Nytt år, nya tag!

Ett helt år har gått och nu är det 2012. Tänk vad tiden går fort, kan inte riktigt fatta det och vill nog inte riktigt gå med på det heller. Mitt nyårs löfte detta år får bli att jag skall försöka träna lite mer och lite hårdare än tidigare. Förra året var mitt nyårs löfte att äta mindre godis, det gick sådär, så i år tänker jag träna mer så att jag kan fortsätta äta mitt godis. :)
Det har börjat bra i alla fall, smygstartade till och med med ett träningspass med Jimmy i fredagskväll, intervaller och styrka, mmm! Under intervallerna kände jag hur mina lår nästan krampade ihop, men det gick att köra vidare så vi brände på. :) Hör och häpna (!) även nyårsdagen var vi ute och sprang, en runda på 6 km på ca 30 min, kändes helt okej faktiskt och låren kändes toppen bra! Igår var det innebandyträning och det kändes toppen, spelet fungerade bra i kedjan och benen kändes pig
ga. Sen kom vi till fysen... Rushar hit och idioten dit... och mitt ena lår DOG! Hade så fruktansvärt ont, ville bara lägga mig ner och gråta. Men nej sist gick det ju att fortsätta så jag biter väl ihop tänkte jag. Tilläggas kan att vi innan träningen pratat om att vi inte skall vika ner oss och att vi skall se oss själva i rollen som vinnare, så nej, att kliva av FANNS inte!
När jag kom hem till Jimmy satte jag mig i soffan och då släppte allt och tårarna kom. Jimmy ,som är väldens bästa på att ta hand om mig, gjorde en proteinshake till mig, tröstade mig, schasade in mig i duschen, placerade TENS plattorna där dom skulle va på låret och satte igång strömmen. Ju mer jag höjde styrkan desto ondare gjorde det, men Jimmy satt brevid och berömde mig. Efteråt masserade han in linement och stretchade låret. Allt detta gjorde han fast jag inte förtjänade något av det. Det var jag som var dum nog att fortsätta träna fast jag hade ont. Jag hade kunnat kliva av när jag kände att det gjorde så ont, men nej! Det är en sak att vara envis och en annan att va dum! Tydligen behöver jag träna på att lyssna på när min kropp säger ifrån. Skärpning på den punkten!!
Idag känns låret toppen, något stelt, men har inte ont. Jag gissar att det beror på Jimmys behandling igår. Så tack älskling för att du är bäst!!

Just nu sitter jag hemma och sliter med två examinationer som skall vara inne på söndag. Är i stort sätt klar med den ena, bara sista finjusteringarna kvar och en sammanfattning. Förhoppningsvis blir den klar under kvällen så jag kan koncentrera mig på nästa uppgift imorgon. Har ju gott om tid ikväll, skall ju hålla mig vaken hela JVM matchen så det ordnar sig nog. :)

Ne åter till pluggandet!

Puss/E


RSS 2.0