Barn är fantastiska!

Idag var då andra dagen på VFUn, och det är så härligt att vara tillsammans med barn igen. Man blir ju bara glad av att prata med dem och höra deras tankar. Idag satt ett av barnen och lärde mig olika tecken. Han tittade i en bok pekade på olika saker och gjorde tecknet, sen satt han och tittade på mig tills jag också gjorde tecknet. Det var så häftigt att se, han ville verkligen att jag skulle läsa i boken och kunna göra samma tecken som han kan. Barn är fantastiska!

Här är två uttryck från barnen idag:
Stegstolar-Ribbstolar
Pickelnosen-Nyckelpiga

Nu är pluggandet för ikväll också klart så nu skall jag ta och strecha Jimmy som just kommit hem från Stillman-
träning.

Tjo och hej!

/E

Söndag 21 Novemner 2010

Joooo heeeej!
Då var jag tillbaka igen, får väl se hur länge det håller denna gång... :P
Det har hänt en del sen jag skrev sist. Jag har tagit ett ganska stort steg mot vuxenlivet och börjat plugga. Jag har pluggat til lärare med inriktning på yngre barn. Det känns helt rätt! Det är så himla roligt och klassen är så fantastiskt bra. :)
Imorgon går vi ut på vår först VFU och det känns lite nervöst. Jag har ju vart ute och jobbat som vikarie tidigare, men det här är ju helt annat. Det skall bli jättekul att testa på det här.

Annars är allt som vanligt. Jag pluggar hela dagarna och på  kvällarna tränar jag innebandy nu med Follingbo Flyers. Det ä ett väldigt härligt lag. Men jag känner att jag ännu inte fått ut det jag vill när jag tränar. Jag tror att jag vill för mycket så jag låser mig. Jag har blivit back istället för center som jag alltid spelat. Det är alltid kul att testa på nya saker men jag känner att jag inte riktigt får till det så som jag vill att det skall va. Men med lite envishet så skall nog det ordna sig också. Jag är inte den som ger upp i första taget! :) Tur att jag har Jimmy hemma som jag kan prata av mig med när jag kommer hem frustrerad från träningar och som jag även kan få en hel del tips av!

Jimmy spelar ännu fotboll med Dalhem och jag är så fantastiskt stolt över honom. I år har han till och med blivit lagkapten, det passar honom perfekt. Han är en natrlig ledare, han är en sån person som man bara tycker om och som man lyssnar på. Han är även väldigt fotbollskunnig så jag vet att han kommer göra ett fantastiskt jobb som kapten!

Nu var det slut för idag! Men jag lovar, jag kommer tillbaka snart. :)

/E


RSS 2.0