Update!

Nej jag har inte dött! ;)

Tänkte bara tala om att jag lever, har inte hunnit skriva så mycket bara. Skriver mer på lördag. :)


Puss på er!
<3

Försenad!!

Jahapp, såklart är alla färjor smått försenade så typ alla som skall checka in kommer vid 7, precis den tiden jaghade tänk börja fixa mig för party! Hur tusan skall jag hinna ikv!!! Måste hinna äta också... får göra det om typ en timme. Topen. får göra upp en tidsplanering. Komma ihåg att ta ut pengar också.. herregud hur skall det här sluta?!
Taggad är jag iaf! :) Inget snackom den saken.

Skriver mer sen... om jag hinner vill säga.. :S

<3

Fide!!

Ikväll blir det röj av värsta sort!! Gud va roligt vi kommer ha! Kommer vara otroligt stressad men va gör väl det för jag kommer få en toppen kväll med mina bästa! :) <3

Längtar! kan inte klockan vara 8 nu!!

Hörs sen!

Puss<3

Krasch!

Jäpp två av Destination Gotlands färjor har krockat, i morse runt 11. Så idag har det vart mycket att göra, fast nu har incheckningen börjat så får en lite paus iaf...

Det jag vet är att en av dom stora färjorna har kört in i sidan på en av de mindre. Hela sidan blev intryckt. Enligt dom uppgifter vi fått så är fem stycken lindrigt skadade och en allvarligt skadad. Färjorna kommer fortsätta att gå men dom kommer vara kraftigt försenade, det har satts in ersättningsfärjor för de två skadade färjorna. Det finns stödlinjer för oroliga anhöriga och passagerare.

Vi har fått ganska lite information tycker jag, det ringer ju jättemånga och är oroliga. Känns jobbigt att vi nästan inte har någon information att ge. Men vi har väl de viktigaste antar jag...  Känns ganska obehagligt det här iaf tycker jag!

Nu böjar jag bli lite småhungrig igen... No good!

See ya!

Ännu en dag

Ja då var det torsdag, och näst sista dagen innan helgen. Seeeeg! det är vad den här veckan har varit. Fy bubblan! Nästa vecka är jag iaf ledig 3 dagar (minisemester?) men så jobbar jag helgen ist... hatar att jobba helg! Det finns verkligen inget värre. Men men är väl 3 helger i rad sen är jag ledig en iaf.. :S Vilket toppen schema jag lyckats byta mig till... Aja, har ju klarat det förut så varför skulle jag inte göra det nu...?!

Saknar Jimmy! Han var så otroligt söt i morse! Han gick upp jättetidigt, för han skulle börja 6 i klinte. Så han pussade hej då innan han gick upp ur sängen. Men sen precis innan han skulle åka kommer han in och pussar lite till med kommentaren "Var bara tvungen att pussa dig igen!" Man kan inte bli annat än lycklig av att bo med honom!

Vill bara att det skall bli kväll så jag får komma hem till honom igen!

<3

Varg..?

Aaaahhh jag är hungrig som en varg! Håller tummarna för att det finns mat när jag kommer hem. :)
Snart dags att bege sig hemåt, då har man klarat av över halva arbetsveckan.. ;) Gäller att se det positivt! :P 

Hörs imon! Ta hand om er så länge..

<3 

Fullt ös!

Så nu är jag tillbaka och dom flesta har blivit incheckade. Fick ett trevligt besök när jag kom tillbaka, mamma och pappa och Lillebror tittade införbi mig här på hotellet. :) Trevligt värre!
Var nästan kö utanför dörren när jag kom tillbaka från lunchen så det gick undan där i början. hihi! Skönt med lite tempo, om det ändå kunde vara så hela kvällen va fort tiden skulle gå då. :)

Skriver mer sen.

Hadet!

2Day!

