Efterlängtade Fredag

Yiiiihaaa, då var de Fredag igen. Det var väldigt segt att ta sig ur sängen i morse. Det var väldigt lockande att dra täcket över huvudet ooch somna om igen. Men pliktskyldig som man är så masade jag mig ur sängen. Ganska precis när jag kommit till jobbet får jag ett mess från älsklingen min, där står det ledig :). Så just nu känns det ännu mer meningslöst att sitta på jobbet hela dagen. :( Tur att jag slutar kl 5 idag, då är det bara hem och käka snabbt sen iväg på hockey. :)

 Tillbaka från lunchen med mina fina vänner från högstadiet Jennie och Fanny. Så himla kul att vi fått tillbaka kontakten igen. :) Vi var nere på Skafferiet jag åt världens godaste toast och en jätte-chokladboll. Smaskens! :)

Ja, ikväll är det hockey som sagt. Vinst är det som gäller annars blir det spel i div 3 för Sudret nästa år. Så kan bli en mycket spännande match.

Ikväll skall  jag äta pasta från ICA Maxi. Så himla gott, finns nog ingen pasta som är godare. :) ÄLSKAA! :)
Så gissar att kvällen blir en toppen kväll.

Take Care Everybody! <3

XOXO
/E

Ps. nu är det bara 3,5 timmar kvar. :)


Amazing Grace

AMAZING!! så kändes det i morse när jag vaknade, när klockan ringde vid 7, så letade sig små varma ljusa solstrålar in genom persienen i sovrummet. Helt otroligt vad lätt det gick att vakna till liv då. :) Jag mår verkligen mycket bättre när det är varmt och sol än när det är snö och kallt. Sen blev morgonen genast mkt bättre när jag titta brevid mig, och där ligger älsklingen min och snusar sött. Det tar inte lång tid innan han vaknar till liv. Han är så söt så jag kan inte gör annat än att le. Då säger den underbara människan, " Va kul det är att se dig le så här på morgonen när du vaknar Emelie!" Så min morgon kunde inte ha börjat på ett bättre sätt. :) 

Nu är klockan halv 3 och jag slutar idag kl 6 så bara... 3 och en halv timme kvar! :) Då skall jag åka hem till mamsi och pappsi och lämna deras bil. Blir väl antagligen kvar där en stund, Jimmy är ändå i stan och tränar hela kvällen och kommer inte hem förrän sent ikväll vid ca 00.

Take Care!

XOXO
/E

Otillräcklig...

...det är vad jag känner mig!

Kan väl inte hjälpa att jag är trött efter en jobbvecka o inte orkar festa... Det jobbigaste är när vännerna inte verkar förstå det och blir besvikna. När jag knappt vågar säga att jag inte har lust utan istället känner att jag måste hitta på en orsak till varför jag inte "kan" blir det oerhört jobbigt! Hatar ju att ljuga för mina underbara vänner... Försöker förklara men är inte hundra att dom förstår riktigt, men hoppas det!

Inte lika trött idag som igår, men nästan.. :P

Efter jobbet skall jag hem till mamma och pappa, skall bli riktigt kul. Länge sen jag var hemma och hälsade på. :)
Sen träning ikv, har ännu ont så blir inget springande för mig. men lite styrka och balans platta får det bli. :) skall bli skönt, länge sen jag tränade nu!

Take Care!

XOXO
/E

Smärta och frustration...

