Helgen

Ojoj vilken helg... har varit med Jimmy nästan hela helgen... eller iaf sovit med honom :P
I fredags kväll körde jag till stan för att hämta honom och Pontus, min gud vilken fest det måste har vait, haha! :)
Har nog aldrig sett Ponte i det tillståndet. :P
Jag var i stan kl halv 3, körde ner på hamnen för att hämta dem. Då fick jag reda på att vi var tvungna att vänta till kl 3 för då kom Pontes bror med båten. Ponte var sugen på en korv så jag gick med honom för att köpa en sådan, under tiden gick Jimmy bort till hamnterminalen. Det tog ca 45 min för oss att köpa en korv. Vi hann även med lite armbrytning med en kaxig göteborgare. Till slut fick jag in Ponte i bilen så vi kunde åka bort till båten. Där  stod vi i ca 15 innan dom kom på att brosan hade kört bil o inte kom den vägen. Efter ett tag fick jag in pojkarna i bilen, så bar det av hemåt. när vi kom till rondellen vid Bilcity kom Ponte på att vi kunde åka hem till hans bror som bor i Vibble. Stakars bror säger jag, kommer med båten vid 3 sen halv 4 får man besöka av sin lillebror. Antar att man är ganska trött då. :)
Nu kände jag paniken komma, jag skulle börja jobba kl 8 i stan på Lördagen så kände att jag ville hem o sova. Efter att vi varit i Vibble i ca 20 min forstatte vi hemåt. På hemvägen fick jag stanna ca 3 gånger mellan vibble och västerhejde. När vi äntligen kom till Tofta kyrka sa jag till killarna att sova lite, båda två somnade snällt som små barn. Så resten av resan hem gick bra. Fick väcka Ponte när vi kom till Levide. Sen åkte jag o Jimmy hem till honom för att sova. Trodde jag, först fick jag överatala honom i ca 20 min att han inte skulle väcka sina föräldrar o säga att han var hemma, sen ytteligare 10 min för att han inte skulle väcka sina syskon. Så när kl var 04,55 fick jag äntligen sova... snacka om att jag var trött när kl ringde vid kvart i 7! Fick inte liv i Jimmy när jag gick heller, haha han sov som en gris! :P Så i går var en lång dag på jobbet, var supertrött. När jag kom hem så duschade jag, kastade i mig en pizza, pussade lite på kusinerna som var på besök, sen åkte jag till Levide igen. Kvällen blev lugn, vi kollade lite film, Patrioten, sen åt vi glass o jordgubbar med familjen. Sen sov vi för jag skulle jobba även idag. Så det har varit en jobbig helg, men ändå mysig o få vara med Jimmy så pass mkt. :)
Blir alltid lika lycklig när jag får vara med honom, så det var jobbigt att gå upp imorse o lämna honom där i sängen.

Ja, då sitter man här på jobbet... folk ringer som galna och vill åka till Gotland. Jag är trött o hungrig, vill bara åka hem o lägga mig framför tvn, längtar till fotbollen ikv. skall bli skönt o koppla av lite framför tvn med lite fotboll. :)  

Ta hand om er!
XOXO
E

Tankar kring framtiden

Ja nu sitter man här..
Vad var det som hände egentligen? Allting gick så fort, har nog inte fattat riktigt än...

Allting började med mösspåtagning den 28 maj, sen var det bal den 1 juni. Efter det var det dags för den stora dagen... den 10 juni, det var då det hände... alla 89:or på Donnergymnasiet tog studenten! Det var en helt underbar dag. Allting blev precis som jag hade hoppats, det är verkligen en dag jag aldrig kommer glömma. Hur skulle man kunna göra det? En dag som är så känsloladdad, så fyllde med glädje, lycka, kärlek, sorg och en känsla av osäkerhet. En osäkerhet inför framtiden, vad är det som kommer hända, vad har vi att vänta av framtiden?Det är ingen som vet ännu, det finns inte heller någon som kan tala om det för oss. Enda sättet att ta reda på det är att själva undersöka vad som kan tänkas hända framöver. 
I lördags hade jag min studentmiddag, det är nästan som sista anhalten i hela den här studentkarusellen... Hela släkten var där, Jimmy och hela hans familj också, en härlig dag! Men jag kände att innerst inne kunde jag inte vara glad, för när den dagen var över så var även den fas i mitt liv där jag räknas som student över. En fas jag befunnit mig i sedan jag var 7 år, där jag känner mig trygg. Jag skall nu ge mig in på något nytt och helt okänt. Vad kommer att hända nu?

Nu har en tid gått sen lördag, det är nu tisdag och jag har börjat inse att det där okända kanske inte behöver vara så läskigt som det kan verka vid första anblicken.
Just nu sitter jag inne i Visby, på mitt jobb som båtbokare på GTS. Telefonen är för tillfället trasig så det kommer inga samtal, så nu har jag suttit här i ca 3 timmar o bara glott på dataskärmen. Just nu är jag ganska lugn när jag tänker på framtiden. Har inget speciellt planerat, det enda jag har planerat hittills är vad som händer på fredag på midsommarafton. 
Men så åter igen kommer paniken krypande, vad kommer hända med mig? Till hösten vad skall jag göra då? Kommer jag att få vara kvar här på GTS även i höst, antagligen inte men man kan ju alltid hoppas... Det skulle verkligen vara ett drömläge om jag kunde vara kvar här så länge som möjligt. Men nu skall jag inte oroa mig allt för mycket över det. Förhoppningsvis så kommer allting lösa sig så småningom. Det kommer inte lösa sig av sig själv, man måste jobba för att få något här i livet. Men jag skall nog se till att klara av det här också. Precis som jag klarat av alla andra utmaningar jag fått genom åren!

På återseende!

XOXO / Emelie  


RSS 2.0