Idag är en ganska lugn dag, började arbetsdagen med ett personalmöte, najs med fika och lite. Sen har jag vikit lite turistkartor att ha på disken för dom hade tagit slut. och snart är det dags för lunch med syster. :)

Haha mitt under personalmötet kom det in en man för att lämna sina väskor. Jag gick och stälde mig i repan ifall att han skule undra över något och så. Sen började han fråga mig om allt möjligt... om utbildning, framtidsplaner och massa grejer. Han berättade också om hela sitt liv, att han hade separerat och at han tjänade bra men att det var stressigt på jobbet osv... Kändes lite jobbigt så där... Vet inte om det var ett försökt till att ragga eller om han bara var ensam och behövde prata... Men han var lite för gammal för mig, född 64 nämligen.. :P Aja, man får träffa alla sorters mnniskor när man arbetar såhär. Det är det bästa med det här jobbet. :)

På Fredag smäller det! Då är det Fide som gäller, herregud va kul det skall bli. :) Längtar så!
Lördag blir en mysig dag, har reserverat biljetter till nya Harry Potter så den skall jag och älsklingen gå och se. Skall bli jättemysigt. Tänkte vi kanske kunde käka ngt i stan och så också, så det kommer bli en toppen kväll! :)

Ne nu är det snart lunch tajm!

See ya later!
<3

Snigelfart...

Hu va tiden går sakta! Här satt jag och inbillade mig själv att det skulle gå fort, men ikke sa nikke... Kanske beror på att jag är så hungrig! Sitter här och äter godis ur godis skålen som står på disken... hmm inte bra, måste komma igång att träna. kanske kan bli ngt nästa vecka när jag ändå är ledig tre dagar. Måste ta mig i kragen!!!

Jippi bara 27 min kvar... skall jag hitta på nu då?

Aja, vi hörs imon!

<3

Två timmar!

Gud det är ännu två timmar kvar, jag är redo att gå hem känns som att klockan är typ tio i 8... Aja, brukar ändå gå ganska fort sista tiden, fast är så lungt idag. Ingen som kommer hit och typ ingen som ringer, vart har alla tagit vägen? :P

Skrev ju att Jimmy hade träning i hemse förut, men inte kommer han hem tidigare för det. Dom skulle tydligen spela tennis efter träningen. Jäkla tennis freak dom blivit då! Jag vill med spela tennis!! :):) Aja skönt med lite egen tid hemma också. Då får jag välja vad jag vill se på tv.. hihi :)

See ya!

Hinner nog bli något inlägg till innan jag går hem. ;)

Förresten, tycker ni blivit väldigt dåliga på att kommentera på sistonde! Skärpning! ;)

<3

@ work

Så nu var alla gäster incheckade för idag... Skall man nu hitta på då, blir väl att sitta i telefonen hela kvällen då... Det känns ju lite både och faktiskt.. Aja, får göra det bästa av denna kväll. :) Jimmy prins har träning på Hemse ikväll så det är skönt, då är han kanske hemma lite tidigare än halv 10.. :P

Take care!

Emelie

Maaat!

Nu börjar det närma sig lunch, idag blir det macka och viktväktaryoughurt... Det är så precis innan lön, ganska fattig.. :P

well well lön på fredag ju, så skall nog överleva. Surt att man måste nalla lite från sparkontot bara... får bli någon hundralapp där.. :)

See Ya!

GodMorgon!

Godmorgon alla!
Ännu en dag på jobbet, färjorna till och från Grankullavik är inställda så lär väl bli en massa tjafs på telefonen idag. Hoppas det är mkt att göra på hotellet så jag inte hinner sitta i telefon så mkt... ;)

Ne nu skall ve styra upp det här lite!

Hörs sen!

Puss <3

Margareta-dagen!