I helgen var det DM i innebandy, o jisses vad vi hade sett fram emot det. Efter ponängplocket mot IBK(seriesegraren)helgen innan var vi alla supersugna på att får spela 3 tuffa och roliga matcher. På lördagen skulle vi spela mot Hansa och Follingbo, och på Söndagen mot Endres a lag (!). Det var väl nästan dene matchen på Söndagen vi hade sett framemot mest av allt. Anledningen till det är att dom är ett sånt bra lag och vi kan lära oss så otroligt mycket av dom.
Första matchen är kl halv 2 på lördagen, den är mot Hansa. Vi gör en ganska dålig match, inte mycket som fungerar så som det gjorde mot IBK. Vi har inte heller så många avbytare vi är 4 stycken avbytare på bänken, kanske inte det optimala, men vi kämpar på ändå. Efter ca 10 minuter så stukar Jennifer foten, men stark som hon är så ger hon inte upp. hon skall in och spela igen. Theres har en muskelbristning i vaden så hon kämpar på av ren vilja. Man kan riktigt se på henne hur ont hon har. Precis innan period vilan stukar även Nora sin fot, men hon tror inte det var så allvarligt så hon fortsätter fast hon har lite ont. Ca 15 minuter in i andra spelar vi boxplay, och vi gör det riktigt bra. Jag speinger ut mot bollhållaren vi sargen. Sen går allt i slowmotion, smärtan är ett faktum! Jag trampar halvt på hennes fot så min fotled viker sig. SMÄRTA!! Alla som har stukat foten ngn gång vet hur ont det gör, den där obehagliga känslan när foten bara viker sig och det gör så otroligt ont. Medans jag ligger där och har ont, så kämpar mitt underbara lag vidare. Genom tårarna ser jag hur Jusse springer mot båset och tar sig om handleden, o nej det är hennes handled som hon har en gammal skada på. Vi förlorar den matchen med 7-0. Nästa match spelar vi kl halv 6 mot Follingbo, jag känner gasnk direkt att det inte ens är att fundera på att spela. Har alldeles för ont för det. Vi känner alla efter hur vi känner oss. dom andra tappra krigarna bestämmer sig för att spela matchen. Det slutar med förlust även där, 5-0, och resulterar i att Nora stukar sin fot ännu värre, jusse har ingen kraft i sin onda handled, jennifer stukar även hon sin fot värre och theres nästan gråter efter matchen för att hon har så ont. Vi sätter oss ner i omklädningsrummet och diskuterar hur vi skall göra med morgondagens match mot Endre. Vi vill ju alla spela, men när vi har 4 skadade spelare så känns det som en dum idé att ställa upp med ett lag på 5 spelare och 1 målvakt. vi bestämmer oss för att lämna WO. Detta kostar våran klubb över 2000 kr. Alla är fruktansvärt besvikna! Dagen efter kan vi läsa föjande på hemsidan: "Klintehamn hoppar av Dam DM. I kväll hoppade Klintehamn av resterande delen av DM för damer. Enligt uppgift på grund av att man fått skador i laget och endast har 6 spelare + målvakt kvar.

Om detta är skälet eller att man inte vill möta Endre på söndagen vet vi inget om. Det som är tråkigt är att hallen kommer att stå tom i 1 timme utan att något händer. Tyvärr är det inget att göra åt. Det är aldrig roligt när ett lag lämnar WO, men det är bara att konstatera att man inte klarar av att vara med."

Det här har ordförande för GotlandsInnbandyFörbund skrivit på hem sidan! Jag trodde jag skulle gå sönder, så förbannad blev jag! Skulle vi vara rädda för att möta Endre!? Vi som har förlorat varenda match den här säsongen, men ändå ställ oss glada på planen och slitit som djur varje match! Jag skulle vilja ge den där korkade gubben en ordentlig utskällning, jag tycker han kan komma ner till våran träning på Onsdag så vi spelare kan får säga vad vi tycker om hans agerande! Men det vågar han väl inte den fegisen! Vi hade ju för f'n inte kunnt ställa upp och göra en bra match insats med 5 utespelare+målvakt. Det hade varken gett endre eller oss ngt! detta vissar ju bara vilken inkompetens människan besitter! 

