet pga av min förkylning som jag trodde var på väg bort men som nu tydligen har blomstrat upp igen. Snoren rinner precis hela tiden, sjukt jobbigt när man skall sitta och prata i telefon... Tror hela mitt huvud är fullt av snor, känns verkligen som det.
Handleden gör fortfarande lite ont, fast bara i vissa lägen. Sen har jog fått ont i mitt armveck. (?!) Hel konstigt men gör sjukt ont när jag sträcker ut armen rakt. då hugger det till som bara den. Lite jobbigt när man sitter och användr armarna och händerna hela dagarna här vid datorn... Men får hoppas att det går över till Lördag så att jag kan spela matchen iaf. Det vill jag ju för allt i världen inte missa. Näst sista matchen för säsongen, nu skall jag bara ge allt. Spela mitt spel och gör det så bra jag bara kan. :)

Ne nu är det snart dags att bege sig hemåt. Skall bli så skönt att få slänga sig på soffan och inte gör något alls. :)

Puss på er!


Nytt

Nu var det ett tag sen jag skrev, Det har hänt en hel del sen sist.
Vi har spelat innebandy i söndags, vi gjorde en toppen match bästa hittills nästan, ändå blir det förlust med 10-0(!) eller blev det 11-0? Hur kan det komma sig, förstår det verkligen inte. Vi är ju verkligen inte dåliga, vi har bara lite svårt för att vinna... Skadade även min handled i matchen, fast kände det först efter. Hade så sjukt ont i söndagskväll och igår att jag var helt säker på att något var trasigt. Och vi som har match nu dom två kommande helgerna. Men idag känns det betydligt bättre, så det är inte helt omöjligt att jag kan spela i helgen. :) Vilken lättnad det är kan jag säga! :)
Söndagnatt klockan 3 ringer min mobil, det var pappa... Kände att jag inte ville svara, ville inte veta vad han hade att säga så dags... Som tur var så vara det "bara" någon som gjort inbrott i min bil... (?) Säger "bara" därför att det hänt så himla mycket jobbigt den senaste månaden, så inbrott i min bil kändes som en väldigt lindrig grej, med tanke på att där inte fanns något värdefullt.
Måndagmorgon började jag på GTS igen, skönt att vara tillbaka. Allt finns kvar där i ryggraden iaf. Det liksom sitter i fingrarna. :)
Tillbaka till bilen så var det så att dom hade försökt att sno bilen men blivit påkomna, så en ruta var utslagen och plasten som sitter runt kablarna under ratten var trasig. Men allt det löser sig för att folk är underbara och tar ansvar för det som händer. Det var ungdomar som är inskrivna på Hassela som gjort det. Nu lagar Hassela bilen utan kostnad och under tiden får jag låna en bil av dom. Helt fantastiskt, personerna i fråga kommer även att be om ursäkt. Jag tycker att Hassela sköter den här situationen utmärkt! Toppen bra!

Som ni kanske förstår så kommer det bli betydligt bättre update här i bloggen framöver. :)

Puss så länge!

Tårar

Det har varit en mycket tung dag. Har nog slut på tårar, det var så otroligt vackert och så fruktansvärt hemskt på en och samma gång. När dom berättade om hur han fortfarande var busig och hade glimten i ögat precis innan han inte orkade mer så kunde man nästan se honom framför sig. Det är så fruktansvärt orättvisst och meningslöst att något sånt här skall behöva hända.
Nu blir det mat med Jusse sen träna våra söta innebandybarn sen födedlsedags firande hos morfar. :)

Så är väldiga kontraster denna dag. Från Sorg till glädje imon tolv timmar...

Aja, måste äta nu.

Ha det fint alla.

Puss <3


RSS 2.0