Idag är det den stora Margareta-dagen. Eller i vår släkt är den stor iaf. Margareta är ett släktnamn i våran släkt, vi som heter det är: Gammelmormor Greta, Mormor, Mamma, Jag och Kusin Alma. Kommer ihåg när vi var små och gammelMormor Greta ännu levde, så samlades hela släkten hemma hos henne gammelmorfar Göte och så fikade vi i trädgården. Alltid denna underbara jordgubbstårta! :) Efter att hon dog så brukade vi vara hos mormor och fika... Men nu verkar dte som att traditionen har dött ut.. Riktigt tråkigt fast det blir ju så, liven förändras. Man jobbar och gör andra saker ist. Jag tycker om traditioner, vill gärna hålla på traditioner. Jag kommr nog bli en sån där gammal kärring som sitter i ett hörn och säger att "så har det alltid varit..." Haha häärligt, ser framemot det ja! ;)

Ont nacken, värker upp i huvudet.. PAIN!! Har nog någon blandning av tennisnacke,musarm och ja jag vet inte... Ont gör det iaf... Har tagit en ibumetin men det hjälper bara lite mot huvudvärken har ännu ont i nacken/axeln. Får åka hem och lägga mig på soffan, smörja med lite linement kanske... JAG VET!! Knäckpajen kommer göra susen! :):)

Take Care allihopa!

Puss <3

Helgen

Vilken toppen helg jag har haft!! Även om jag fortfarande är förkyld och måste springa och snyta mig var femte minut.. :P

Fredagen så var det jobb fram till klockan 5, sen jag jag runt på stan och kollade lite på alla människor, man kan få se väldigt mkt roligt måste jag säga... när klockan var ca halv 7 gick jag till gutavallen där det vankades match mellan Gotland (Island Games laget) och FC Gute. Matchen vanns av Gotland!! Moa och Frida kom ditoch det var super kul att träffa dem, så himla länge sen! :S Sen åte jag till Ica Maxi och handlade pasta som skulle intas framför en film. :) Jag fick min vilja fram så det blev Ps. i love you! Så himla fin film, till och med Jimmy tyckte den var bra. ;) lördagen blev det lite sovmorgon, fast jimmy skulle vara i Levide vid halv 11 för att jobba några timmar och lite sånt. När han kom hem vid ca kl 2, hade han kommit på den underbara idéen att vi kunde spela tennis. Jag har aldrig spelat tennis, men jag kan säga att både jag och Jimmy blev glatt överraskade av mina färdigheter. ;) Så det kommer vi helt klart göra om, riktigt kul var det. :) Kvällen tillbringade vi i Klinte med grillning hos mamma och pappa, supertrevligt med massor av god mat! Söndagen blev en mysdag. vi gick upp vid ca 12 så började Jimmy med tvätten och jag lagade mat. Sen satt vi och kollade på Tennisfinalen och lite så. Vid sju skulle JImmy iväg och träna så då passade jag på att handla och baka lite. Blev en knäckpaj. ;) orkade dock inte äta den igår, vi åt nämligen ica pizza till kvällsmat och jag blev så himla mätt! Men hoppas kunna få ner en bit ikväll istället. :) Sen satt vi och såg Walk the Line en av mina absoluta favorit filmer. :)

Det var kanske inte en så händelse rik helg men riktigt skönt att bara vara hemma och ta det lungt, att inte ha massa saker planerat!

Men nu är det måndag igen och väldigt länge till helg... :(

XOXO/
E

Förkyld!

Jahapp! inte tålde man en utekväll inte! Hade en toppen rolig kväll med Helena på munken, mintu på toan! Hahah kan de bli roligare. :) Blev såklart genom förkyld! Kände först ingenting, satt där i godan ro på förlovningsfesten och mumsade god mat och hade det supertrevligt. Rätt som det är känner jag hur det börjar bränna i halsen! Sen går det bara ut för, det hela slutade med attjag låg deckad i ca 3 dagar i soffan!

Sitter nu på jobbet, känner att det ännu inte är helt okej! Det brännar i halsen av att sitta och prata i telefonen hela tiden. Kommer snart tappa rösten skulle jag gissa på... Men nu är det bara en halvtimme kvar sen får jag vila, sen är det en dag kvar imon sen helg! Kommer nog bli en trevlig helg även denna. :)

Den här fredagen blir det iaf myskväll med Jimmy! :) Eller man skall väl inte ropa hej innan man kommit över ån eller hur brukar dom säga? ;) Nej, men dom spelar match med lsalndGames laget på kvällen vid 7. så skall se den sen blir det vääl bara hem och mysa. Gissar att vi kommer vara rätt möra. ;)

Ne nu är det snart dags att gå hem! Skall nog inte yttra ett ljud på

Weekend!