Hmmm o foten gör ännu ont, första dagen idag som jag inte har den lindad. Men de gör så ont! Vet inte hur jag skall sitta lr ng... :( Träning imon.. det känns väl ganska tveksamt, men skall åka ner och kanske skjuta lite iaf. Kan köra lite styrka och balansplatta kanske. :)

Nu slutar jag om 2 timmar, så skall jag gå till mcdonalds och handla lite mat sen skall jag åka hem och sätta mig framför tv och kolla endres första slutspelsmatch! :) Skall bli kul, hoppas det går bra för tjejerna! Tänk va kul om dom spelar finalen i globen. Lätt att jag skall dit då! :)

Tacke care everybody! :)

XOXO
/E

Sista dagen...

Ja då var det fredag igen, ännu en veckan har gått. Just nu sitter jag nere på hotellet helt ensam. Går ganska bra faktiskt... Har haft en incheckning, var som tur inte så mkt idag. bara 4 incheck. 2 av dom är sen ankomst på och en är redan incheckad så bara en som återstår. Håller tummarna att han också kommer sent . :)

Efter jobbet får jag minsann skynda mig, hockey kl 19,30 i hemse ishall. får köra som en liten galning. ;) skall bli så kul o se lite hockey, I like! :)

I morgon fyller min underbara Hanna 20 år. :) GRATTISGRATTISGRATTIS!! så på kvällen blir det först middag hemma hos finen sen utgång senare på kvällen ! :)  skall bli så himla roligt! :) Tänk redan 20 år, det är helt sjukt kan knappt fatta det. Tänk att i sommar så är det jag som fyller 20. Tänka vad tiden går fort, måste vara för att jag har så himla kul hela tden! ;)

20 min kvar, än så länge inget missöde... Men man skall inte ropa hej innan man kommit över bäcken, eller hur är det man säger... :S

XOXO
/ E

Vår-känsla


Vår i luften i dag, helt underbart! :) Gick en sväng på stan på lunchen idag. var underbart skönt väder. Kände hur solen värmde, fantastiskt! :) Man blir så himla glad när man känner våren ute. Kunde gå runt i min skinjacka helt utan att frysa. Hoppas nu bara att den där himla snön kan försvinna, så våren kan få explodera ordentligt.
I morse när jag gick ut till bilen så jag en liten liten blå blomma vid husgaveln som hade kämpat sig upp genom den kalla jorden och genom snön. Blev helt glad i magen när jag såg den. Ville nästan plocka den, men den får sitta kvar ett tag till och växa till sig så tar jag den sen när den är stor och fin istället. Lycka!!! :)

Så några ord om prinsen min, han överaskar mig varje dag. Det är fantastiskt att få bo med honom, ser hela tiden nya sidor hos honom. Sidor som man inte kan annat än älska. Som på kvällen när vi sitter i soffan och jag sitter med min filt som vanligt för att jag fryser. Då säger han "Varför sitter du så långt borta? Kom hit så skall jag värma dig." Älskar honom verkligen, vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom. 

Fredag imorgon, första gången jag skall sitta själv nere på hotellet. Shit!! Kommer nog avlida, hoppas det inte är så många som kommer. Blir lite smått nervös faktiskt ... :(


Ta hand om er alla! 

XOXO
/E

" Det gäller inte att hitta någon man kan leva med, utan någon man inte kan leva utan! "

Fredag!! :)

Då var det äntligen fredag igen! :) Vill bara att klockan skall bli 5 så jag får gå hem.

Mamma ringde nyss, min söta pappa har vart på sjukhuset igår. han hade ont i sin galla igen. varför kan dom inte bara gör ngt åt det så stackars pappa slipper gå runt o ha ont! fattar det inte.

Helgen kommer bli toppen. har nästan inget inbokat. Lördagen är helt fri, då skall jag ägna all min tid till Jimmy! skall bli så skönt. sen på söndag har vi säsongens sista match, mot ibk, får väl se hur det går. kunde ju va kul om vi kunde få ta en poäng iaf! :P sen är det kalas i fole hos mammas kusiner. skall bli kul, länge sen man träffade dom. 

 Ne nu är Fredagsfikat framdukat så skall gå o ta mig en mums bit! :)

Puss o Kram!

Senaste veckan

Förra Måndagen började jag det underbara jobbet inne på GTS (GotlandsTuristService). Först blev jag upplärd av Mia att boka båt i det nya systemet så det var det jag gjorde Måndag och Tisdag. Onsdagen och Torsdag fick jag sitta med Jeppa och lyssna när han bokade boende. Fredag fick jag börja så smått med att boka boende. båten lärde jag mig supersnabbt, boendet tog inte heller så lång tid att lära sig. Så nu flyter allt på. Det är riktigt kul att vara tillbaka igen. Kul att jobba ihop med moster min. :)

I helgen var det party. Min gud va roligt vi hade. :) Dagen började på bästa sätt, jag fick ligga länge i sängen och bara mysa med älsklingen. Finns inget bättre än sovmorgon tillsammans! Sen vid fyra bar det av mot Klinte, med ett litet stopp för att lämna av Jimmy hos Jocke. Han skulle ha 20-årsfest. :) Sen var det raka vägen hem och hämta upp systerLouise och chirrven. :) så åkte vi hem till Jusse där moa och frida redan hade parkerat sig. :) där gjorde vi oss fina med smink och hår fixande. Vid ca halv sex kom max och hämtade upp oss och körde oss i till stan. där mötte vi upp Louise och cilla som hade tagit bussen in. Sen gick vi hem till Emelie O, där var Boel och Ellinor. Efeter en stund kom även Charlotte och hennes kompis Daniella. När alla hade kommit så beställdes det mat. Jag fick en pizza som var mindre god. Så jag fick dricka desstomer. ;) När alla hade ätit så drog vi igång med olika ölspel. riktigt kul hade vi. hm cilla gav alla klunkar till mig... ;P hahah hämden är ljuv... :) När klockan var ca 11 tog vi oss ner mot hamnplan. Och jisses va kul vi hade. även lillasyster kom in, fast hon inte är 18 än. ;) vi dansade och drack hela kvällen. tiden bara flög iväg. :) när klockan var två kom max o hämtade oss, så vi åkte upp till mcdonalds och köpte cheeseburgare. MUMS! köpte även hem några till pojken min, hade lovat det. :P Sen åkte vi hem, i Klinte lämnade vi av Jusse och Frida. sen åkte vi vidare för jag skulle till hemse och vi skulle plocka upp Jimmy på vägen. Moa och Jeppa åkte med och höll oss sällskap. :) Som förväntat så fastnade vi en stund hos jocke. vi fick jäger och så hade dom giutarhero. mycket roligt hade vi där. :) max satt uppe och spelade FIFA så länge så det gick inen nöjd på honom. ;) när klockan var 4 åkte vi hem till hemse. så vi kom i säng vid ca halv 5. i dagen igår var en riktigt seg dag. :P Stackars Jimmy skulle upp vid halv 9 och spela innebandy. Som tur var så kom wabbe och väckte honom, annars hade han väl aldrig kommit upp.

Jag sov fram till ca halv ett, riktigt skönt det behövdes veskligen. :P Sen kom älsklingen hem igen, då la vi oss på soffan och såg några desperate housewifes avsnitt. :) sen gick vi och handlade mat o lite annat gott. Sen kom fanny och fikade vid ca halv fem, riktigt kul o träffas igen. var så himla länge sen vi pratade. har inte träffats på 3 år sen det var ett bra tag sen så vi hade mycket att ta igen. sen åkte hon hem vid ca halv 7 så då låg jag bara på soffan och såg på tv. sen kom Jimmy hem från fotbollsträningen och då åt vi lite macka sen åt vi kladdkaka, vaniljglass och hallon. riktigt smaskigt! :)

Idag har jag jobbat hela dagen. slutar om 45 min då är det bara hem till mamma o pappa och ksata i sig lite mat och sen iväg o träna. skal bli skönt o träna lite. :)

Ta hand om er. Hörs snart iegn. :)

Puss o kram!


RSS 2.0