HEEEELG!!! Nu är jag ledig!

Ha en bra helg alla!

See You At Monday! ;)


<3

Najs!

Åh Jenni var precis här inne... Och vet ni, hon har gjort hål i tungan!! Vill också! Men vågar fan inte, hon sa dessutom att det gjorde sjukt ont så nu våga jag verkligen inte göra det... :S Men tycker det är så läckert! Aja så kan det vara när man är en fegis! :P


www.frida.se


Fight!

Hihi ne riktigt så illa var det inte, men Jimmy blev lite irriterad för att jag sa en del dumma grejer jag inte menade. Vilket jag har en tendens att göra när jag blir irriterad. Har vart en del grejer som legat och grott som jag inte tagit upp fast jag borde och då kommr allt på en gång såhär. Men det är lugnt nu, fick ett mms med en bild på en sån här pärlplatta man hade på dagis, den såg ut som ett hjärta och så stod det Love you! :) Tror att han hade gjort den på jobbet (Dagis). Han är bra fin min underbara pojke! :) Fick så dåligt samvete för att jag blev sur, så köpte en söt nalle och ett kort till honom som han skall få när han kommer hem!

Älskar min prins!

Jag hoppas han får en rolig kväll med sina vänner iaf. Jenni hennes kompis från Sthlm och cilla kommer hem till mig sen så det blir lite party hemma ikväll! Jippi! Riktigt kul, var så länge sen! :)


Puss

Alone

Jaha då blev man ensam ikväll.. Trist! Få ragga tag i några och festa med ikväll! :) Kunde vara najs, jenni supa med mig kväll? ;););)

<3

Fan att jag aldrig kan hålla käften! Skall alltid säga massa dumma idiotiska saker som jag inte menar! Förlåt älskling! <3 :'(

Orosmoment

Hmmm vill fortfarande ha mys kväl ikväll. :( blää kommer bli en seg dag idag känner jag. Färjorna inställda även idag, kul! Inställda färjor = massa skäll på bokarna! Blää! Vill hem! Aja, får stå ut dom här timmarna, sen är det iaf 2 dagars ledigt. riktigt najs!


<3

Djupt andetag!

Så nu har jag lugnat ner mig lite.. :) Men är fortfarande ganska irriterad. Självklart kan han få festa med sina kompisar, jag festar ju med mina. ;) Men var han tvungen att göra det just imon kväll? Vi som skulle ha så mysigt... Fan att jag alltid skall se fram emot grejer hela tiden, blir ju så besviken när det inte blir som jag tänkt. Ha alltid vart så med mig, ända sen jag var liten. Kommer ihåg att mamma och pappa helst inte ville prata löst om att vi kanske skulle göra något, för om det inte blev av så blev jag jätteledsen och besviken. Man lär sig tydligen aldrig!

Aja jag får väl ha en hemmakväll med mig själv. Laga god mat och kanske baka något till efterrätt, sen i med en rulle och krypa ner under täcket och mysa. Hitta nog på något bra! :)

Puss på in Jimmy <3

<3

Irritation!!

Ibland kan jag bli så fruktansvärt irriterad! Hade planerat en mysig hemma ikväll med jimmy imorgon kväll efter jobbet. Kommer ju hem ca 9 så då tänkte jag vi kunde laga lite god mat och kolla film, utan att känna att vi måste gå och lägga oss tidigt för att vi skall upp dagen efter. Men nu skulle det tydligen vara någon jävla fest med Åland laget! Va fan dom festade ju hela jävla veckan ihop kan dom inte lugna sig lite! Vi har ju knappt träffats sen han kom hem, typ 2 timmar varje kväll. Men visst jag klarar mig alltid, han kan ju festa med sina polare. Det är lugnt! Men har man vart iväg en hel vecka kan jag tycka att man borde vilja umgås lite med sin flickvän, kanske för mycket begärt vad vet jag!!

Aja lugnar väl ner mig snart! Men blir bara så himla trött ibland! Alltid skall planerna ändars. FINE!!

AAHHHGGGG!

Burrito..

Träffade moster på lunchen, mysigt. Vi gick till Celine och åt burrito, riktigt gott! Det var jättemycket folk, men det gick fort llting. vi fick bord direkt och maten kom fort fast dom hade fullt upp och riktigt trevligt bemötande. Så tummen upp säger jag! :)

Nu har den kära incheckningen börjat... SUCK!! BAAARA fyra och en halv timme kvar nu.. hmm
Okej Emelie tänk positivt! Positiva tankar var det! FOKUS!!  Nej men allvarligt, det är faktist inte så värst roligt det här...
 
Jussipuss fyller år idag med. Hela 20 år! Nu är hon också vuxen, ruskigt grattis till dig gumman! Hoppas jag hinner förbi efter jobbet... Köpte även en lite present på lunchen.. tycker det är så sjukt svårt att veta vad man skall köpa, är sämst på presenter! Men hoppas det här kommer uppskattas iaf... ;)


Fäjorna till och från grankullavik är inställda. Det megör att vi får massa extra jobb. Alla resenärer som inte kommer hem ringer och är sura. Meh va kan jag göra åt det då PUCKO, vill jag säga. Men det kan jag såklart inte göra. :)
Sen hade jag en annan kund också som ville boka boende, satt nog med henne i ca 30 min och kollade olika datum och priser och så. Sen frågar männiksan om jag kan kolla vad det blir för väder söndag till onsdag. Snäll som jag är så kollar jag och det skall regna sönadg, måndag, men sol tisdag och onsdag. Sen frågar hon är det mycket regn eller bara små skurar? Men då fick jag snällt tala om att det har jag faktikst ingen aning om! Så nu har man tydligen blivit vädertant också! hm aja, mycket roligt folk finns det och mycket roliga frågor får man! Man skall tydligen kunna svara på allt! 

Over and out!  

Stångaspelen?

Tycker synd om alla som skall tillbringa dagen i stånga... Stånga spelen =  SOL!!! Men inte i år nej.. The goat (Jimmy) är där, dom skall spela idag. Men om jag säger så här.. Jag hae hellre suttit ute i regn och rusk och sett pärk än att vara här på jobbet.. :S Fattar ni då? Aja, bara två dagar kvar sen helg. Ledig hela helgen. Så otroligt skönt skall det bli, ser fram emot det otroligt mycket! Ser det ännu som en lyx att få vara ledig på helgerna..Sjukt men så är det!

Ne får väl ta tag i jobbandet lite gissar jag!
Hörs sen!

XOXO
/E


Regn

Tittar ut genom fönstret och det regnar ordentligt ute nu.. Hu vad jag inte tycker om det här himla vädret, blir så otroligt trött och slö när det är tråkväder. Fast nästan bättre det än att det är sol och fint och att man måste sitta inne och jobba. :)

Hungrig är jag också.. hoppas jimmy har maten klar när jag kommer, orkar bannemig inte stå och laga mat ikväll. :P

Åhh vill se Britney Spears, sötaste Cilla skall upp och kolla. Jag vill också. Fast har ingen biljett så ne det blev inte så!

På Söndag skall vi på förlovningsfest, Jimmy kusin Johanna (tror jag hon heter) har förlovat sig, har nog inte träffat henne förut så det skall bli jättekul, tror att hon bor i London eller något sånt. :) Brukar alltid vara så trevligt att träffa hans familj och släkt. Dom är verkligen så himla goa allihop! :) Så längtar till Söndag. :)

Telefonen har inte fungerat idag så har inget att göra. Kunde inte få tag i någon som kunde fixa heller, så det har vart rätt drygt! Känns dumt att bara sitta här och inte göra något alls... men men vad skall jag göra då?!

Ne nu skall jag gå och ta macka! :)


Puss<3

Talang

Vad är det egentligen som bestämmer vad man skall bli bra på? Se på mig till exempel, jag har väl inget som jag är så där superduktig på. Borde man inte ha talang för det man tycker är roligt.. Som jag älskar att sjunga och det gör jag helt okej, ingen wow-upplevelse att höra mig sjunga men inte så att man inte står ut. Samma sak med innebandy, det är nog det roligaste jag vet! Och visst jag är väl ganska bra på det också, men inte så bra som jag borde vara. Sem har vi fotbollen... oj vet inte riktigt vad jag skall säga om det... tycker det är så himla roligt med fotboll, älskar den sporten! Men grejen är den att jag är så fruktansvärt dålig på det! Nästan pisnamt dålig... Anledningen till jag jag slöt från början var att jag var så dålig så jag tyckte synd om dem som måste spela med mig... Man säger ju att bara man har viljan att klara det så gör man det, men det stämmer ju inte alls här! Viljan har funnits där i ca 10 år (ungefär så länge jag har spelat) men när inte det ens hjälper vad gör man då? Är jag ett hopplöst fall kanske? Nu var jag på gång i våras att börja spela igen, men det satte jobbet stopp för. Om jag hade kommit gång då så kanske jag hade fått upp självförtroendet lite... Skall ta tag i det nu. Får kolla lite när det är täningar och så bara. :) Jimmy är snäll, han sa att han kunde hjälpa mig att träna lite. Ååh mitt egna lilla fotbollsproffs! ;)

Någon som har någon bra lösning på allt det här? Eller kanske egna funderingar? Kommentera gärna! ;)


Over and out!


Morgontrött

Är så himla trött. Vet egentligen inte varför, blev inte så jätte sent igår...

Cirkus på hemse ikväll, typ precis utanför vårat. Åhh vill se, men måste jobba så missar det. tänka va mysigt att gå på cikus med Jimmy. Sitta där och mumsa sockervadd och se på alla clowner mm. Men men får väl ta det en annan kväll. Nästa sommar kanske. :S

Jimmy var nöjd när han kom hem.. :) Sötaste pojken då!

Shit måste styra upp helgen också... och sthlmsresan. vill ha den inbokad nu så man har något att se fram emot i höst.. Aja får ligga på Jimy lite att han får kolla upp en del. ;) hihi


Puss på er <3

Toasits?!

Jahapp då är en toasits trasig här på hotellet. Vaktmästaren skall komma någon gång innan 8... hoppas jag inte måste stanna kvar här... Vill hem!! Så jag håller tummarna. :) Men är ju inte så mycket att göra om han behöver min hjälp.. Aja, det visar sig väl. :)

Hungrig.. undrar vad jag skall äta något smaskigt.. biffar och makisar kanske. Det var länge sen! :) Det får det nog bli. :)


Ikväll spelar levide B, jimmy skulle vara med. Trist att man inte får se hade vart kul, länges en jag såg fotboll nu! Men men hoppas dom vinner iaf. :)


<3







Bilden är hämtad från www.lavalambada.blogg.se


Surprise!!

Hmm vill överraska Jimmy lite ikväll... Vet bara inte hur... Någon som har ett bra förslag? Får lura lite på det helt enkelt...


Puss <3 

McDonalds

Ja det var där jag var på lunchen.. Blev chickennuggets meny. :) Riktigt gott! Satt där i min ensamhet ( jag och fåglarna som var obehagligt närgågna...) så kommer Liz förbi och gör mig sällskap. :) Trevligt Trevligt!
Sen träffade jag på Hanna och Sandra påvägen tillbaka. :)

Lungt på jobbet idag, har väl ca 3 ankomster. En har redan kommit, en mycket speciell man... Hmm. Kan inte bestämma mig om jag skall ta honom som otrevlig eller som en som tycker han är en fin herre! Ganska svårt att avgöra faktiskt. :P


Den 24 Juli så blir det Fide efter jobbet. :) Stor buss går från Klinte. Kommer bli ruskigt roligt känner jag. :) Längtar! Min älskling skall med också! Lycka! ;) Vi hade så trevligt sist vi var på Fidepuben ihop! ;) Hahahah. Internskämt kanske! :P Aja skitsamma kul att vi är många som skall ditt ihop tycker jag! Och party med Familjen Lind är ju aldrig fel, vet aldrig vad som kan hända. :) Det är tre riktiga partypinglor det må jag säga. :) <3<3 Längtar dit! :)


Take Care!!

<3

Av längtan till dig...

Jahapp då sitter man här på jobbet igen... ännu en låååång dag framför mig. Annika gick en för några timmar sen, hon skulle köpa en flaska vitt vin och fira att hn skulle vara ledig i två dagar.. Det lät väl härligt. :) Längtar så till helgen. Sov morgon med min prins, JA TACK! Det var inte igår... vi har inte haft sovmorgon ihop på över en månad... :( Finns det något mysigare och bara ligga där i sängen och prata och mysa och känna att man inte alls behöver ha bråttom upp. Love it! På lördag blir det troligvis utgång med Helena. :) Riktigt najs! Alltid lika roligt. :) Söndag blir det väl förmodligen stånga spelen en sväng. Mys och vara där ute och titta på alla och bara ta det lugnt.

Kvällen går blev otroligt mysig. Vi åt sallad och kollade på Beck, när filmen var slut gick vi och la oss, då var väl klockan typ kvart i tolv. När vi väl lagt oss så låg vi och pratade fram till klockan 2. vi hade så mycket att prata om nu när han varit borta. Så jimmy var lite trött i morse när han skulle upp. Började ju kockan 7 så det blev entidig morgon för honom. Jag hade turen att få sova lite längre. :)

Sitter och kollar biljetter att se Sverige-Albanien. Jag och Jimmy skall åka upp tänkte vi, dom spelar den 14 oktober. Skall bli så kul. :) Hoppas vi kan boka idag så vi får det gjort... skall ta och utnyttja min fina presten jag fick av honom då smatidigt. :) Woohoo! Längtar galet mcyket dit! Skall bli skönt med lite avkoppling ihöst efter allt slit här på jobbet. Bara få umgås vi två och ha det mysigt! Längtar! :)



Pusss <3

Skjortor

Hihi för någon timme sen kom det in en kille här och frågade om jag visst någon som kunde stryka hans skjortor. :P Snäll som jag är så sa jag att jag fixar det. :) Han skulle komma tillbaka nu vid halv 8 och hämta dem. Känner mig på snällhumör idag! Hoppas han bli nöjd, är väl kanske inget proffs på att stryka men men. Blev iaf lite bättre än vad det var innan. ;)

Ikväll blir det pastasallad från ICA Maxi, det är ju bara för underbart gott! Älskar det. :)


Jimmy är det finaste jag har i mitt liv, Älskar honom! <3


Pusss<3

Älskling <3

Lyckan är stor! Jimmy är som sagt hemma, kan inte nog förklara hur överlycklig jag är. Har saknat honom så himla mycket.

Ikväll blir en lugn myskväll, vi skall mysa framför tvn. Blir nog Beck, dom filmerna är ju så himla bra. Kan se dom hur många gånger som helst. Har väl sett alla minst två gånger. :P Gunvald är väl iaf den skönaste någonsin. Han är så hård! Garvar alltid som fan. Gillar honom starkt! :)  Men det skall bli en härlig kväll känner jag, längtar. Är ju "bara" 4 timmar kvar nu.




Gänget från Beck (www.kanonfilm.se)




Puss <3

Vuxen

Ja då var man vuxen på riktigt nu. :) 20 år, nu kan man göra allt man vill. Inga åldergränser att rätta sig efter. :) Skööönt! Fick otroligt fina presenter, bla. elvisp, sockerkaksformar,matberedare,klocka,halsband,bordduk,soffkuddar,gardiner,kakfat, pengar och det bästa av allt fick jag av min prins. En resa för två med övernattning på Rika Hotell där middag ingår. :) Lycka! Så vi tänkte ta det i höst och samtidigt se fotboll. :):) Längtar så himla mycket!

Äntligen har han kommit hem! Igår kväll vid ca halv 11 kom han hem. :) Vi satt och mysade i soffan till typ 12, ville inte gå och lägga oss. :) Åh vad jag kramde honom! Längtar redan till ikväll, då skall vi kramas ännu mera. Hehe! :)

Ne back to work!

<3

RSS 2.0